HOROSCOP 11 mai. Lună Nouă în Taur, lecţii despre încăpăţânare şi perseverenţă. Ce te învaţă pe tine astrele

Astăzi se formează fenomenul de Lună Nouă în semnul Taurului. Zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) iau măsuri pentru a echilibra relaţii şi situaţii care s-au dovedit a fi instabile.

6952 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 11 mai. Lună Nouă în Taur, lecţii despre încăpăţânare şi perseverenţă. Ce te învaţă pe tine astrele

HOROSCOP 11 mai. Lună Nouă în Taur, lecţii despre încăpăţânare şi perseverenţă. Ce te învaţă pe tine astrele

HOROSCOP 11 mai - Berbec

Luna Nouă de astăzi semnalează deschiderea unui nou capitol în plan financiar. Nu eşti genul de persoană care pune uşor ban pe ban, dar se aprinde o luminiţă undeva în mintea ta şi îţi dai seama că ai nevoie să economiseşti pentru proiectele tale pe termen lung, indiferent dacă tu eşti cel(a) care le coordonează sau eşti doar implicat(ă) în ele. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, despre faptul că vor culege în următoarele zile fructele unor eforturi de economisire realizate nu demult. În orice caz, te simţi în siguranţă pe plan financiar.

HOROSCOP 11 mai - Taur

Luna Nouă de azi se manifestă plenar în chiar semnul naşterii tale, prilej bun de schimbări conştiente pe plan personal. Fie că ţi-ai sărbătorit de curând ziua de naştere sau urmează să o celebrezi, profită de această lunaţie pentru a-ţi propune nişte deziderate în ceea ce te priveşte, rezoluţii pe care să le transformi în realitate până la următoarea ta aniversare. Fie că au legătură cu aspectul tău fizic ori cu modul în care te raportezi la cei din jurul tău, cert este că va trebui să ai răbdare cu tine şi să fii consecvent(ă). Beneficiile merită toată osteneala de-acum.

HOROSCOP 11 mai - Gemeni

Luna Nouă de astăzi se formează în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce atrage atenţia asupra relaţiei tale cu trecutul, cu situaţii şi/ sau persoane care nu mai fac parte din prezent sau, dimpotrivă, care persistă în peisajul actual. Dacă te încăpăţânezi să nu admiţi faptul că te influenţează încă, vei continua să perpetuezi aceleaşi cercuri vicioase în care te învârţi de o bună bucată de timp încoace. Încearcă, mai degrabă, să dai dovadă de îndârjire când vine vorba de a te rupe de aceste zone de confort care nu-ţi fac bine. Îţi trebuie ambiţie să te detaşezi.

HOROSCOP 11 mai - Rac

Luna Nouă de azi ocupă casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău solar, iar rolul lor este acela de a te ajuta să securizezi şi să consolidezi relaţii şi iniţiative. Cu alte cuvinte, dacă crezi că prezenţa cuiva în viaţa ta îţi face bine şi te inspiră, acum este momentul să investeşti în legătura voastră. Iar în cazul în care cochetezi cu o idee de afaceri, de exemplu, acum este momentul să faci primul pas în direcţia ei. Aşadar, este vremea să îţi iei angajamente, să direcţionezi energie, timp şi resurse către ceva sau cineva.

HOROSCOP 11 mai - Leu

Luna Nouă de astăzi se manifestă plenar în casa carierei din horoscopul tău general, prilej numai bun ca, în aceste zile, să lucrezi la consolidarea progreselor făcute în vederea ascensiunii pe plan profesional, dar şi în relaţia cu superiorii. Altfel spus, astrele îţi recomandă să dai dovadă în continuare de profesionalism şi rezilienţă. În cazul în care nu te-au preocupat prea mult aceste aspecte în ultima vreme, nu ar strica să faci din sectorul profesional o prioritate în perioada care urmează. Progresele nu vor fi nesperat de mari, dar sunt sigure şi pun cărămizi solide la baza evoluţiei tale carieristice.

HOROSCOP 11 mai - Fecioară

Luna Nouă de azi se desăvârşeşte în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Pentru unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului, această lunaţie ar putea să însemne că îşi însuşesc pe deplin lecţii importante pe care Universul le-a oferit în ultima perioadă. Alţii(tele) fac demersuri clare în direcţia reluării şi/ sau înscrierii la unele cursuri ori care privesc aranjamentele pentru o deplasare. În cazul altora, s-ar putea să fie vorba mai degrabă despre litigii sau procese birocratice care se mişcă - încet, dar sigur - către rezultatul pe care îl aşteaptă de multă vreme. Răbdarea este o virtute.

HOROSCOP 11 mai - Balanţă

Luna Nouă de azi ocupă casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar, semn că, în următoarele zile, oportunităţi financiare s-ar putea să apară exclusiv în cadrul colaborărilor pe care le ai în plan profesional sau cărora le vei pune bazele cât de curând. Sau poate că se ivesc în raport cu partenerul de viaţă, indiferent dacă aveţi o afacere împreună sau doar obişnuiţi să faceţi investiţii din resurse comune. În orice caz, în ambele scenarii, cea mai mare provocare este aceea de a gestiona eficient potenţialele dezechilibre la nivelul raportului de forţe. Orgoliile se supradimensionează pe fundalul lunaţiei.

HOROSCOP 11 mai - Scorpion

Luna Nouă de astăzi se manifestă plenar în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, prilej numai bun să faci o prioritate din relaţia de cuplu şi/ sau din colaborările pe care le ai pe plan profesional. Această lunaţie are un potenţial benefic semnificativ în cazul nativilor(elor) acestui semn care sunt de puţină vreme împreună cu partenerul sau care sunt la început cu actualii parteneri de afaceri, de exemplu. În cazul celor cu ştate vechi, apar oportunităţi de evoluţie, cu toate că beneficiile se vor vedea mai încolo şi nu vor sări în ochi. Indiferent de situaţie, relaţiile te maturizează vizibil.

HOROSCOP 11 mai - Săgetător

Luna Nouă de azi se perfectează în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, ceea ce pune accentul pe rigurozitate, atât în ceea ce priveşte stilul tău de viaţă şi/ sau de alimentaţie, cât şi în raport cu etica ta profesională. Se accentuează, în contextul acestei lunaţii, importanţa consecvenţei şi a unei diferenţieri clare de încăpăţânarea de a persista în zone de confort care sunt orice numai nu confortabile. Cu alte cuvinte, acesta este un prilej bun să începi şi să îţi propui să te ţii de un regim, de un program de somn, de o rutină profesională.

HOROSCOP 11 mai - Capricorn

Luna Nouă de astăzi din casa iubirii şi a copiilor semnalează faptul că ar fi recomandat ca aceste două aspecte ale vieţii tale să urce pe o treaptă superioară în ierarhia priorităţilor tale din această perioadă. Relaţiile de cuplu aflate la început de drum devin mai puternice graţie evenimentelor din următoarele zile - bune sau rele -, iar alţi(te) nativi(e) ai(le) semnului sesizează îmbunătăţiri la nivelul interacţiunilor cu cei mici. Alte cupluri din care fac parte persoane născute în această zodie s-ar putea să primească veşti bune cu privire la încercările lor de a-şi extinde familia. Sau poate adoptă un hobby now.

HOROSCOP 11 mai - Vărsător

Luna Nouă de azi ocupă casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce pune accentul pe acest sector de viaţă în zilele care urmează. În principiu, ar trebui să te bucuri de o dulce inerţie pe acest plan, adică de o perioadă de armonie şi liniştite, de incompatibilităţi aproape inexistente la nivel de caracter şi mentalităţi. În acelaşi timp, chiar dacă se răresc conflictele pe seama acestor diferenţe, cele care totuşi izbucnesc riscă să fie mai greu de aplanat decât în mod normal. În consecinţă, nu eşti întru-totul la adăpost de discuţii în contradictoriu, deci rămâi cu ochii în patru.

HOROSCOP 11 mai - Peşti

Luna Nouă de astăzi se manifestă plenar în casa comunicării din horoscopul solar, ceea ce, în principiu, ar trebui să însemne că eşti mai atent(ă) ca de obicei, în perioada următoare, la cuvintele pe care le foloseşti şi la limbajul tău nonverbal. În acelaşi timp, însă, viteza ta de reacţie s-ar putea să scadă, fapt care ar putea să se transforme într-un deserviciu în anumite situaţii. Aşadar, te confrunţi atât cu dezavantaje, cât şi cu beneficii de pe urma lunaţiei. Trebuie să analizezi corect situaţiile de comunicare cu care te întâlneşti, să vezi unde viteza valorează mai mult decât atenţia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici