HOROSCOP 12 ianuarie. Veşti proaste şi risc de eşec azi pentru patru zodii. Vezi dacă te afli printre ele

  • Mercur din Vărsător formează azi un aspect tensionat de careu cu Uranus retrograd din Taur.
  • Astrele iau prin surprindere, în mod neplăcut, zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător).
13937 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 12 ianuarie. Veşti proaste şi risc de eşec azi pentru patru zodii. Vezi dacă te afli printre ele

HOROSCOP 12 ianuarie - Berbec

S-ar putea să primeşti astăzi unele veşti nu tocmai pozitive cu privire la un proiect în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care-l derulezi. Cel mai probabil, este vorba de nişte informaţii de ordin financiar care nu te bucură, de o plată neaşteptată sau chiar de o pagubă. Nu este exclus ca o anumită persoană în care aveai încredere să fie răspunzătoare, în mod deliberat sau mai puţin voluntar, de ceea ce ţi se întâmplă. În acelaşi timp, s-ar putea să te afli în poziţia fericită în care poţi evita pronosticurile acestea nefavorabile. Nu este momentul potrivit să faci investiţii.

HOROSCOP 12 ianuarie - Taur  

Comunici astăzi destul de greu cu superiorii, ba chiar s-ar putea să stârnească de la tine reacţii care nu îţi vor face deloc bine la părerea pe care o au despre tine. Din acest motiv, este foarte important cum gestionezi sentimentele pe care ţi le produc cuvintele pe care le rostesc sau deciziile pe care le iau şi care te afectează. Iar dacă tu eşti cel(a) care se află într-o poziţie de autoritate, trebuie să ai mai multă grijă cum te exprimi la locul de muncă şi cum gestionezi anumite situaţii în raport cu angajaţii. Există riscul să te discreditezi.

HOROSCOP 12 ianuarie - Gemeni

S-ar putea să nu fii într-o dispoziţie prea bună astăzi. Unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului ar putea depista mai uşor cauza acestei indispoziţii, mai ales dacă ea are legătură cu ceva din prezent, iar în cazul altora, s-ar putea să fie vorba despre ceva cumulat. Un lucru este însă cert: nu eşti în cele mai bune toane şi trebuie să faci eforturi să ieşi din starea ata. Te-ar putea ajuta unele persoane pozitive din anturajul tău, dar trebuie să ai grijă şi tu să eviţi oamenii care te pot vampiriza energetic şi mai mult. Redresează-te pentru a-ţi putea recupera din productivitate.

HOROSCOP 12 ianuarie - Rac

Din câte se pare, apar motive să îţi faci griji cu privire la evoluţia - sau mai degrabă involuţia - unui parteneriat, a unei colaborări, a unui proiect sau a unei prietenii. În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, preocuparea s-ar putea să fie fondată, să aibă legătură cu situaţii de fapt care le dau de înţeles că trebuie să facă ceva urgent pentru a repune lucrurile pe făgaşul normal. În cazul altora, s-ar putea să fie vorba mai degrabă de un raport de forţe în dezechilibru, care poate fi însă remediat destul de uşor dacă există disponibilitate la dialog din toate părţile.

HOROSCOP 12 ianuarie - Leu 

În raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi, s-ar putea ivi astăzi momente încărcate de tensiune. Ar putea avea legătură cu faptul că raportul de forţe între voi s-a dezechilibrat, de exemplu, sau poate că a devenit nelioală competiţia într-un anumit domeniu de viaţă sau de muncă. În orice caz, ai senzaţi că păşeşti pe coji de ouă, că poate izbucni oricând un conflict de proporţii. Din acest motiv, poate ar fi mai bine să ai tu iniţiativa dialogului, să dai dovadă de calm decât primeşti în schimb. Se vor da şi ei pe brazdă.

HOROSCOP 12 ianuarie - Fecioară  

Cu toate că este abia marţi, se pare că ai acumulat o oboseală semnificativă până azi. Sau poate nu ai apucat să te odihneşti cum se cuvine în weekend, deşi poate ai făcut eforturi în acest sens. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, ar putea fi vorba mai degrabă de o zi grea şi încărcată la locul de muncă, de multe variabile pe care nu le-au luat în calcul şi pe care le gestionează mai greu decât s-au aşteptat. Nu îi/le ajută nici faptul că se comunică greu cu colegii de lucru, iar nici aparatura de la birou nu-i grozavă.

HOROSCOP 12 ianuarie - Balanţă

S-ar putea ca aceasta să fie una din acele zile în care ai impresia că ceea ce îţi doreşti nu îţi face bine sau că oamenii la care ţii nu au, de fapt, cele mai bune intenţii. S-ar putea să ai dreptate în anumite privinţe, dar în altele s-ar putea să te înşeli. Tocmai din acest motiv, poate ar fi bine să te lămureşti în legătură cu ceea ce simţi. Înainte să se ajungă la acuze, poate ar fi mai bine să vorbeşti despre ceea ce simţi, despre nedumeririle şi temerile pe care le ai, cu cei dragi din familie.

HOROSCOP 12 ianuarie - Scorpion  

Nici tu nu pari a fi în cele mai bune relaţii cu cei din familia ta. Acest lucru s-ar putea datora unei probleme de ordin casnic, domestic sau locativ. Ori poate are legătură mai degrabă cu atitudinea ta din relaţia de cuplu sau ceva legat de viaţa ta sentimentală care le nemulţumeşte pe rude. În orice caz, experienţa de azi ar trebui să te înveţe faptul că discreţia contează mult, că poate nu este cel mai indicat să discuţi anumite lucruri şi cu alte persoane. În loc să se rezolve mai repede lucrurile, riscă să se complice şi mai mult.

HOROSCOP 12 ianuarie - Săgetător

Comunici greu astăzi cu colegii de muncă. Poate are legătură cu problemele punctuale cu care vă întâlniţi astăzi la serviciu sau poate că ţine de diferenţele între voi, pe care nu reuşiţi să le armonizaţi nicicum. În acelaşi timp, riscul este mare ca aceste neînţelegeri să se traducă prin greşeli în sarcinile pe care încerci să le duci la bun sfârşit. Posibilitatea este cu atât mai mare dacă lucraţi în echipă, dacă rezultatele tale depind de modul în care interacţionezi cu celelalte persoane din grupul tău de lucru. În plus, s-ar putea să apară unele erori la aparatura de serviciu.

HOROSCOP 12 ianuarie - Capricorn  

Astăzi trebuie să ai mai multă grijă cu cheltuielile. Ai putea avea tendinţa să raţionalizezi anumite tentaţii, să ajungi să crezi că sunt nevoi, când de fapt se califică mai degrabă ca mofturi. Încearcă să te opreşti la timp şi vei vedea că moderaţia îşi va arăta beneficiile. S-ar putea să te trezeşti că este nevoie să faci o plată pe care nu aveai cum să o acoperi dacă te întindeai mai mult decât te ţinea plapuma. Iar dacă trebuie să iei un cadou, ţine cont că nu cadourile ostentative ar trebui să fie modalitatea în care îţi transmiţi sentimentele.

HOROSCOP 12 ianuarie - Vărsător  

S-ar putea să apară motive de supărare azi între tine şi cineva din familie. Poate este un subiect care apare astăzi şi face să se nască motive de discordie între voi sau este vorba de ceva de mai demult care revine în actualitate. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, aspectele astrale ale zilei pot genera probleme în gospodărie, pe care trebuie să le rezolve singuri şi care interferează cu ceea ce şi-au propus să facă astăzi. Oricum ar sta lucrurile, este clar că sectorul familial şi cel gospodăresc nu îţi oferă prea multă linişte astăzi. Ba chiar te agită neaşteptat.

HOROSCOP 12 ianuarie - Peşti

Ai mare grijă căror informaţii cu care intri în contact astăzi le dai crezare. S-ar putea să fie neadevărate sau menite deliberat să te inducă în eroare. Mai aşteaptă să vezi cum evoluează evenimentele înainte să spui sau să faci lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. La fel de posibil este să apară veşti nu tocmai bune în legătură cu o persoană apropiată sau de la un membru al cercului de cunoscuţi. Şi în acest context, răbdarea poate fi cea mai bună abordare. În caz contrar, s-ar putea să faci alegeri pripite.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici