HOROSCOP 10 iulie. Final de săptămână electrizant. Aceste zodii ies din tipare

Săptămâna se încheie cu intrarea Lunii în semnul Săgetătorului, prilej de duminică energizantă pentru zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător).

3001 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 10 iulie. Final de săptămână electrizant. Aceste zodii ies din tipare

HOROSCOP 10 iulie. Final de săptămână electrizant. Aceste zodii ies din tipare

HOROSCOP 10 iulie - Berbec

Luna îşi face astăzi loc în casa călătoriilor din horoscopul tău general, astfel că dacă nu ţi-ai făcut niciun plan pentru această duminică, sfatul astrelor pentru tine este acela de a face o mini-excursie undeva în împrejurimi, la munte, la mare sau la ţară. În cazul în care eşti deja în concediu, ai parte de o zi frumoasă, care va fi fundalul unor amintiri extrem de plăcute alături de persoana iubită şi/ sau de copii.

HOROSCOP 10 iulie - Taur

Luna poposeşte azi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar, astfel că multe din discuţiile purtate cu partenerul de viaţă vor ajunge, într-un fel sau altul, la bani, mai ales la cei pe care i-aţi pus la comun. Poate că trataţi subiectul unei potenţiale investiţii sau un episod mai puţin plăcut din acest punct de vedere. De asemenea, trebuie să ai grijă la modul în care evoluează raportul de forţe între voi.

HOROSCOP 10 iulie - Gemeni

Luna ajunge astăzi în casa parteneriatelor din astrograma ta generală, prilej numai bun să petreci mai mult din timpul tău liber cu partenerul de viaţă. În cazul în care nu v-aţi făcut vreun program mai aparte pentru ziua de astăzi, gândiţi-vă la ceva spontan, la o activitate la care aţi tot visat cu ochii deschişi în ultima vreme. Este un context astral ideal în care să ieşiţi din rutina finalurilor de săptămână obişnuite, fără surprize.

HOROSCOP 10 iulie - Rac

Luna îşi face intrarea azi în casa sănătăţii din astrograma ta solară, motiv pentru care se recomandă să dai o atenţie specială odihnei. Poate că nu simţi nivelul de oboseală mentală şi fizică pe care l-ai asimilat în ultima vreme, dar el există şi nu trebuie neglijat. În caz contrar, rişti să începi săptămâna viitoare obosit(ă), fără prea multă vlagă şi un potenţial scăzut de a da randament. Ai mai multă grijă de tine azi.

HOROSCOP 10 iulie - Leu

Luna poposeşte în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, motiv pentru care se recomandă să îţi dedici astăzi atenţia partenerul de viaţă şi/ sau copiilor. Poate cea mai indicată activitate de weekend este aceea care vă permite să vă bucuraţi de hobby-urile comune. Încercaţi să vă faceţi timp pentru ele şi să vă cunoaşteţi mai bine unul pe celălalt prin intermediul lor. S-ar putea să aveţi parte de surprize destul de mari.

HOROSCOP 10 iulie - Fecioară

Luna îşi face loc astăzi în casa familiei din horoscopul tău solar, fapt pentru care este indicat să petreci mai mult timp cu cei dragi. Dacă ai fost invitat(ă) la ai tăi pentru masa de duminică, nu da cu piciorul acestei oportunităţi de a vă vedea şi de a vorbi mai pe îndelete. Ce-i drept, i-ar bucura şi un telefon din partea ta, asta în cazul în care staţi la distanţă considerabilă unii de ceilalţii.

HOROSCOP 10 iulie - Balanţă

Luna ajunge azi în casa comunicării din astrograma ta generală, semn că te adaptezi foarte uşor la toţi interlocutorii pe care îi ai pe parcursul acestei zile. În plus, ştii să te faci plăcut(ă), să le insufli celor din jur o stare bună de spirit. În felul acesta, îţi va fi greu să refuzi chiar toate propunerile de a te vedea cu prietenii la o cafea, de exemplu, ori de a ieşi seara în oraş.

HOROSCOP 10 iulie - Scorpion

Luna îşi face loc în casa banilor astăzi, motiv pentru care s-ar putea să te numeri printre puţinii(ele) norocoşi(oase) care se întâlnesc astăzi cu oportunităţi financiare. Poate că este vorba de şansa de a economisi ceva din bugetul acestui final de săptămână sau poate că este vorba de un proiect în care ţi se propune să participi după orele de program. În orice caz, este ceva care sună promiţător şi care te bucură foarte mult. 

HOROSCOP 10 iulie - Săgetător

Luna ajunge astăzi în semnul naşterii tale, ceea ce îţi oferă un suflu proaspăt de energie. În multe din situaţiile de astăzi, vei sesiza că eşti în centrul atenţiei, uneori chiar fără să îţi doreşti acest lucru. Ceva din vibraţia ta îi atrage pe ceilalţi la tine ca un magnet, ceea ce îţi oferă tot felul de oportunităţi. Dar cel mai important lucru este acela că te exprimi liber şi dai dovadă de multă autenticitate.

HOROSCOP 10 iulie - Capricorn

Luna progresează în casa subconştientului din astrograma ta solară, iar acest lucru pentru tine înseamnă că poate nu ai chef de o companie prea numeroasă în această zi. Ai prefera mai degrabă nişte activităţi care nu te solicită atât de tare din punct de vedere social, care îţi permit să te odihneşti mental şi să te pregăteşti pentru unele sarcini mai grele de săptămâna viitoare. Ia-o încet, dacă asta îţi cere organismul în acest moment.

HOROSCOP 10 iulie - Vărsător

Luna intră azi în casa vieţii sociale din horoscopul tău general, prilej numai bun să ieşi mai mult cu prietenii. În cazul în care i-ai refuzat când te-au chemat cândva, poate ar fi indicat să vezi dacă nu te poţi alătura lor acum. În plus, te simţi apreciat(ă) şi că ţi se acordă atenţie în mijlocul lor, lucru care are un efect extrem de bun asupra mentalului tău, asupra dispoziţiei cu care vei începe săptămâna.

HOROSCOP 10 iulie - Peşti

Luna migrează astăzi în casa carierei din horoscopul tău solar, semn că te pregăteşti încă de astăzi psihic şi moral pentru unele activităţi foarte importante la serviciu. Eşti conştient(ă) de faptul că au un cuvânt greu de spus în ceea ce priveşte evoluţia ta în domeniul tău de activitate şi/ sau în compania în care lucrezi. Nu este exclus chiar să fie nevoie să pregăteşti încă de astăzi anumite lucruri pentru ceea ce urmează atunci.

 

 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici