ŞTIRILE OREI 12.00 | 2 august 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

195 afișări

Gheorghe Dincă, a ajuns, azi, la casa din Caracal acolo unde le-ar fi ucis pe cele două adolescente. Principalul suspect al crimelor participă, alături de procurorii DIICOT, la verificări, au declarat pentru MEDIAFAX surse judiciare.

Au început controalele la cei care duc oameni cu autostopul. Ministrul Internelor spune că vrea să preîntâmpine situaţii cum a fost tragedia de la Caracal. În paralel, Mihai Fifor recunoaşte că este nevoie de schimbarea legilor care scad viteza de reacţie a poliţiştilor.

Deputatul PNL Adriana Săftoiu a declarat, azi, că nu exclude ipoteza unei muşamalizări în cazul Caracal. Liberalul a mai spus că autorităţile trag de timp în aflarea adevărului despre acest caz pentru că sunt în complicitate cu reţele de trafic de persoane.

Circulaţia este restricţionată, azi, pe autostrada A1 Sibiu-Deva, pe două sectoare de drum, pentru lucrări de reparaţii. Restricţia este valabilă până mâine, la ora 8.00.

MAE avertizează că staţiile de taxare de pe autostrăzi,din Italia, ar putea fi închise pe 4-5 august. Ministerul de Externe îi avertizează pe românii care călătoresc în această ţară, că începând de duminică, mai multe organizaţii sindicale din domeniul transporturilor vor intra în grevă.

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici