HOROSCOP 12 ianuarie. Trei zodii se redresează azi după o perioadă grea. Pot respira, în sfârşit, uşurate

Luna din Taur aderă azi la un trigon armonios cu Pluto din Capricorn, indiciu de redresare după o situaţie grea pentru zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn).

15968 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 12 ianuarie. Trei zodii se redresează azi după o perioadă grea. Pot respira, în sfârşit, uşurate

HOROSCOP 12 ianuarie. Trei zodii se redresează azi după o perioadă grea. Pot respira, în sfârşit, uşurate

HOROSCOP 12 ianuarie - Berbec

Din punct de vedere profesional, te aşteaptă o zi destul de plină, dar dispui de nivelul de randament necesar pentru a-i face faţă şi pentru a te bucura de roadele muncii tale. Aşadar, pe lângă volumul mare de muncă pe care îl ai ori sarcinile de complexitate ridicată, se poate spune că nu vei aştepta prea mult pentru a te bucura de beneficiile rezultate de pe urma finalizării lor. În plus, s-ar putea să atragi atenţie pozitivă din partea şefilor, ceea ce te face eligibil(ă) pentru unele anvantaje pe termen ceva mai lung. Treptat, te poziţionezi pe o traiectorie ascendentă.

HOROSCOP 12 ianuarie - Taur

Eşti într-o stare de spirit bună astăzi, cu toate că nu toate merg în favoarea ta. Ajută faptul că ai mentalitate de învingător(oare), că vezi partea pozitivă a lucrurilor chiar şi atunci când socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg. Ba chiar s-ar putea ca unele astfel de situaţii neaşteptate să atragă după ele oportunităţi pe care le observi doar atunci când ai o dispoziţie ca cea de azi, în care încerci să te concentrezi pe viitor mai degrabă decât pe trecut, pe ceea ce nu a mers chiar aşa cum ţi-ai fi dorit de la început.

HOROSCOP 12 ianuarie - Gemeni

S-ar putea să nu îţi dai seama, dar eşti foarte bine racordat(ă) la vocea ta interioară. Dacă ai un presentiment în legătură cu o decizie sau o acţiune, încearcă să asculţi de ceea ce îţi transmite subconştientul. Primul impuls s-ar putea să fie cel corect în ceea ce priveşte situaţiile în care te găseşti astăzi. În unele cazuri, te-ai confruntat cu întâmplări similare în trecut, iar lecţiile pe care ţi le-ai însuşit acum te vor ajuta să eviţi greşeli pe care ţi-ai promis că nu le vei mai face în viitor. Aşadar, ai încredere în tine şi în intuiţia ta.

HOROSCOP 12 ianuarie - Rac

O discuţie cu un prieten ar putea avea un efect benefic asupra atitudinii tale vis-a-vis de persona iubită. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba despre un dialog cu partenerul de viaţă care îţi deschide o nouă perspectivă asupra unui proiect sau a unei relaţii de prietenie. În plus, trebuie menţionat faptul că este o zi propice pentru a trasa liniile directoare pentru un plan sau un proiect pe care îl ai în comun cu cineva din grupul de prieteni sau cu persoana iubită. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi veţi ajunge la o stragie foarte bine conturată.

HOROSCOP 12 ianuarie - Leu

S-ar putea să ai parte azi de o zi foarte productivă la locul de muncă. În unele cazuri, poate fi vorba despre nişte sarcini de muncă ce nu impun provocări majore, cu care nativii(ele) acestui semn sunt obişnuiţi(te), iar în altele, există o motivaţie la mijloc, cum ar fi o oportunitate de a se face remarcaţi(te). Oricare ar fi situaţia, cert este că duci cu uşurinţă la bun sfârşit toate treburile pe care ţi le-ai propus să le realizezi până la finalul zilei şi nu-i exclus să faci progrese importante şi în ceea ce le priveşte pe cele de mâine.

HOROSCOP 12 ianuarie - Fecioară

Te simţi inspirat(ă) şi bine dispus(ă) astăzi, iar acest lucru te ajută atât pe plan profesional, cât şi în viaţa personală. S-ar putea să găseşti soluţii originale pentru provocările cu care te confrunţi la serviciu sau în raport cu cei dragi, iar în unele cazuri, se pot rezolva astfel probleme care trenează de multă vreme. În cazul în care urmează astăzi să te vezi cu cineva special, astrele garantează faptul că întâlnirea va merge bine şi că veţi descoperi multe lucruri şi convingeri care vă plac amândurora şi-n care credeţi amândoi cu tărie. Se deschide astfel un capitol sentmental nou.

HOROSCOP 12 ianuarie - Balanţă

S-ar putea să se calmeze astăzi lucrurile acasă după câteva zile de tensiune. În unele cazuri, atmosfera încărcată se disipează de la sine, iar în altele, este nevoie de eforturi conştiente pentru a trece peste impasul apărut. Pe de altă parte, s-ar putea să nu fie suficient pentru a depăşi cu totul această provocare. Poate că a existat o motivaţie pentru care aţi trecut peste unele supărări, iar odată ce ea dispare, veţi ajunge din nou la vechile neînţelegeri. Din acest motiv, este foarte important să te asiguri că împăcarea pe care ai obţinut-o astăzi este una de lungă durată.

HOROSCOP 12 ianuarie - Scorpion

Comunici astăzi foarte bine cu partenerul de viaţă şi/ sau cu persoanele cu care lucrezi. Îţi este mai uşor decât de obicei să ajungi la un consens în ceea ce priveşte subiectele spinoase, motiv pentru care ţi se recomandă să nu ocoleşti chestiunile de care altfel te-ai fi apropiat cu greu. De asemenea, este un moment perfect din săptămână în care să desfăşori negocieri ori să iei cuvântul în cadrul unor discuţii importante, care pot avea urmări pe termen lung. S-ar putea ajunge la concluzii care îţi sunt favorabile nu numai în momentul prezent, ci şi mai încolo, pe viitor.

HOROSCOP 12 ianuarie - Săgetător

S-ar putea să te numeri astăzi printre norocoşii(oasele) care se întâlnesc astăzi cu nişte oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. Poate fi vorba de unele proiecte suplimentare la serviciu sau, în alte situaţii, de activităţi pe care le desfăşori în afara programului, dar care au o legătură mai mică sau mai mare cu ceea ce faci la locul de muncă, în domeniul tău principal de activitate. Încearcă totuşi să te foloseşti de aceste şanse şi ca de nişte rampe de lansare pe plan profesional şi/ sau în comunitatea în care locuieşti.

HOROSCOP 12 ianuarie - Capricorn

Eşti într-o dispoziţie destul de bună, iar acest lucru se vede, mai ales pe plan sentimental sau dacă lucrezi într-un domeniu creativ. Mai exact, găseşti modalităţi inedite de a petrece timp alături de cei dragi, dar şi soluţii ingenioase pentru situaţiile apărute pe plan profesional. De asemenea, este o zi ideală în care să îţi programezi întâlniri romantice cu acel cineva special pe care ai pus ochii. S-ar putea să fii plăcut surprins(ă) de faptul că aveţi în comun mai multe lucruri decât ai fi crezut la început, că aveţi despre ce vorbi dincolo de subiectele dezbătute până în prezent.

HOROSCOP 12 ianuarie - Vărsător

S-ar părea că nu eşti într-o stare de spirit prea extrovertită astăzi, că există unele lucruri pe care ai vrea să le ţii doar pentru tine. Din acest motiv, s-ar putea să-ţi fie mai uşor să te exprimi în raport cu familia, cu persoanele foarte apropiate, decât în public, acolo unde ai putea fi judecat(ă) pentru părerile tale. Dacă ai ceva pe suflet şi crezi că te-ar ajuta să discuţi cu un apropiat, acum este momentul să te deschizi. S-ar putea să găseşti chiar mai multă înţelegere decât ai fi crezut în persoana celor de lângă tine, cărora le pasă.

HOROSCOP 12 ianuarie - Peşti

Se anunţă o zi propice astăzi pentru nativii(ele) care vor să se ocupe astăzi de proiectele lor de grup ori de planurile personale de viitor. Cu alte cuvinte, au parte de sfaturi preţioase din partea celor din jur, dar şi de ajutor, fie material, fie care constă în nişte contacte importante. În alte cazuri, această zi ar putea veni la pachet cu noi adiţii în cercul de apropiaţi, care îi/le ajută pe nativii(ele) acestui semn să îşi îmbogăţească perspectiva, să vadă unele chestiuni din propriile lor vieţi cu alţi ochi. În felul acesta, pot găsi soluţii pentru probleme mai vechi.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici