HOROSCOP 1 iunie. Vocea interioară trimite mesaje importante. Vezi ce încearcă să-ţi transmită

De Ziua Copilului, conjuncţia Lunii cu Neptun în semnul Peştilor ne aduce tuturor aminte, dar mai ales zodiilor de Apă (Rac, Scorpion, Peşti), că trebuie să ne îngrijim mai mult de universul nostru interior.

12501 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 1 iunie. Vocea interioară trimite mesaje importante. Vezi ce încearcă să-ţi transmită

HOROSCOP, 1 iunie. Vocea interioară trimite mesaje importante. Vezi ce încearcă să-ţi transmită

Berbec 

Luna şi Jupiter se întâlnesc astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să te întâlneşti astăzi cu senzaţii de deja vu, coincidenţe greu de crezut sau premoniţii care te pot salva de situaţii deloc plăcute. Multe lucruri care ţi se întâmplă astăzi pot fi, de fapt, un semnal de alarmă din partea destinului, că trebuie să faci ceva pentru ca lucrurile să nu evolueze într-o direcţie nepotrivită. Aşadar, fii vigilent(ă), căci s-ar putea ca vocea interioară să îţi trimită semnale atunci când este cazul să te fereşti din calea a ceva sau a cuiva.

Taur

  Luna şi Jupiter îşi dau mâna azi în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din harta ta solară. În cazul anumitor nativi(e), s-ar putea să fie vorba despre prieteni sau alte persoane care îi/le spriină să depăşească o provocare în ceea ce priveşte un proiect sau un plan de viitor. Sau poate că ţi se propune să te alături iniţiativei cuiva, pentru că eşti compatibil(ă) ca viziune şi idealuri cu obiectivele ei. Oricare ar fi situaţia, cert este că ai încredere în viitor, în persoanele de lângă tine şi în ţintele pe care ţi le-ai setat acum.

Gemeni

Luna intră azi într-o conjuncţie cu Jupiter în casa carierei din horoscopul tău general, prilej de veşti bune în plan profesional. Dacă profiţi de oportunităţile de vizibilitate care ţi se oferă astăzi, s-ar putea să culegi cât de curând roadele expunerii din ce în ce mai mari de care ai parte la locul de muncă. Ar putea fi vorba despre proiecte mai bine remunerate sau chiar de o poziţie mai privilegiată în rândul celorlalţi angajaţi. În orice caz, eşti pe o curbă ascendentă în acest domeniu de viaţă, iar beneficiile se vor arăta mai repede decât ai sperat la început.

Rac

Luna ajunge în ipostaza de a face o conjuncţie cu Jupiter în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. În cazul unor nativi(e), ar putea fi vorba despre nişte deplasări care au loc după multe tergiversări, de examene susţinute cu succes, de probleme birocratice care se rezolvă expeditiv. Toate aceste situaţii aduc şi o serie de lecţii de viaţă importante pentru tine, care te vor ajuta mult să creşti dacă vei încerca să le aplici şi în alte domenii de viaţă. Aşadar, se anunţă o zi cu multe împliniri la orizont, care încununează eforturi.

Leu

Luna aderă azi la o conjuncţie cu Jupiter în casa banilor şi a relaţiilor din horoscopul tău solar, ceea ce anunţă rost de proiecte lucrative în colaborare cu partenerul de viaţă şi/ sau cu anumite persoane din domeniul tău de activitate. Sau poate că aţi demarat deja nişte acţiuni împreună, care astăzi înregistrează primii paşi către succes. Pe de altă parte, trebuie să te asiguri că raportul de forţe rămâne în echilibru între voi, că ştie fiecare dintre voi ce anume are de făcut. În caz contrar, s-ar putea să apară probleme care riscă să vă afecteze foarte mult productivitatea.

Fecioară  Luna formează astăzi o conjuncţie cu Jupiter în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, fapt pentru care lumina reflectoarelor cade pe acest sector de viaţă. Apar azi evenimente importante în raport cu persoana iubită sau cu cineva pe care îl/o placi. Graţie contextului astral care se formează astăzi, toate întâmplările zilei au un potenţial pozitiv, dar exagerările nu îşi au locul. Lasă lucrurile să evolueze organic şi vei vedea că se vor duce în direcţia bună dacă acţionezi doar atunci când observi că se îndepărtează de obiectiv. Aşadar, încearcă să te bucuri de oportunităţile zilei şi nu forţa anumite lucruri.

Balanţă

Luna aderă azi la o conjuncţie cu Jupiter în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce ar putea veni la pachet cu o infuzie de energie şi cu un randament crescut. S-ar putea aşadar să finalizezi sarcinile pe care nu le-ai terminat ieri, dar să te ocupi în timp util şi de cele de astăzi. Sau poate că faci chiar mai mult decât atât, în sensul că vei găsi timp şi pentru îndatoririle casnice. În orice caz, îţi merge foarte bine astăzi şi dai dovadă de o productivitate sporită, care te ajută să rezolvi probleme complicate.

Scorpion 

Luna face azi o conjuncţie cu Jupiter în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar. Aşadar, se anunţă o zi plină de momente frumoase în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici, indiferent dacă aveţi în plan, după programul de la serviciu, activităţi speciale sau unele care fac parte, mai debragă, din rutina de zi cu zi. De succes au parte şi nativii(ele) care îşi găsesc astăzi curajul să tatoneze scena de dating sau să abordeze pe acel cineva pe care îl pac de mai multă vreme. Vestea bună este că sentimentele pot fi reciproce.

Săgetător

Luna intră azi într-o conjuncţie cu Jupiter în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce anunţă o zi armonioasă pe acest plan. Dacă, de regulă, întâmpini dificultăţi când trebuie să treci peste principiile tale şi să tolerezi comportamente din partea celor dragi, astăzi îţi este mai uşor să vezi partea plină a paharului, să renunţi la anumite aşteptări de dragul armoniei din casă. Pe de altă parte, dacă este vorba de lucruri care s-ar putea rezolva printr-o discuţie simplă, poate nu ar fi rău să o deschizi şi să vezi dacă şi ceilalţi sunt dispuşi la schimbări de atitudine.

Capricorn

  Luna dă azi mâna cu Jupiter în casa comunicării din horoscopul tău general, ceaa ce te va ajuta să comunici mai uşor atât în plan profesional, cât şi la nivel personal. Fie că trebuie să duci o negociere sau să porţi o discuţie deloc uşoară cu un apropiat, vei reuşi să obţii ceea ce ţi-ai propus. Ştii exact când să asculţi şi când să îţi expui părerile, astfel că ceilalţi îşi vor descoperi mai uşor disponibilitatea către compromis. Pe de altă parte, trebuie să fii sigur(ă) că atunci când vine rândul tău să te exprimi, ai cele mai bune argumente.

Vărsător 

Luna aderă astăzi la o conjuncţie cu Jupiter în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea aduce nişte oportunităţi substanţiale de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin investiţii. Pe de altă parte, s-ar putea să crească şi cheltuielile pe care le faci, probabil pentru că nu se arată la orizont plăţi care ar putea pune prea multă presiune pe bugetul tău. Este, într-adevăr, un moment bun să îţi faci un mic răsfăţ, dar ai grijă totuşi să nu te întinzi mai mult decât te ţine plapuma. Nu îţi forţa limitele.

Peşti

Luna intră azi într-o conjuncţie cu Jupiter în semnul naşterii tale, ceea ce te face expansiv(ă) şi activ(ă) pe plan social. Dacă nu ţi-ai făcut planuri după programul de la serviciu, poate nu ar fi rău să te vezi cu prietenii sau cu acea persoană care-ţi place şi cu care vorbeşti deja de ceva vreme. Energia lor are un efect terapeutic pentru tine, deci profită de ocazie să ieşi cu cei dragi dacă se iveşte oportunitatea. În acelaşi timp, încrederea de sine de care dai dovadă îi va inspira şi pe ei să aibă o atitudine similară îîn plan personal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici