HOROSCOP 10 Ianuarie 2022. S-a umplut paharul pentru aceste zodii. Sunt nevoite să se confrunte cu probleme neglijate

La început de săptămână, Luna din Berbec face un careu tensionat cu Pluto din Capricorn. Probleme care moneau până acum ies la suprafaţă pentru zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn).

10213 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 10 Ianuarie 2022. S-a umplut paharul pentru aceste zodii. Sunt nevoite să se confrunte cu probleme neglijate

HOROSCOP 10 Ianuarie - Berbec

Nici nu începe bine săptămâna că te şi confrunţi cu multe presiuni la locul de muncă. În unele cazuri, s-ar putea să fie de vină aşteptările pe care le proiectează superiorii asupra nativilor(elor) acestui semn, iar în altele, este vorba de simpla greutate pe care o aşază pe umerii lor statutul pe care îl au la serviciu. Ţi se pare că trebuie să faci compromisuri pentru a duce unele lucruri la bun sfârşit, că trebuie să-ţi negi unele aspecte ale personalităţii pentru a da bine. Încearcă să vezi partea bună a lucrurilor, cum ar fi perspectivele financiare ale proiectelor profesionale.

HOROSCOP 10 Ianuarie - Taur

S-ar putea ca ziua de luni să nu te surprindă într-o stare de spirit prea bună. Poate că procesezi încă unele supărări de care ai avut parte în zilele trecute ori poate că te deranjează ceva ce s-a întâmplat azi. În alte cazuri, este vorba mai degrabă de o stare trecătoare de anxietate ori melancolie. În orice caz, încearcă să nu te laşi mânat(ă) de primul impuls. Altfel, s-ar putea să spui sau să faci lucruri care te surprind până şi pe tine, într-un mod nu tocmai plăcut. Încearcă să rumegi atent orice situaţie întâmpinată înainte de a lua atitudine.

HOROSCOP 10 Ianuarie - Gemeni

S-ar putea să te confrunţi astăzi cu unele temeri legate de viitor. În unele cazuri, subiectul lor este o relaţie de prietenie sau chiar cea de cuplu, unde pare că noţiunea ta de bine comun a început să nu mai coincidă cu a apropiaţilor. Sau poate că este vorba de un proiect care nu evoluează aşa cum ţi-ai dori ori care a început să facă paşi înapoi. Oricare ar fi situaţia, cert este că ar fi mai bine să aştepţi înainte de a lua o decizie cu caracter definitiv, de la care nu mai poţi da înapoi orice ai face.

HOROSCOP 10 Ianuarie - Rac

Dacă lucrezi în aceeaşi companie, în acelaşi domeniu de activitate sau ai o afacere cu partenerul de viaţă, ai mare grijă cât de mult laşi chestiunile de la locul de muncă să se insinueze în discuţiile voastre care nu ţin de sectorul profesional. De asemenea, ai grijă să nu aplici comportamentele de la serviciu în cuplu. La locul de muncă, încearcă să echilibrezi raportul de forţe în relaţie cu colegii de muncă. În caz contrar, ar putea apărea tentative ca unul dintre voi să îşi impună punctul de vedere asupra tuturor celorlalţi, fără ca părerea lor să conteze prea mult.

HOROSCOP 10 Ianuarie - Leu 

La locul de muncă, s-ar putea să ai parte azi de o zi stresantă şi aglomerată. În unele cazuri, s-ar putea să fie vorba despre mai multe sarcini decât de obicei pentru această zi din săptămână, iar în altele, despre un volum de muncă mai mic, dar de o dificultate mai crescută. Nici nu este de mirare aşadar că te simţi de parcă ai fi fost supus(ă) unui test de experienţă şi de pricepere la serviciu. Încearcă totuşi să rămâi stăpân(ă) pe tine însuţi(ăţi), să nu îţi faci prea multe probleme. În caz contrar, vei pierde energie şi timp preţios.

HOROSCOP 10 Ianuarie - Fecioară

S-ar putea ca unele din lucrurile pe care ţi le doreşti să nu îţi facă bine sau invers. În alte cazuri, această contradicţie se întâlneşte în plan sentimental ori în raport cu copiii, caz în care aşteptările tale cu privire la ei nu sunt compatibile cu ceea ce-şi doresc ei să realizeze. Caută să vezi dacă nu cumva încerci să micromanageriezi chestiuni care nu ţin de tine, pe care ar trebui să le înţelegi mai degrabă decât să le dictezi. De asemenea, înainte de a face ceva ce-ţi aduce satisfacţie imediată, încearcă să te gândeşti la urmările pe termen lung.

HOROSCOP 10 Ianuarie - Balanţă

Există riscul să apară azi discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă. Este dificil de spus care este mărul discordiei, dar cel mai probabil este vorba despre o chestiune de ordin casnic, domestic sau locativ. Este normal ca, în anumite situaţii, să aveţi păreri diferite, dar trebuie să fiţi atenţi cum gestionaţi astfel de conjuncturi astfel încât problemele să nu se perpetueze la infinit. Aşadar, încearcă să te pui în papucii celuilalt şi să vezi de ce vede lucrurile în felul în care le vede. În felul acesta, vei reuşi să ajungi la o înţelegere amplă a diferenţelor dintre voi.

HOROSCOP 10 Ianuarie - Scorpion

În cazul tău, aspectele astrale distonante ale zilei ar putea conduce la neînţelegeri cu colegii de muncă. Ar putea fi vorba, de exemplu, despre o situaţie mai aparte întâlnită în plan profesional ori poate aveţi de-a face cu o problemă tehnică ce conduce la disensiuni. În orice caz, cert este că nu ai nimic de câştigat dacă încerci să vezi care este vinovatul în primă fază. Trebuie să ajungeţi la un consens, să rezolvaţi situaţia apărută şi abia apoi să încercaţi să vedeţi cum anume aţi putea evita astfel de situaţii mai puţin plăcute pe viitor, fără risc de conflicte.

HOROSCOP 10 Ianuarie - Săgetător

Există riscul să apară astăzi unele cheltuieli care nu figurau pe lista de cumpărături. Din câte se pare, însă, ele ar fi putut fi evitate dacă nu dădeai curs unor tentaţii pe care bugetul nu ţi le permitea confortabil în această perioadă. În alte cazuri, astfel de cheltuieli vin pe fondul unor evenimente mai speciale în familie, care implicau achiziţia unui cadou de exemplu. Încearcă să vezi dacă chiar era necesar să faci o astfel de investiţie sau dacă, în alte situaţii, ai putea opta pentru ceva mai prietenos cu buzunarul. Tentativele de a epata te costă scump, la propriu.

HOROSCOP 10 Ianuarie - Capricorn

Există riscul să se işte astăzi tensiuni în raport cu familia. Poate că se aşteptă de la tine să dai dovadă de mai multă înţelegere în anumite situaţii ori să ai o astfel de atitudine decât cea pe care o ai astăzi. Este clar că problemele pleacă, de fapt, de la lipsa unei acceptări cu privire la diferenţele voastre de viziune şi/ sau de personalitate. Unele schimbări de caracter nu se pot realiza, iar dacă nu există disponibilitatea de a relaţiona eficient în pofida lor, există riscul ca astfel de situaţii să mai apară pe viitor, cu urmări deloc pozitive.

HOROSCOP 10 Ianuarie - Vărsător

Trebuie să ai mare grijă căror lucruri din cele pe care le auzi astăzi le dai crezare. Zvonurile sau informaţiile neverificate nu constituie un temei sigur pe care să îţi bazezi abordările, mai ales dacă acestea implică să faci ori să spui lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Aşadar, ai răbdare şi nu te lăsa mânat(ă) de primul impuls. În caz contrar, există riscul ca unele acţiuni sau vorbe să nu se poată lua înapoi şi să creeze rupturi grave pe care cu greu le mai poţi repara în perioada care urmează.

HOROSCOP 10 Ianuarie - Peşti

Dacă te gândeşti astăzi să faci investiţii, este important ca decizia să îţi aparţină ţie întru-totul. Există riscul de a te lăsa prea mult influenţat(ă) de ceea ce îţi spun cei de lângă tine, iar din acest motiv, trebuie să faci un pas în spate şi să pui în funcţiune propriul filtru al raţiunii. Trebuie să dai dovadă de pragmatism în astfel de situaţii de cotitură, mai ales dacă ele implică unele riscuri financiare sau neajunsuri care se pot întinde pe o perioadă mai lungă de timp. Ia-ţi un timp de gândire dacă crezi că acest lucru te-ar putea ajuta.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici