HOROSCOP 11 mai. Jupiter schimbă semnul. Curaj, dar şi asumare inutilă de riscuri

Jupiter intră azi pentru prima dată în Berbec, unde va rămâne, cu intermitenţe de la final de octombrie până spre sfârşitul lui decembrie. Zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) se simt energizate şi mai curajoase să preia iniţiativa. Partea negativă a acestui tranzit este faptul că predispune la diverse riscuri.

4135 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 11 mai. Jupiter schimbă semnul. Curaj, dar şi asumare inutilă de riscuri

HOROSCOP 11 mai - Berbec

Jupiter începe să se mişte de azi prin semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că după o perioadă de introspecţie, de raportare periodică la trecut, urmează câteva luni în care arăţi ceea ce ai învăţat de pe urma tranzitului său trecut. Mai exact, arăţi că ai mai multă încredere în propriile forţe, că te poţi exprima mai liber şi direct în raport cu cei din jur. Ţine însă cont de faptul că s-ar putea să laşi o impresie greşită anumitor persoane, că felul în care te porţi ar putea fi interpretat eronat în anumite contexte personale şi/ sau de muncă.

HOROSCOP 11 mai - Taur

Jupiter îşi face azi apariţia în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea de denotă faptul că după expansiunea la care te-a îndemnat în tranzitul său anterior - prin proiecte, planuri de viitor, un grup de prieteni mai mare -, acum a venit momentul în care să te opreşti un timp din alergare şi să priveşti înăuntru, la echilibrul tău interior. Acelaşi curaj de care ai dat dovadă în modul în care ţi-ai creat situaţia actuală trebuie să îl afişezi şi în raport cu anumite lucruri sau persoane care nu mai au ce căuta în prezent. Trebuie să fii ferm(ă) cu ataşamentele.

HOROSCOP 11 mai - Gemeni

Jupiter intră azi în casa planurilor de viitor din horoscopul tău solar, semn că dacă pân-acum ai lucrat la ascensiunea ta profesională, la modul în care eşti privit(ă) la locul de muncă şi/ sau în comunitatea în care trăieşti, acum este momentul să te deschizi către noi orizonturi şi persoane, care sunt compatibile cu viziunile sau idealurile tale. Trebuie să ai mai mult curaj să te afirmi în grupul de prieteni, să preiei iniţiativa atunci când ai un vis pe care vrei să îl transformi în realitate. S-ar putea ca unele proiecte să depindă de tine să faci primul pas.

HOROSCOP 11 mai - Rac

Jupiter pătrunde astăzi în casa carierei din astrograma ta generală, semn că urmează o perioadă numai bună în care să pui în practică lucrurile pe care le-ai învăţat la propriu - la un curs, în străinătate -, dar şi despre omeni şi viaţă în general pentru a face un pas în faţă pe plan profesional. Trebuie să crezi în faptul că poţi fi un lider, că ai calităţile necesare de a-ţi asuma mai multe responsabilităţi în compania în care activezi şi în domeniu. De asemenea, se recomandă să îţi găseşti curajul de a aborda şi consolida relaţii cu persoane influente din jur.

HOROSCOP 11 mai - Leu 

Jupiter progresează azi în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Tranzitul său anterior pare să fi fost destul de dificil pentru tine, în sensul că unele persoane în care credeai şi-au dat arama pe faţă şi ai văzut clar că există unele lucruri la care ar trebui să lucrezi în ceea ce priveşte modul în care te raportezi la cei cu care lucrezi, dar şi la persoana cu care convieţuieşti. Ai curajul de a schimba ceva la principiile tale. De asemenea, este o perioadă bună pentru deplasări, cursuri şi de rezolvat probleme birocratice.

HOROSCOP 11 mai - Fecioară

Jupiter intră astăzi într-o importantă casă relaţională din astrograma ta solară, care promite să te înveţe mult despre relaţii în perioada următoare. De ceva timp încoace, ai lucrat destul de mult la relaţia de cuplu, dar şi la legăturile pe care le-ai format în plan profesional, dar în acelaşi timp, se prea poate să fi apărut probleme pe care ai ales să le mături sub covor, amânând de mai multe ori momentul de a le confrunta direct. Acest tranzit te va sili să vezi cât dai şi cât primeşti în relaţii, inclusiv financiar, şi să faci ajustările care se impun.

HOROSCOP 11 mai - Balanţă

Jupiter îşi face loc azi în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, semn că a venit momentul acum să te concentrezi mai mult pe relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. După o perioadă în care te-ai concentrat pe muncă şi/ sau pe starea ta de sănătate, acum vine vremea să preiei iniţiativa pe plan sentimental şi/ sau la serviciu, în raport cu colaboratorii. Dacă simţi că lucrurile stagnează între voi sau chiar au făcut unii paşi în spate în ultima perioadă, este momentul să devii schimbarea pe care vrei să o vezi la ceilalţi.

HOROSCOP 11 mai - Scorpion

În tranzitul său anterior, Jupiter te-a ajutat să te bucuri mai mult de viaţă, de hobby-urile tale, să ai mai multă inspiraţie, inclusiv în ceea ce priveşte modul în care profiţi de timpul cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. Astăzi intră în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, semn că trebuie să îţi muţi atenţia pe lucruri mai importante. Găseşte curajul de a încerca tehnici de lucru noi, de a face ajustările care se impun în ceea ce priveşte stilul tău de viaţă şi alimentaţie. În felul acesta, vei avea energie şi un randament bun.

HOROSCOP 11 mai - Săgetător 

În tranzitul său anterior, Jupiter te-a ajutat să te apropii mai mult de familie, dar şi să arunci ancora, să îţi iei o locuinţă sau să te stabilizezi într-un anumit loc. Astăzi intră în casa iubirii şi a copiilor, prilej bun să te concentrezi mai mult pe viaţa de cuplu. În cazul în care eşti single. acest tranzit nou semnalează oportunităţi de flirt, de a te cunoaşte mai bine şi a-ţi da seama ce îţi doreşti prin activitatea de pe scena de dating. Dacă eşti într-o relaţie de durată, acum este un moment bun pentru amândoi să vă măriţi familia.

HOROSCOP 11 mai - Capricorn 

Jupiter îşi face azi intrarea în casa familiei din astrograma ta generală, prilej numai bun de a pune la contribuţie atuu-urile de comunicare cu ceilalţi pe care le-ai dobândit pe parcursul tranzitului său anterior. Şii cum să te impui în conversaţiile cu ceilalţi, iar acum va trebui să înveţi când anume să faci acest lucru cu cei dragi. Spre deosebire de persoanele pe care le alegi să îţi fie alături, familia necesită să accepţi anumite diferenţe de personalitate şi/ sau de viziune şi să vezi unde ar fi cazul să tragi linie în raport cu ei/ele pentru a evita conflictele.

HOROSCOP 11 mai - Vărsător

Jupiter pătrunde astăzi în casa comunicării din astrograma ta solară, semn că lecţia acestui tranzit pentru tine este aceea de a demonstra mai multă asertivitate în modul în care te raportezi la ceilalţi. Te-ai lămurit care sunt valorile tale şi lucrurile la care nu poţi renunţa, iar acum este momentul de a da dovadă de curajul necesar pentru a comunica limitele şi dorinţele tale. Nu îţi va fi tocmai uşor, dar pe termen lung, vei vedea că vei începe să atragi altfel de persoane şi colaborări, lângă care chiar poţi creşte şi te poţi dezvolta mai aproape de potenţialul tău.

HOROSCOP 11 mai - Peşti

Tranzitul anterior al lui Jupiter te-a ajutat să îţi clarifici unele întrebări despre propria persoană, să te cunoşti mai bine şi să te dezvolţi mai mult decât înainte, iar de azi înainte, de când Jupiter începe să traverseze casa banilor şi a valorilor din horoscopul tău general, este momentul să faci acelaşi lucru şi cu situaţia ta financiară. De asemenea, este un prilej bun să dobândeşti o imagine mai clară asupra lucrurilor pe care le preţuieşti la tine însuţi(ăţi) şi la cei din jur. În felul acesta, vei atrage mai multe lucruri, dar şi persoane de calitate în viaţa ta.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici