HOROSCOP 12 iunie. Surprize din partea partenerului. Care sunt zodiile norocoase

21614 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 12 iunie. Surprize din partea partenerului. Care sunt zodiile norocoase

HOROSCOP 12 iunie. Surprize din partea partenerului. Care sunt zodiile norocoase

Luna aderă azi la o conjuncţie cu Venus în Rac, semn că zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) vor avea parte de o sâmbătă reuşită, mai ales dacă o petrec alături de partener.

HOROSCOP 12 iunie - Berbec

Luna realizează azi o conjuncţie cu Venus în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce garantează o sâmbătă reuşită pentru nativii(ele) acestui semn care şi-o petrec alături de apropiaţi, de cei dragi. Cu toate că ar fi avut posibilitatea să facă alte lucruri, timpul petrecut acasă îi/le va ajuta să se adune mai uşor, să se revanşeze faţă de familie pentru faptul că a cam neglijat-o în favoarea altor priorităţi, cum ar fi munca.

HOROSCOP 12 iunie - Taur

Luna intră astăzi într-o conjuncţie cu Venus în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce face ca planurile tale  de azi să fie cu atât mai plăcute. Ai parte de discuţii interesante, dar şi relaxate, cu persoane pe care le admiri, ale căror păreri contează pentru tine. Pe de altă parte, însă, poţi avea tendinţa de a le face tuturora pe plac, ceea ce nu este nici uşor de făcut, dar nici prea sănătos.

HOROSCOP 12 iunie - Gemeni

Luna aderă azi la o conjuncţie cu Venus în casa banilor din horoscopul tău general, motiv pentru care unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului s-ar putea să câştige azi nişte sume deloc mici în afara programului de la muncă. Ar putea fi vorba despre nişte proiecte într-un alt domeniu de activitate sau de o a doua slujbă. În orice caz, cert este că îţi permiţi să depăşeşti un pic bugetul de weekend şi să-ţi faci un hatâr.

HOROSCOP 12 iunie - Rac

Luna se întâlneşti azi cu Venus în semnul naşterii tale, ceea ce îţi potenţează şarmul şi carisma. Este o zi bună astăzi în care să ieşi la întâlniri romantice sau să te vezi cu prietenii, mai ales dacă vrei să faci o impresie bună unei persoane pe care ai cunoscut-o recent. Profită de această conjunctură astrală extrem de favorabilă pentru a consolida o relaţie sau pentru a o conduce pe o alta la nivelul următor.

HOROSCOP 12 iunie - Leu

Luna se întâlneşte astăzi cu Venus în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce ar putea trezi la viaţă sentimentele pentru un fost partener. Sau poate că simţi nevoia să dai curs unei relaţii în afara celei oficiale sau care ştii că ar veni la pachet cu nişte provocări destul de mari. Instinctul ţi-ar putea spune să dai curs acestor trări ori acestei legături, dar intuiţia îţi transmite să nu te grăbeşti prea mult.

HOROSCOP 12 iunie - Fecioară

Luna şi Venus fac azi o conjuncţie în casa vieţii sociale din horoscopul tău solar, prilej numai bun să nu ratezi o ieşire cu prietenii astăzi. Dacă nu v-aţi făcut planuri în acest sens cu câteva zile înainte, încearcă să vezi cum reacţionează dacă le propui acest lucru spontan, fără prea multe aranjamente în prealabil. De cele mai multe ori, se întâmplă să te distrezi cel mai bine atunci când faci ceva absolut ad hoc.

HOROSCOP 12 iunie - Balanţă

Luna şi Venus intră astăzi într-o conjuncţie în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce le aduce oportunităţi de afirmare nativilor(elor) acestui semn care lucrează astăzi. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba despre întâlniri cu oameni foarte importanţi, care au loc într-un context informal. Dacă îţi joci cărţile bine, s-ar putea să ţi se deschidă nişte uşi care ţi-au fost inaccesibile până în acest moment. Fii natural(ă), dar dă dovadă de profesionalism.

HOROSCOP 12 iunie - Scorpion

Luna şi Venus ajung azi să formeze o conjuncţie în casa călătoriilor din horoscopul tău solar, prilej numai bun să evadezi din oraş, să mergi undeva la ţară sau în natură. Trebuie să te deconectezi de la mediul obişnuit pentru a putea avea o perspectivă nouă asupra situaţiilor cu care te confrunţi în această perioadă. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba mai degrabă despre vizite din partea unor persoane dragi stabilite undeva departe.

HOROSCOP 12 iunie - Săgetător

Luna şi Venus intră azi într-o conjuncţie în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general. Finanţele pot ajunge să constituie o problemă între tine şi partener dacă nu aveţi idei similare cu privire la cât şi pe ce anume merită să vă cheltuiţi bugetul comun de weekend. În caz contrar, s-ar putea să apară tensiuni destul de mari, care riscă să umbrească zi care altfel ar fi putut fi una destul de reuşită.

HOROSCOP 12 iunie - Capricorn

Luna şi Venus realizează azi o conjuncţie în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar. Aşadar, cel mai potrivit mod în care ţi-ai putea petrece astăzi ziua este alături de partener. În cazul în care eşti single în această perioadă, s-ar putea să te bucuri de atenţia unei persoane care nu te lasă indiferent(ă). Încearcă doar să nu grăbeşti lucrurile, să le iei pe rând. În fond, călătoria poate fi mai interesantă uneori decât destinaţia propriu-zisă.

HOROSCOP 12 iunie - Vărsător

Luna aderă azi cu Venus la o conjuncţie în casa muncii şi a sănătăţii, prilej numai bun să îţi faci astăzi un mic program de întreţinere, acasă ori la salon. Fă puţină mişcare, aplică-ţi o mască, meditează. Altfel spus, fă orice te ajută să te simţi mai bine mental şi fizic. În cazul în care te refaci după o afecţiune mai serioasă, s-ar putea ca astăzi să constaţi că ai făcut progrese mari spre vindecare.

HOROSCOP 12 iunie - Peşti

Luna şi Venus se întâlnesc astăzi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, semn că astrele favorizează activităţile care te aduc azi mai aproape de partenerul de viaţă şi/ sau de copii. Cu siguranţă aveţi pasiuni şi interese comune, de care v-aţi putea bucura împreună. Iar dacă, de curând, tu sau cineva drag şi-a găsit un hobby nou, poate nu ar fi rău să le spui mai multe despre el sau invers.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici