HOROSCOP 13 mai. Agonie şi extaz. Patru zodii află ce înseamnă sacrificiul

Jupiter intră azi în semnul Peştilor, pe care îl tranzitează – cu intermitenţe între finalul lui iulie şi decembrie 2021 şi între prima decadă a lui mai 2022 şi sfârşitul lui octombrie din acelaşi an – timp de un an de zile, până la finele lui decembrie 2022. Dacă pe parcursul trecerii sale prin Vărsător ne-a arătat importanţa solidarităţii şi a deschiderii la nou, cu ocazia aceasta, misiunea lui este de a ne preda toleranţa şi acceptarea. Lecţia aceasta va fi greu de învăţat pentru zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti), dar tot ele vor fi cele care vor culege cele mai mari satisfacţii.

35139 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 13 mai. Agonie şi extaz. Patru zodii află ce înseamnă sacrificiul

HOROSCOP 13 mai 2021

HOROSCOP 13 mai - Berbec

Jupiter intră în casa subconştientului din horoscopul tău general, sector pe care îl va tranzita, cu intermitenţe, până la finele lui 2022. Pentru tine, acest tranzit aduce o conştientizare mai mare a ceea ce se petrece în universul tău interior, de la relaţia cu trecutul, cu situaţiile şi persoanele care nu mai fac parte din prezent până la zonele de confort, relaţional inclusiv, în care te complaci de frica necunoscutului. Nu eşti genul de persoană care să se gândească prea mult la astfel de lucruri, dar dacă te apleci mai mult asupra lor, încrederea ta de sine va creşte vizibil.

HOROSCOP 13 mai - Taur

Jupiter poposeşte astăzi în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, domeniu de viaţă prin care se mişcă, în horoscopul tău solar, până la sfâşitul lui 2022, cu nişte pauze destul de mari. În cazul tău, acest tranzit poate aduce concretizarea unor visuri destul de îndrăzneţe, nu însă fără a face unele sacrifici destul de mari ori fără a cădea pradă, în anumite situaţii, vorbelor frumoase şi promisiunilor deşarte. Pe parcursul şederii sale în acest sector, vei pierde şi vei câştiga oameni lângă tine, vei învăţa ce-i fezabil şi ce nu, vei îndrăzni să speri în ciuda asperităţilor.

HOROSCOP 13 mai - Gemeni

Cu Jupiter de azi încolo, cu intermitenţe, în casa carierei până la finele lui 2022, sectorul profesional va constitui una din priorităţile tale principale. Iar dacă te foloseşti inteligent de energia acestui tranzit, s-ar putea să îţi atingi un obiectiv important pe acest plan, cum ar fi o promovare, atât la locul de muncă, cât şi în comunitate. Sau poate că îţi consolidezi statutul în domeniul de activitate ori schimbi slujba cu o poziţie mai bună într-o altă companie. Drumul nu va fi însă unul uşor; se întrevăd compromisuri la orizont şi tentative de a se profita de bunătatea ta.

HOROSCOP 13 mai - Rac

Jupiter îşi va petrece, de azi începând, un an, cu întreruperi, în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Per ansamblu, acest lucru înseamnă, pentru tine, că vei trece printr-un proces de maturizare până la sfârşitul anului 2022. Vei învăţa - nu uşor - în cine şi ce să te încrezi, care sunt, de fapt, principiile şi valorile după care trebuie să te ghidezi. Vei avea parte de aceste revelaţii fie prin călătorii, persoane de altă naţionalitate/ religie, rude prin alianţă sau relocate peste hotare ori prin cursuri. Litigiile şi birocracţia se soluţionează în favoarea ta.

HOROSCOP 13 mai - Leu

Jupiter intră azi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, unde va sta, cu intermitenţe, până la finele lui 2022. Cât durează tranzitul său prin acest sector, adică, însumat, un an de zile, vei reuşi să construieşti raporturi de forţe echilibrate cu partenerul de viaţă, dar şi cu persoanele cu care desfăşori colaborări. Tot mişcarea acestui astru prin acest domeniu zodiacal te va ajuta să descoperi şi să fructifici oportunităţi de investiţie şi câştig, nu însă fără reglajele de rigoare, care pot varia de la conflicte puternice la pagube temporare. Nu va fi uşor, dar merită efortul.

HOROSCOP 13 mai - Fecioară

Jupiter ajunge astăzi în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, acolo unde va rămâne, cu intermitenţe însă, până în decembrie 2022. Pe parcursul acestui tranzit, una din priorităţile tale ar trebui să fie relaţia cu ceilalţi, de la viaţa de cuplu la colaborările pe plan profesional. Cele mai mare satisfacţii, dar - din păcate - şi cele mai mari dezamăgiri s-ar putea vină din direcţia acestui sector. Dar, pe de altă parte, ţi se conturează o idee mai clară ce şi, mai ales, cu cine cauţi să te însoţeşti pe plan sentimental şi profesional. Dar vei plăti un preţ pentru această lecţie.

HOROSCOP 13 mai - Balanţă

Jupiter îşi face azi intrarea în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, sector pe care îl va tranzita, cu întreruperi, până la sfârşitul anului 2022. Pentru tine, acest lucru înseamnă că urmează o perioadă în care o bună parte din eforturile tale se vor îndrepta în direcţia adoptării unui stil de viaţă şi/ sau alimentaţie echilibrat ori către o etică profesională care dă rezultate şi-ţi mai lasă timp şi pentru odihnă şi ceea ce-ţi aduce satisfacţii. Consecvenţa nu va fi punctul tău forte, dar te vei redresa, iar unele evenimente îţi vor aminti ce trebuie să faci.

HOROSCOP 13 mai - Scorpion

Jupiter poposeşte astăzi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, iar în funcţie de etapa în care te afli, poate duce lucruri diferite în viaţa fiecărui(ei) nativi(e) al(a) acestui semn. În cazul unor persoane, poate fi vorba de o mare poveste de dragoste, una care s-ar putea să se deruleze cu intermitenţe, ca acest tranzit de altfel, până la finele lui 2022, când susţine un important examen al maturităţii şi, prin extensie, al logevităţii. În ceea ce îi/le priveşte pe alţii(tele), s-ar putea să fie vorba despre extinderea familiei, nu însă fără nişte obstacole în această direcţie..

HOROSCOP 13 mai - Săgetător

Cu Jupiter, de azi încolo, în casa familiei, este de aşteptat să se schimbe destul de mult sectorul vieţii de familiei până la sfârşitul anului 2022. Poate fi vorba despre atitudini noi în raport cu rudele, de comportamente care evidenţiază toleranţa şi acceptarea, compromisul în locul impunerii propriilor viziuni. Nu-ţi va fi uşor să ajungi în acest punct, iar intreruperile de tranzit ale lui Jupiter prin acest domeniu zodiacal sunt o metaforă grăitoare a tentativelor de a-ţi forma această conduită. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, poate fi vorba de înstrăinarea sau achiziţia cu peripeţii a unei locuinţe/ unui teren.

HOROSCOP 13 mai - Capricorn

Jupiter ajunge astăzi în casa comunicării din horoscopul tău general, sector pe care îl va tranzita, cu întreruperi, până la finele lui 2022. În cazul tău, timpul pe care îl petrece în acest domeniu zodiacal semnifică o perioadă de transformări în ceea ce priveşte modul în care te raportezi la cei din jur, de la limbajul verbal la cel nonverbal, de la negocieri şi colaborări, la simplele discuţii cu persoanele apropiate. Vei fi tentat(ă) să cazi în capcana zâmbetelor aparent binevoitoare şi a propriilor speranţe, aşteptări ori convingeri, dar evenimentele din lunile următoare îţi vor arăta unde să tragi linie.

HOROSCOP 13 mai - Vărsător

Jupiter progresează azi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar, acolo unde va rămâne, cu intermitenţe, până la sfârşitul anului 2022. Cât va sta în acest sector, misiunea lui este, în aparenţă, una destul de simplă: să te facă să înţelegi cu adevărat valoarea banului şi câte compromisuri este sănătos, de fapt, să faci pentru a-ţi consolida situaţia materială. Se vor arăta, pe parcursul perioadei însumate de un an pe care o petrece în acest semn atât oportunităţi valoroase de câştig, cât şi riscuri de pierderi la fel de însemnate, dar la final, vei ieşi pe plus.

HOROSCOP 13 mai - Peşti

Jupiter intră astăzi în chiar semnul naşterii tale, acolo unde va sta, cu întreruperi, până la finele lui 2022. Acest tranzit însumat de un an înseamnă pentru tine o oportunitate care vine o dată la doisprezece ani, o şansă destul de rară de a face un salt important în sensul devenirii tale personale. Vei afla, mai mult decât înainte, care-ţi sunt limitele şi, mai important, cât de mult îţi poţi deschide aripile, care este echilibrul între ce dai şi ce oferi în raport cu ceilalţi. Vor apărea, cu siguranţă, dereglări la acest nivel, dar vei învăţa de pe urma lor.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici