HOROSCOP 11 IULIE: Ce zodii vor avea parte de momente tensionate spre seară

Luna aderă la un sextil armonios cu Saturn retrograd din Capricorn, semn că surprizele continuă în această dimineaţă pentru zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) şi cele de Pământ .

17889 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 11 IULIE: Ce zodii vor avea parte de momente tensionate spre seară

Horoscop

Pe ultima sută de metri în Peşti, Luna aderă la un sextil armonios cu Saturn retrograd din Capricorn, semn că surprizele continuă în această dimineaţă pentru zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) şi cele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn), în special dacă şi-o petrec împreună. Apoi, Luna trece în Berbec, de unde îi lansează un careu tensionat lui Mercur retrograd din Rac. Spre după-amiază, se anunţă aşadar tensiuni în viaţa zodiilor Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn).

HOROSCOP 11 IULIE BERBEC

În această dimineaţă, ar putea apărea oportunităţi să te faci remarcat(ă) în mod pozitiv în societate şi este posibil ca în spatele acestei şanse de a te face cunoscut(ă) să se afle cineva care crede în ceea ce poţi face. După-amiază, Luna intră în semnul naşterii tale, oferindu-ţi energie care să te ţină tot weekend-ul. Pe de altă parte, diseară, există posibilitatea să se işte unele discuţii în contradictoriu cu anumiţi membri ai familiei tale.

HOROSCOP 11 IULIE TAUR

Se arată azi o dimineaţă perfectă pentru nativii(ele) care se întâlnesc cu prietenii sau care sunt în concediu. Spre dup-amiază, Luna intră în casa subconştientului din horoscopul general, limitându-ţi răbdarea şi făcându-te mai reactiv(ă) la ceea ce nu-ţi convine. Ba chiar s-ar putea să primeşti un telefon, un mesaj, o vorbă sau un gest care te deranjează într-atât de puternic încât uimeşti pe toată lumea, până şi pe tine, cu reacţiile pe care le ai.

HOROSCOP 11 IULIE GEMENI

Dacă lucrezi în această dimineaţă, se întrevede o primă parte a zilei extrem de productivă, în care relaţionezi bine cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale. După orele prânzului, Luna se deplasează prin casa prietenilor din horoscopul general, prilej numai bun să te întâlneşti cu ei, chiar şi în grup restrâns. Evită totuşi să amesteci prietenia cu banii sau cu planurile pe termen lung, pentru că există rost de dezamăgiri din acest punct de vedere.

HOROSCOP 11 IULIE RAC

Se anunţă o primă parte a zilei propice pentru discuţiile cu partenerul şi chiar pentru o mică evadare din cotidian, departe de grijile cotidiene. Dup-amiază însă, Luna intră în casa carierei şi a imaginii sociale din harta ta solară, motiv pentru care se cuvine să acorzi mai multă atenţie modului în care te prezinţi în societate. Există riscul să apară situaţii în care poţi să dai cu bâta în baltă dacă nu ai suficientă grijă.
 
HOROSCOP 11 IULIE LEU

Dacă mai ai de lucru astăzi, fie că ai treburi de rezolvat la serviciu, de acasă ori în gospodărie, ai încredere că astrele te vor ajuta să le duci la bun sfârşit chiar în prima parte a acestei zile. Spre orele prânzului, Luna intră în casa călătoriilor, semn că ţi-ar prinde bine o mică excursie undeva în afara localităţii. Cu toate acestea însă, există riscul să termini ziua într-o stare de spirit nu prea bună.
 
HOROSCOP 11 IULIE FECIOARĂ

Te aşteaptă o dimineaţă plină de veselie şi bună dispoziţie dacă alegi să ţi-o petreci cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii. Pe de altă parte, dup-amiază, Luna poposeşte în casa tensiunilor relaţionale din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că ar putea interveni unele griji şi frământări cu privire la unele colaborări, prietenii sau proiecte dezvoltate în asociere cu alte persoane. Încearcă să nu iei decizii până nu discuţi clar pe această temă.
 
HOROSCOP 11 IULIE BALANŢĂ

În cazul în care au rămas treburi restante de peste săptămână în gospodărie sau obişnuieşti sâmbăta să deretici tot felul de lucruri prin casă, ocupă-te de acest aspect în prima parte a zilei. La orele prânzului, Luna ajunge în casa partenerului din harta ta solară, semn că accentul se mută pe viaţa de cuplu. Între tine şi cel drag, ar putea apărea unele discuţii în contradictoriu datorate faptului că cineva cam face pe cocoşul în casă.
 
HOROSCOP 11 IULIE SCORPION

Şi pentru tine se întrevede o primă parte a zilei armonioasă şi liniştită, mai ales dacă ţi-o petreci alături de persoana iubită şi/ sau cei mici. Dup-amiază, Luna intră în casa muncii din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că s-ar putea să fii nevoit(ă) să îţi întrerupi programul de azi pentru a rezolva rapid unele lucruri. Dacă te numeri însă printre nativii(ele) mai puţin norocoşi(oase) ai(le) semnului, e posibil să te copleşească treburile primite.
 
HOROSCOP 11 IULIE SĂGETĂTOR

În prima parte a zilei, ar fi indicat să te ocupi de cumpărături necesare pentru o activitate planificată pe acest weekend sau poate pentru nevoile de bază pentru săptămâna viitoare. După orele prânzului, Luna intră în casa hobby-urilor din harta ta solară, ceea ce înseamnă că te-ai putea intersecta cu unele articole, online sau în magazin, cărora tu şi/ sau cei dragi le veţi rezista foarte greu. Încearcă să ai mare grijă cât anume cheltuieşti.
 
HOROSCOP 11 IULIE CAPRICORN

În dimineaţa aceasta, comunici bine cu toţi cei cu care intri în contact, dar norocul în această privinţă s-ar putea să nu te urmărească chiar toată ziua. Mai exact, dup-amiază, Luna ajunge în casa familiei din horoscopul tău general, unde ar putea scoate la iveală subiecte de discuţie pe marginea cărora tu şi anumiţi membri ai familiei nu prea aveţi viziuni similare. Caută să realizezi că nu poţi schimba acest lucru şi mai bine evită-le.
 
HOROSCOP 11 IULIE VĂRSĂTOR 

În această dimineaţă, ar putea apărea ca prin minune unele oportunităţi de suplimentare a bugetului de weekend sau poate că reuşeşti să eviţi unele cheltuieli prin intermediul unor oferte avantajoase, pe care nu le-ai depistat până acum. Spre orele amiezii însă, Luna trece în casa comunicării din harta ta solară, motiv pentru care centrul de interes se mută asupra felului în care interacţionezi cu ceilalţi. Ai grijă cum comunici cu cei cu care derulezi activităţi.
 
HOROSCOP 11 IULIE PEŞTI
 
Dacă nu ţi-ai făcut încă planuri pentru această dimineaţă, poate nu ar fi rău să inviţi un prieten sau un grup restrâns de amici undeva la o cafea, mai ales dacă vă permite vremea acest lucru. După orele prânzului, Luna tranzitează casa banilor din horoscopul tău general, semn că ai putea fi pasibil(ă) de unele cheltuieli pe care nu le-ai luat în calcul, la care nu te-ai gândit peste săptămână. Încearcă să nu depăşeşti bugetul.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici