HOROSCOP 13 IULIE: Piedici pentru zodiile Cardinale. Risc de conflicte şi pagube

HOROSCOP 13 IULIE: Săptămâna se deschide nu prea favorabil pentru semnele Cardinale (Berbec, Balanţă, Rac, Capricorn). Luna din Berbec aderă la nu mai puţin de trei aspecte tensionate de careu cu Jupiter, Pluto, Saturn, toate retrograde prin Capricorn. Obstacole de tot soiul se interpun între nativii(ele) acestor semne şi planurile lor.

17334 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 13 IULIE: Piedici pentru zodiile Cardinale. Risc de conflicte şi pagube

HOROSCOP 13 IULIE: Piedici pentru zodiile Cardinale. Risc de conflicte şi pagube

HOROSCOP 13 IULIE BERBEC

Prima parte a zilei este una perfectă de petrecut acasă, dacă programul îţi permite, în compania familiei sau a propriilor gânduri. În felul acesta, te încarci cu energie pozitivă sau te reglezi emoţional pentru a te ocupa de lucrurile presante de dup-amiază. Atunci s-ar putea ca situaţia să se complice, să ai treburi la serviciu care te expun şi care vor demonstra celorlalţi cât de pregătit(ă) eşti în anumite circumstanţe. Sau poate că nu te înţelegi prea strălucit cu şefii, ceea ce riscă să te pună într-o poziţie de vulnerabilitate la locul de muncă. Încearcă să rămâi deasupra situaţiilor întâlnite.

HOROSCOP 13 IULIE TAUR

Prima jumătate a zilei este una propice celor care derulează, coordonează sau se gândesc să pună bazele unui proiect, mai ales ale unuia care implică mai multe persoane. Sau poate te ocupi atunci de planurile tale de viitor ori ai şansa să întâlneşti, în variate circumstanţe, persoane care te inspiră şi conferă un suflu nou vieţii tale. Dar în ciuda acestor perspective pozitive, s-ar putea ca ziua să nu continue în acelaşi mod. Mai exact, dispoziţia ta ia o întorsătură nu prea bună, iar unii(ele) nativi(e) s-ar putea nici să nu îţi dea seama de ce anume se întâmplă asta.

HOROSCOP 13 IULIE GEMENI

Dimineaţa ar putea veni la pachet, în cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, cu oportunităţi financiare prin intermediul unor proiecte de la serviciu sau a unor iniţiative avute extraprofesional cu cineva cu care munceşti. Sau poate că te-ai ocupat deja de o astfel de iniţiativă, iar astăzi te bucuri de roadele eforturilor tale. Într-un context ca acesta, ai putea fi tentat(ă) să faci unele investiţii, să rişti mai mult din pricina entuziasmului. Astrele îţi recomandă totuşi să nu te grăbeşti, să nu te laşi dus(ă) de val. S-ar putea ca, în anumite sectoare, să nu te pricepi la fel de mult.

HOROSCOP 13 IULIE RAC

Începi ziua binedispus(ă) şi pus(ă) pe fapte mari, iar mentalitatea aceasta de învingător(oare) te ajută să faci faţă unei bune părţi din provocările acestei zile. Există însă riscul ca, în anumite sectoare, lucrurile să nu meargă la fel de bine. Ar putea interveni discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă pe seama carierei tale sau a lui ori poate că unul din voi sau poate amândoi aveţi tendinţa să vă purtaţi în cuplu ca la serviciu. În cazul altor nativi(e), problemele se evidenţiază în plan profesional, mai ales dacă activează într-o echipă sau într-un parteneriat. Spiritele se încing foarte mult.

HOROSCOP 13 IULIE LEU

Te aşteaptă o zi extrem de productivă la locul de muncă, chiar dacă influenţa pozitivă a astrelor se simte mai abitir în a doua parte a zilei. Ceva te motivează să nu laşi pe ultimul moment ce anume ţi-ai propus să realizezi, iar felul în care cooperezi cu ceilalţi te ajută să te ţii de treabă. În plus, sorţii sunt în favoarea ta, dai dovadă de o atitudine proactivă şi de putere de muncă, semn că până la finele zilei, s-ar putea să îndeplineşti chiar mai multe decât ţi-ai pus în plan. În felul acesta, te poziţionezi în faţa tuturor.

HOROSCOP 13 IULIE FECIOARĂ

În cazul în care nu eşti deja în concediu, scenariu în care te vei distra copios astăzi cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici, ar fi bine să te gândeşti serios azi la posibilitatea de a-ţi face o mică vacanţă pe undeva prin apropiere. Dacă lucrezi, se arată o zi bună la serviciu pentru tine, mai ales dacă activezi într-un domeniu creativ sau ţi s-au delegat sarcini care te provoacă să explorezi alte tehnici şi strategii de lucru decât cele cu care te-ai obişnuit până acum. Dă dovadă de îndrăzneală şi încearcă ceva nou, la care te-ai tot gândit.

HOROSCOP 13 IULIE BALANŢĂ

Eşti într-o formă bună astăzi şi interacţionezi bine cu cei din jurul tău. Ba mai mult, ai parte astăzi de mult succes în ceea ce priveşte toate activităţile în care trebuie să iei cuvântul, să îţi expui viziunile şi ideile. Astrele te ajută să coagulezi în jurul tău persoane cu care poţi colabora, cu care poţi închega formal sau informal colaborăriri. Aşadar, dacă erai în căutarea unui moment potrivit să iei cuvântul la serviciu sau să pui pe tapet anumite chestiuni, asigură-te că te foloseşti de contextul cosmic favorabil de astăzi în acest sens. Ai putea fi uimit(ă) de rezultat.

HOROSCOP 13 IULIE SCORPION

Astăzi menţii bine echilibrul între muncă şi îndatoririle de familie, respectiv cele de ordin gospodăresc. Acest lucru se datorează faptului că te-ai organizat din timp sau cooperezi bine cu cei din jur, ceea ce te ajută să delegi anumite sarcini sau să primeşti sprijinul necesar la timp pentru a termina ceea ce ţi-ai propus. Dacă munceşti de acasă, ai parte de acelaşi nivel înalt de productivitate, cu toate că poate comunici mai greu cu unii colegi de serviciu şi-ţi este un pic mai dificil să trasezi o linie clară de demarcaţie între muncă şi timpul dedicat celor dragi ai tăi.

HOROSCOP 13 IULIE SĂGETĂTOR

Dimineaţa aceasta este una propice pentru a te ocupa de chestiuni domestice sau casnice, mai ales cele care implică să colaborezi cu familia în cadrul unui proiect comun sau să gestionaţi o investiţie din fonduri comune. S-ar putea însă ca, după o zi ca aceasta, să îţi doreşti să faci ceva pentru tine, ceea ce te-ar putea împinge la unele cumpărături pe care nu le aveai în plan. Sau poate că vrei să îi arăţi un semn de recunoştinţă cuiva drag pentru ceva făcut pentru tine acum ceva timp, fapt care te împinge la cheltuieli deloc înţelepte. Fii mai cumpătat(ă).

HOROSCOP 13 IULIE CAPRICORN

Comunici bine astăzi cu cei cu care intri în contact. Ştii să introduci în discuţie un subiect la momentul potrivit şi să întreţii conversaţia ori să o aduci exact acolo unde îţi doreşti. Tocmai din acest motiv îţi recomandăm să îţi programezi azi, în această dimineaţă mai ales, negocierile sau pitch-urile, de exemplu. S-ar putea totuşi ca, în raport cu familia, lucrurile să nu meargă la fel de bine. Spre deosebire de ceilalţi cu care intri în contact, cu anumite rude nu prea ai puncte de interes sau de vedere comune, dar trebuie să convieţuiţi armonios. Lasă de la tine.

HOROSCOP 13 IULIE VĂRSĂTOR 

În această dimineaţă, drumurile ţi s-ar putea intersecta cu o oportunitate de câştig. Ea s-ar putea să nu aibă o valoare prea mare în termeni de profit scontat şi/ sau poate că prea are legătură cu profesia ta, cu ceea ce faci pentru a-ţi asigura un venit stabil. Ori poate te-ai ocupat deja de o astfel de activitate extraprofesională, iar astăzi intri în posesia remuneraţiei care ar trebui să îţi revină de pe urma ei. Pregăteşte-te însă ca dup-amiază să primeşti veşti care te îngrijorează sau care te supără. Recomandarea astrelor este aceea de a confrunta informaţia cu alte surse.

HOROSCOP 13 IULIE PEŞTI

Eşti într-o dispoziţie bună astăzi şi nu este nevoie de prea mult efort din partea celor din jur să vadă că se poate discuta aproape orice cu tine. Dar s-ar putea însă ca încrederea de sine de care te bucuri astăzi şi entuziasmul pe care îl emani să lucreze, în anumite contexte, în defavoarea ta. Nu te arunca în proiecte cu capul înainte, fără să cântăreşti riscurile asociate investiţiilor pe care le faci, de timp, energie sau bani, şi nu oferi prea uşor încrederea ta. Analizează la rece lucruri înainte să faci primul pas, să-ţi iei angajamente pe termen lung.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici