HOROSCOP 1 martie. De Mărţişor, veşti bune şi discuţii revelatoare. Pot apărea şi şanse de câştig

Săptămâna începe cu două aspecte armonioase de trigon între Luna din Balanţă şi Saturn, respectiv Mercur din Vărsător. Aşadar, se întrevede un Mărţişor foarte productiv pentru zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător), mai ales în plan profesional.

7783 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 1 martie. De Mărţişor, veşti bune şi discuţii revelatoare. Pot apărea şi şanse de câştig

HOROSCOP 1 martie - Berbec

La începutul acestei săptămâni, este indicat să îţi faci timp să vorbeşti cu partenerul de viaţă şi/ sau cu prietenii despre planurile tale de viitor sau proiecte, indiferent dacă îi includ sau doar ai avea nevoie de sfaturi în ceea ce priveşte iniţiativele personale. S-ar putea să te ajute foarte mult părerile lor, chiar dacă pot apărea şi critici pe alocuri. În cazul altor nativi(e), s-ar putea ca astăzi să apară în viaţa lor persoane care le vor deveni, în scurt timp, prieteni. În plus, apariţia lor îi entuziasmează şi îi încurajează să urmeze visuri de care poate au uitat.

HOROSCOP 1 martie - Taur

Te numeri astăzi printre nativii(ele) zodiilor acelea norocoase care se bucură de un nivel ridicat de randament încă din prima zi a acestei săptămâni. Poate că te ajută şi faptul că ai o zi mai uşoară, că nu ai un program foarte încărcat. Sau poate că te-ai organizat într-un fel care îţi permite să te ocupi de evenimentele de pe agenda zilei într-un mod ordonat, cu pauzele de rigoare între momentele de concentrare maximă. În orice caz, cert este că s-ar putea să realizezi mai multe decât te-ai aşteptat astăzi. Încearcă să îţi păstrezi avântul şi în zilele care urmează.

HOROSCOP 1 martie - Gemeni

Eşti într-o dispoziţie bună la începutul acestei săptămâni şi se vede din modul în care interacţionezi cu persoana iubită şi/ sau cu copiii. Ajută şi faptul că nu te confrunţi azi cu situaţii stresante, că poate ai mai mult timp la dispoziţie de petrecut cu cei dragi sau bucurându-te, pur şi simplu, de pasiunile tale. În cazu-n care eşti liber(ă) astăzi sau ţi-ai luat un mic concediu, află că astrele favorizează excursiile, de preferabil în natură, la ţară sau în locuri care-ţi hrănesc spiritul, care te umplu de energie. Oricare ar fi situaţia, cert este că ai o formă bună.

HOROSCOP 1 martie - Rac  

Dacă ai avut parte de tensiuni în familie în ultimele zile, lucrurile s-ar putea să revină astăzi la normalitate. Atmosfera rămâne uşor afectată de discuţiile în contradictoriu de care aţi avut parte în ultimele zile, dar se vede că faceţi primii paşi către o împăcare. Dacă dai dovadă de prudenţă şi atenţie, s-ar putea chiar să reuşeşti să discuţi aspecte importante cu familia, fără ca incompatibilităţile de viziune să vă afecteze prea mult. Profită de această oportunitate pentru a deschide un dialog cu cei dragi, chiar şi pe seama acelor teme care scot în evidenţă diferenţe de perspectivă foarte mari.

HOROSCOP 1 martie - Leu  

Indiferent de persoanele cu care intri în contact astăzi, discuţiile pe care le ai ajung mereu la un rezultat favorabil pentru tine. Aşadar, s-ar putea să ai astăzi multe de câştigat dacă participi la negocieri, întâlniri de afaceri sau interviuri de angajare. Se discută, de asemenea, într-un mod productiv, lucruri care ţin de viaţa de cuplu ori de activităţile din cadrul grupului tău de prieteni. Cu siguranţă vor ieşi la iveală anumite diferenţe de viziune, dar ştii să asculţi şi să te pui în pielea interlocutorilor. În felul acesta, vei afişa suficientă flexibilitate pentru a ajunge la o viziune comună.

HOROSCOP 1 martie - Fecioară

S-ar putea să te întâlneşti astăzi cu nişte oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul unor investiţii. Poate că perspectivele de câştig nu sunt cele mai mari, dar este clar oricum că bugetul tău va simţi diferenţa. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba de nişte cheltuieli necesare în vederea îmbunătăţirii stării de sănătate, dar nu pare să fie vorba de ceva care se simte prea mult la buzunar. Te bucură oricum faptul că ai intrat într-o oarecare stare de normalitate, că reapar oportunităţi de ordin financiar care să-ţi rotunească resursele.

HOROSCOP 1 martie - Balanţă

Te numeri astăzi printre nativii(ele) care se bucură de o stare de spirit foarte bună, dar spre deosebire de persoanele născute în alte zodii care încep săptămâna cu un nivel credcut de energie, la tine s-ar putea ca această vitalitate să nu se traducă printr-un randament crescut la serviciu. Eşti mai degrabă creativ(ă) decât metodic(ă) în felul în care abordezi sarcinile de astăzi, ceea ce nu aduce întotdeauna volumul de rezultate pe care superiorii îl aşteaptă de la tine. Fie îţi asumi acest lucru şi vezi ce iese, fie te mobilizezi şi îţi foloseşti inspiraţia la proiectele derulate după program.

HOROSCOP 1 martie - Scorpion

Începi astăzi mai greu săptămâna, în sensul în care te refaci încă după stresul şi multitudinea de activităţi de care te-ai ocupat săptămâna trecută. Asta nu te împiedică totuşi să ai parte de nişte momente frumoase în planul vieţii de familie, acolo unde lucrurile par să se mişte într-un ritm pe care îl poţi susţine, care nu pune presiune inutilă pe tine. Dacă nu te simţi în stare să te apuci de proiectele mari ale acestei săptămâni, treburile mici pe lângă casă sau timpul petrecut cu familia te pot ajuta să iei o pauză de la problemele ce trebuie rezolvate.

HOROSCOP 1 martie - Săgetător  

Sunt favorizate astăzi toate discuţiile care vizează planuri de viitor şi proiecte de grup, indiferent dacă, prin intermediul lor, se urmăreşte să se pună bazele acestora, să se extindă ori să se prelungească ori doar cauţi sfatul apropiaţilor pentru a vedea ce anume ar fi cel mai bine de făcut pentru a le asigura succesul. În orice caz, este clar că aceasta este o zi în care să te gândeşti la viitor, la perspectivele zilei de mâine. La finalul zilei, s-ar putea să te alegi cu progrese importante de pe urma conversaţiilor avute astăzi, a sugestiilor pe care le-ai primit.

HOROSCOP 1 martie - Capricorn

S-ar putea să te numeri astăzi printre nativii(ele) norocoşi(oase) care se intersectează cu importante şanse de câştig. S-ar putea să fie vorba de un proiect extra la serviciu care îţi este delegat sau pe care îl preiei de bună voie, şi ale cărui perspective financiare sunt foarte bune. Sau poate vine o ofertă de la unul din superiori să lucraţi împreună în cadrul a ceva care nu ţine de compania voastră. În orice caz, se întrevede un început de săptămână bun pentru tine din punct de vedere financiar, ceea ce te va ajuta să susţii mai bine unele cheltuieli inevitabile.

HOROSCOP 1 martie - Vărsător

În prima zi a acestei săptămâni, pari să fii într-o formă de invidiat. Ai un program bine pus la punct, ştii ce vrei să faci şi cum vei obţine rezultatele pe care le aştepţi. Sunt favorizate azi, mai cu seamă, activităţile care implică să iei contactul cu instituţiile statului, călătoriile, în special cele pe distanţe mai mari, dar şi examenele. Dacă eşti în concediu şi ai vrea să pleci pe undeva, cel mai bine ţi-ar prinde să mergi undeva în natură, la ţară sau într-un loc care te aduce mai aproape de gândurile tale, de adevărata esenţă a ce te-nconjoară.

HOROSCOP 1 martie - Peşti

Poate că nu te-ai refăcut încă de tot după activităţile extenuante de săptămâna trecută şi unele evenimente care te-au luat prin surprindere. Pe de altă parte, asta nu înseamnă că vei avea parte de o zi de luni mai proastă. Preferi mai degrabă să te dedici introspecţiei, să te gândeşti la anumite lecţii de viaţă predate recent, pe care trebuie să le procesezi atent. Aşadar, poate ar fi mai bine să laşi sarcinile complexe pe mâine, când nivelul tău de energie va fi altul. Nu pune presiuni inutile pe tine, ci încearcă să-ţi înţelegi şi nevoile emoţionale, pe cele profunde.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici