HOROSCOP 12 august 2021. Trei zodii au parte de veşti bune şi oportunităţi prin cunoscuţi

Mercur ajunge azi în semnul Fecioarei, zodia domiciliului său nocturn şi a exaltării, unde va rămâne până pe 30 august. Zodiilor de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) le vor parveni, prin discuţiile cu ceilalţi, tot felul de oportunităţi, dar şi unele veşti bune.

34676 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 12 august 2021. Trei zodii au parte de veşti bune şi oportunităţi prin cunoscuţi

HOROSCOP 12 august 2021. Mercur intră în Fecioară. Trei zodii, veşti bune şi oportunităţi prin cunoscuţi

HOROSCOP 12 august 2021 - Berbec

Mercur intră azi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce denotă, pe de-o parte, că interacţionezi mai bine şi mai uşor cu colegii de muncă şi, pe de altă parte, că eşti mai inspirat(ă) la locul de muncă. Sau poate că doar reuşeşti să te mobilizezi mai bine, să te concentrezi strict la ceea ce ai de făcut până îţi termini treaba. Aşadar, pe parcursul acestui tranzit, este de aşteptat să dai dovadă de un randament mai ridicat şi să colaborezi mai bine cu cei cu care formezi o echipă în cadrul unei activităţi profesionale.

HOROSCOP 12 august 2021 - Taur

Mercur ajunge astăzi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, ceea ce anunţă faptul că vei avea parte de o perioadă în care comunici mai bine cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii. Aşadar, dacă aţi trecut printr-o perioadă mai tensionată în ultima vreme, lucrurile vor reveni la normal în mod gradual în săptămânile care urmează. În cazul în care eşti single, acest tranzit reprezintă un timp bun în care să revii pe scena de dating, să ieşi, să te laşi văzut(ă) şi admirat(ă) de ceilalţi din jur. S-ar putea chiar să captezi atenţia cuiva foarte interesant

HOROSCOP 12 august 2021 - Gemeni

Mercur ajunge astăzi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, ceea ce anunţă faptul că vei avea parte de o perioadă în care comunici mai bine cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii. Aşadar, dacă aţi trecut printr-o perioadă mai tensionată în ultima vreme, lucrurile vor reveni la normal în mod gradual în săptămânile care urmează. În cazul în care eşti single, acest tranzit reprezintă un timp bun în care să revii pe scena de dating, să ieşi, să te laşi văzut(ă) şi admirat(ă) de ceilalţi din jur. S-ar putea chiar să captezi atenţia cuiva foarte interesant.

HOROSCOP 12 august 2021 - Rac

Mercur ajunge astăzi în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că interacţionezi mai bine cu cei din jur, atât pe plan profesional, cât şi personal. Săptămânile care urmează se pot dovedi de bun augur pentru nativii(ele) acestui semn care au programate negocieri, interviuri de angajare sau şedinţe în care trebuie să vândă o idee superiorilor şi/ sau unor potenţiali sponsori ori colaboratori. Felul în care comunică este unul care exprimă încredere şi profesionalism, iar acest lucru îi/le ajută pe nativii(ele) acestui semn să obţină fix ceea ce urmăresc de pe urma discuţiilor purtate în perioada care urmează.

HOROSCOP 12 august 2021 - Leu

Mercur intră azi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să te intersectezi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul investiţiilor. În unele cazuri, s-ar putea să fie vorba despre proiecte suplimentare la serviciu, care îţi pot aduce venituri în plus, iar în alte situaţii, de comisioane sau activităţi extraprofesionale, în afara programului de la locul de muncă, într-un domeniu de activitate altul decât cel principal. Oricare ar fi scenariul în care te vei încadra, situaţia ta financiară s-ar putea să se îmbunătăţească semnificativ.

HOROSCOP 12 august 2021 - Fecioară

Mercur poposeşte astăzi în chiar semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că săptămânile care urmează te găsesc într-o dispoziţie comunicativă şi deschisă în raport cu cei din jur. Acest lucru te va ajuta atât pe plan profesional, cât şi la nivel personal, căci îţi va fi destul de uşor să te exprimi, să te faci ascultat(ă). De asemenea, laşi o impresie plăcută celor de lângă tine, ceea ce te-ar putea ajuta să accesezi unele oportunităţi pe care nu le-ai avut la dispoziţie până acum. Dacă vrei să faci unele schimbări de look sau garderobă, acum este momentul cel mai bun.

HOROSCOP 12 august 2021 - Balanţă

Mercur ajunge azi în casa subconştientului din horoscopul tău solar, ceea ce denotă faptul că se anunţă o perioadă bună pentru a te concentra pe sănătatea ta emoţională şi mentală. Este un tranzit prielnic pentru nativii(ele) acestui semn care vor să închidă unele capitole de viaţă şi să le deschidă pe altele. Dacă vrei să te desparţi de unele obiceiuri nesănătoase sau de unele persoane care nu îţi fac bine, s-ar putea să apară nişte oportunităţi în acest sens în perioada următoare. Pe de altă parte, s-ar putea să şi apară persoane de mai demult, care caută să reînchege legăturile.

HOROSCOP 12 august 2021 - Scorpion

Mercur intră astăzi în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că te vei concentra în următoarea perioadă pe ceea ce vrei să realizezi pe termen lung, dar şi pe grupul tău de prieteni. Pe primul plan, s-ar putea să realizezi progrese destul de mari dacă apelezi la sfatul unor prieteni. În cazul în care eşti în căutarea unui sponsor, s-ar putea să îl găseşti mai uşor decât ai fi crezut. În ceea ce priveşte sectorul social, te vei bucura de mai multă popularitate şi s-ar putea să cunoşti mulţi oameni noi.

HOROSCOP 12 august 2021 - Săgetător

Mercur îşi face azi intrarea în casa carierei din horoscopul tău solar, indiciu cum că vei interacţiona mult mai bine cu superiorii în următoarea perioadă. Acest lucru s-ar putea să îţi aducă diverse oportunităţi la care nu ai fi sperat, cum ar fi chiar şansa de a te implica în noi proiecte, derulate în afara spaţiului serviciului. Felul în care comunici trădează faptul că eşti profesionist(ă) în domeniul tău de activitate, că ai o atitudine proactivă, ceea ce ar putea atrage şi atenţia altor companii care îşi doresc să te aibă în echipa lor. Dar nu uita să-ţi negociezi contractul.

HOROSCOP 12 august 2021 - Capricorn

Mercur ajunge azi în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Se arată aşadar o perioadă bună pentru nativii(ele) acestui semn care merg în vacanţă sau care se deplasează în interes de afaceri peste hotare sau la mare distanţă de casă. În cazul în care susţii examene, vei avea, din nou, parte de rezultatul scontat. Dacă eşti implicat(ă) într-un litigiu sau într-un proces birocratic mai complex, s-ar putea ca lucrurile să se ordoneze în favoarea ta. Pe de altă parte, vei primi şi unele lecţii de viaţă de pe urma acestor evenimente de viaţă.

HOROSCOP 12 august 2021 - Vărsător

Mercur intră astăzi în casa banilor şi a relaţiilor din horoscopul tău general, semnalând debutul unei perioada propice atât pentru nativii(ele) acestui semn care urmează să înceapă o colaborare, dar şi pentru aceia(elea) care sunt deja implicaţi(te) într-un parteneriat. S-ar putea să apară oportunităţi de a realiza profituri împreună cu aceste persoane, dar şi de a regla eventualele dezechilibre în raportul de forţe care au făcut conlucrarea dificilă în ultima perioadă. Profită aşadar de acest context pentru a te concentra pe relaţia cu colegii de muncă, pentru a lucra şi mai abitir în direcţia obiectivelor comune pe care le aveţi.

HOROSCOP 12 august 2021 - Peşti

Mercur progresează azi în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, ceea ce pune reflectorul pe relaţia de cuplu şi pe cea cu colegii de muncă. Pentru că acest tranzit potenţează comunicarea cu aceştia, este de aşteptat ca această perioadă să aducă oportunităţi de a vă duce relaţia într-o altă direcţie, de a transforma unele dezavantaje în oportunităţi de evoluţie. Acum este momentul în care să clarifici cu ceilalţi unele probleme care au apărut în ultima vreme şi care au făcut ca relaţia voastră să stagneze sau chiar să involueze. Doar dacă le lămuriţi veţi reuşi să mergeţi înainte în viitor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici