HOROSCOP 10 iulie. Lună Nouă în Rac. Noi începuturi şi mesaje din astral

Sâmbăta aduce o Lună Nouă în semnul Racului, fenomen astral care aduce noi începuturi pentru zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti). Recomandarea astrelor pentru acest nou capitol este aceea de a încerca să aibă mai multă grijă la ceea ce simt.

10926 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 10 iulie. Lună Nouă în Rac. Noi începuturi şi mesaje din astral

HOROSCOP 10 iulie. Lună Nouă în Rac. Noi începuturi şi mesaje din astral

HOROSCOP 10 iulie - Berbec

Astăzi se formează o Lună Nouă în casa familiei din horoscopul tău general, prilej numai bun să petreci mai mult timp cu familia şi cu cei dragi. Pe de altă parte, este o zi propice şi pentru a te ocupa de sarcini domestice, mai ales dacă au rămas unele restante de peste săptămână şi nu ai reuşit să le duci la bun sfârşit în timp util. Poate chiar faceţi front comun împotriva acestor treburi.

HOROSCOP 10 iulie - Taur

Luna Nouă de astăzi se formează în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce denotă faptul că în acest weekend ar trebui să încerci noi metode de a te raporta la cei din jurul. Conform astrelor, te-ar ajuta foarte mult dacă ai încerca să îi asculţi mai mult pe cei cu care intri în contact, să încerci să citeşti printre rânduri ce anume vor să îţi transmită. Unele lucruri le spun mai greu pe şleau.

HOROSCOP 10 iulie - Gemeni

Luna Nouă din casa banilor şi a bunurilor care se perfectează azi în horoscopul tău general atrage atenţia asupra faptului că s-ar putea să apară azi, mâine sau în prima parte a săptămânii viitoare nişte oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin investiţii, de exemplu. În felul acesta, acoperi cheltuielile din această perioadă fără probleme şi reuşeşti să pui câte ceva deoparte pentru alte plăţi care apar ceva mai încolo.

HOROSCOP 10 iulie - Rac

Luna Nouă de azi se manifestă plenar în chiar semnul naşterii tale, ceea ce denotă faptul că începi să te simţi mai plin(ă) de energie decât în ultimele zile. De asemenea, este un moment bun pentru schimbări de look sau garderobă ori de poziţionare în raport cu anumiţi interlocutori, mai ales dacă ţi-au stârnit emoţii în trecut sau nu v-aţi înţeles prea bine. Relaţia voastră se poate schimba radical dacă încerci să fii complet autentic(ă).

HOROSCOP 10 iulie - Leu

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa subconştientului din horoscopul tău solar, ceea ce te face mai sensibil(ă) decât de obicei la tot felul de lucruri, dar mai ales la situaţii sau la persoane care îţi aduc aminte de trecut, de momente care nu se vor mai întoarce. Încearcă să vezi dacă nu cumva încearcă să îţi transmită vocea interioară că mai ai de procesat nişte situaţii pe care poate nu le-ai înţeles bine.

HOROSCOP 10 iulie - Fecioară

Luna Nouă de azi ocupă casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău general, ceea ce ar putea indica faptul că începi proiecte noi sau prietenii cu persoane pe care fie că nu le cunoşteai până acum, fie le ştiai, dar doar la stadiul de cunoştinţe. În orice caz, prezenţa acestor activităţi în agendă şi a acestor oameni în anturajul tău te vor inspira să îţi urmezi şi alte visuri mai vechi.

HOROSCOP 10 iulie - Balanţă

Luna Nouă de azi se formează în casa carierei din astrograma ta solară, ceea ce ar putea indica faptul că începi un nou capitol în plan profesional. Acum este momentul să faci eforturi pentru a primi recunoaştere din partea superiorilor, dar şi pentru a face progrese importante în direcţia obiectivelor tale de la locul de muncă. Dacă îţi joci cărţile bine, s-ar putea să obţii nişte beneficii destul de mari, la care nu te gândeai.

HOROSCOP 10 iulie - Scorpion

Luna Nouă de azi se formează în casa a noua din horoscopul tău general, fapt care poate însemna începutul perioadei de restanţe, o călătorie, un concediu sau un proces birocratic pe care îl demarezi. Dacă eşti atent(ă) la ceea ce îţi spune intuiţia în legătură cu iniţiativele de acest tip, cu siguranţă vei obţine exact ceea ce îţi doreai de pe urma lor. În plus, vei şi învăţa multe lucruri care-ţi vor fi de folos.

HOROSCOP 10 iulie - Săgetător

Luna Nouă de astăzi se manifestă plenar în casa banilor şi a relaţiilor din horoscopul tău general, prilej bun pentru noi colaborări sau parteneriate, cu persoana iubită, cu cei cu care lucrezi deja sau cu persoane pe care le-ai cunoscut recent într-un context profesional. Pe de altă parte, este important să ştii că reuşita, financiară şi nu numai, ţine şi de modul în care gestionezi raportul de forţe în interiorul acestor relaţii în următoarea perioadă.

HOROSCOP 10 iulie - Capricorn

Luna Nouă de azi se perfectează în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce semnalează un nou început în relaţia de cuplu sau într-o colaborare din care faci parte. În cazul în care nu ai pe cineva în această perioadă sau vrei să pui bazele unor relaţii profesionale, s-ar putea să se lege ceva în următoarele zile. Dacă apar mai multe oportunităţi, vocea interioară îţi va spune pe care dintre ele să o alegi.

HOROSCOP 10 iulie - Vărsător

Luna Nouă de azi se formează în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, prilej numai bun pentru a aduce unele ajustări stilului tău de viaţă şi eticii profesionale. Dacă ţi se pare că nu te-ai împărţit echitabil între aceste două domenii de viaţă în ultima perioadă, acum este momentul să faci schimbările care se impun pentru a te bucura de energia necesară să faci şi alte lucruri după programul de la muncă.

HOROSCOP 10 iulie - Peşti

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, semn bun ca în aceste zile să petreci mai mult timp cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Iar în cazul în care nu ai găsit încă pe acel cineva special, fii sigur(ă) că vor apărea multe oportunităţi de flirt. Încearcă să te bucuri de ele, să experimentezi şi să ai o atitudine relaxată pe scena de dating.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici