HOROSCOP 1 ianuarie 2023. Schimbările încep din prima zi a anului. Aceste zodii au parte de noi începuturi

În prima zi din 2023, Venus şi Pluto se întâlnesc în semnul Capricornului, semn că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) preiau iniţiativa şi fac schimbări de la începutul anului.

28243 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 1 ianuarie 2023. Schimbările încep din prima zi a anului. Aceste zodii au parte de noi începuturi

HOROSCOP 1 ianuarie 2023. Schimbările încep din prima zi a anului. Aceste zodii au parte de noi începuturi

HOROSCOP 1 ianuarie 2023 – Berbec

Venus şi Pluto realizează o conjuncţie în prima zi din 2023 în casa statutului social din horoscopul tău general, semn că s-ar putea să întâlneşti astăzi persoane cu care ar fi indicat să ţii legătura în zilele care urmează. S-ar putea să vină oportunităţi de colaborare cu aceste persoane sau poate că-ţi vor prezenta oportunităţi pe care nu le poţi refuza. Oricare ar fi situaţia, va fi foarte bine să le ai în viaţa ta.

HOROSCOP 1 ianuarie 2023 – Taur

În prima zi a noului an, Venus şi Pluto aderă la o conjuncţie în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău solar, motiv pentru care s-ar putea să înceapă unele schimbări la nivelul sistemului tău de valori, principii şi credinţe. Nu îţi va fi uşor să te desprinzi de unele dintre ele, dar lecţiile pe care le-ai primit în 2022, mai ales pe plan relaţional, cer să faci unele schimbări în ce priveşte crezul personal.

HOROSCOP 1 ianuarie 2023 – Gemeni

În prima zi a lui 2023, Venus şi Pluto se întâlnesc în casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta generală, semn că nu laşi să treacă nicio zi din noul an în care să nu te asiguri că eşti pe aceeaşi lungime de undă cu persoana iubită în ceea ce priveşte investiţiile din lunile următoare. Cu unele mici excepţii, se pare că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi că vă doriţi aceleaşi lucruri.

HOROSCOP 1 ianuarie 2023 – Rac

Prima zi din 2023 vine la pachet cu o conjuncţie între Venus şi Pluto în casa parteneriatelor, astfel că petreci şi astăzi timp de calitate alături de persoana iubită. Pe de altă parte, s-ar putea să existe şi momente în care ies la iveală unele tensiuni mocnite între voi. Dacă nu sunteţi în dispoziţia necesară să vorbiţi despre ele, mai bine nu deschideţi subiectele acum, căci s-ar putea să se ajungă la unele conflicte aprinse.

HOROSCOP 1 ianuarie 2023 – Leu

În prima zi a noului an, ai parte de o conjuncţie între Venus şi Pluto în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, astfel că dacă printre rezoluţiile tale din 2023 se numărau schimbări la nivelul stilului de viaţă sau alimentaţie, ar fi indicat să faci chiar de astăzi eforturi pentru a-ţi forma obiceiuri mai sănătoase. Încearcă totuşi să faci ajustări sustenabile, de care te poţi ţine o perioadă mai lungă de timp.

HOROSCOP 1 ianuarie 2023 – Fecioară

Prima zi a noului an aduce cu sine o conjuncţie între Venus şi Pluto în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, semn că astăzi vei petrece timp de calitate împreună cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Este posibil ca, la un moment dat, să apară mici probleme de comunicare sau şicane, dar nu este vorba de ceva serios, care ar necesita să îţi pui vreo problemă cu privire la voi.

HOROSCOP 1 ianuarie 2023 – Balanţă

În prima zi din 2023, Venus şi Pluto îşi dau mâna în casa familiei din horoscopul tău general, astfel că ar fi indicat să petreci mai mult timp cu cei dragi. Este drept că, în anumite momente, s-ar putea să iasă la iveală diferenţele de mentalitate şi/ sau de personalitate care există între voi, dar în acelaşi timp, nu trebuie să-ţi faci griji prea mari că nu vei reuşi să amortizezi eventualele conflicte din faşă.

HOROSCOP 1 ianuarie 2023 – Scorpion

În prima zi a noului an, Venus şi Pluto se întâlnesc în casa comunicării din horoscopul tău solar, astfel că felul în care te raportezi la ceilalţi este unul mai asertiv decât de obicei. Acest lucru s-ar putea să se numere printre rezoluţiile tale de anul acesta, în sensul în care s-ar putea să fii mai ferm(ă) decât de obicei în legătură cu unele lucruri. Acest lucru îţi permite să nu mai faci concesii nesănătoase.

HOROSCOP 1 ianuarie 2023 – Săgetător

În prima zi din 2023, conjuncţia lui Venus şi Pluto din casa banilor din horoscopul tău general arată faptul că vei prelua controlul asupra finanţelor tale. Eşti hotărât(ă) să ai mai multă grijă cum îţi cheltuieşti banii şi să eviţi situaţiile în care eşti nevoit(ă) să apelezi la economii. În felul acesta, îţi va fi mai uşor să investeşti în lucrurile care chiar contează, care aduc plus valoare în viaţa ta în lunile care urmează.

HOROSCOP 1 ianuarie 2023 – Capricorn

Prima zi a noului an aduce în prim plan conjuncţia lui Venus cu Pluto din semnul naşterii tale, semn că te numeri şi tu printre nativii(ele) care se raportează în acest an mai clar faţă de ceilalţi. Comunici cu claritate ceea ce-ţi doreşti de la ei, iar actfel nu laşi loc de interpretări. Profită de acest context pentru a clarifica unele relaţii care au intrat în ultima vreme pe un teren instabil, greu de intuit.

HOROSCOP 1 ianuarie 2023 – Vărsător

În prima zi a acestui an, se formează o conjuncţie între Venus şi Pluto în casa subconştientului din horoscopul tău solar, motiv pentru care s-ar putea să apară o urmă de nostalgie cu privire la anul care tocmai s-a încheiat. Poate că au avut loc unele desprinderi dureroase de trecut atunci, iar acum trebuie să te pregăteşti pentru necunoscut, pentru un nou început. Încearcă să priveşti cu încredere la ceea ce urmează. să se întâmple.

HOROSCOP 1 ianuarie 2023 – Peşti

Prima zi din acest an aduce şi în cazul tău o conjuncţie între Venus şi Pluto în casa planurilor de viitor, semn că s-ar putea să te numeri şi tu printre nativii(ele) care privesc cu prudenţă spre ceea ce vor aduce lunile următoare. Încearcă să ai mai multă încredere în tine şi în ceea ce ţi-ai propus să faci. Poate că nu totul va merge ca la carte, dar îţi vei atinge obiectivele cu siguranţă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici