HOROSCOP 13 octombrie. Ultimul obstacol înainte de un obiectiv important. Cine are astăzi parte de el

Înainte să intre în Vărsător, Luna aderă azi la o conjuncţie cu Pluto din Capricorn. Zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) se confruntă cu o situaţie care le dă bătăi de cap. Simt însă că se apropie de final, că vor avea parte curând de un nou început.

15558 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 13 octombrie. Ultimul obstacol înainte de un obiectiv important. Cine are astăzi parte de el

HOROSCOP 13 octombrie. Ultimul obstacol înainte de un obiectiv important. Cine are astăzi parte de el

HOROSCOP 13 octombrie - Berbec

S-ar putea să te aştepte o zi stresantă la serviciu, în sensul că planează pe umerii tăi o decizie cu multiple consecinţe, care se întind pe o perioadă destul de lungă. Trebuie să ai mare grijă cum procedezi, mai ales dacă ai gânduri de a urca în ierarhia de la serviciu. Încearcă să cântăreşti atent alternativele şi să dai dovadă de tact atunci când ai de-a face cu persoane care-ţi pot influenţa parcursul profesional. În a doua parte a zilei, s-ar putea să te întâlneşti cu prietenii ori, prin intermediul lor sau al proiectelor tale, cu oameni care te inspiră.

HOROSCOP 13 octombrie - Taur

Te frământă azi tot felul de gânduri şi este foarte posibil să ai o viziune destul de negativistă asupra situaţiilor în care eşti implicat(ă) în această perioadă. Din acest motiv, s-ar putea să îţi fie dificil să găseşti soluţii la problemele cu care te confrunţi. Într-un final, vei ajunge la o concluzie în ceea ce le priveşte, dar nu fără să faci unele compromisuri. În a doua jumătate a zilei, atenţia ţi se mută spre carieră, unde îţi revine o sarcină în care gradul de responsabilitate pe care îl ai este destul de mare. Încearcă să nu te laşi copleşit(ă).

HOROSCOP 13 octombrie - Gemeni

Şi tu te numeri printre nativii(ele) care se confruntă cu momente destul de grele, cu gânduri şi sentimente care nu le dau pace. Nu este exclus că această stare să se transfere şi în cuplu şi/ sau la locul de muncă, fapt care afectează colaborarea între tine şi ei. Lucrurile revin la normal în a doua parte a acestei zile, când încerci să priveşti o situaţia complicată de viaţă dintr-un alt unghi. La această reuşită pare să fi contribuit şi anturajul sau poate că vezi efectele acestei schimbări de optică şi în plan relaţional. Uneori, mentalitatea poate face toată diferenţa.

HOROSCOP 13 octombrie - Rac

Relaţiile cu ceilalţi reprezintă, pentru tine, o prioritate astăzi, dar cu toate acestea, s-ar putea ca, în anumite privinţe, să nu fiţi pe aceeaşi lungime de undă. Ai mare grijă cum gestionezi aceste situaţii, căci s-ar putea să ducă la dezechilibre destul de serioase în ceea ce priveşte raportul de forţe dintre tine şi cei cu care lucrezi ori convieţuieşti. Încearcă să le transmiţi cât se poate de clar până unde eşti dispus(ă) să mergi pentru obiectivele voastre comune. De acolo-ncolo, unele lucruri nu mai ţin de tine, ci de ceilalţi şi, mai exact, de colaborarea care există între voi.

HOROSCOP 13 octombrie - Leu

În prima parte a acestei zile, s-ar părea că ai parte de un nivel ridicat de productivitate, care te ajută să duci la bun sfârşit tot ceea ce ţi-ai propus să faci acasă ori la locul de muncă. Apoi, este important să îţi îndrepţi atenţia către viaţa de cuplu, dar şi către cei cu care lucrezi. Este posibil să întâmpinaţi o situaţie care necesită colaborare. Singur(ă), s-ar putea să nu-ţi dai seama ce ai de făcut sau este nevoie de un efort colectiv pentru ca lucrurile să se ordoneze. Aşadar, încearcă să ajungi la un plan de acţiune cu ei.

HOROSCOP 13 octombrie - Fecioară

În prima jumătate a acestei zile, ai parte de momente frumoase alături de partener şi/ sau de copii ori poate că ai timp mai mult pentru hobby-urile tale. În cazul în care lucrezi atunci, concentrează-te mai mult pe sarcinile creative, căci de ele îţi va fi mai uşor să te ocupi în acest context astral. În a doua parte a zilei, te vei ocupa cu succes şi de treburile care implică să urmezi un protocol ori să faci lucruri care nu te animă absolut deloc. Până la finalul zilei, te vei ocupa de toate lucrurile pe care le voiai rezolvate.

HOROSCOP 13 octombrie - Balanţă

Se arată azi o zi încordată pentru tine în plan familial. Poate că nu se va ajunge la un conflict în adevăratul sens al cuvântului, dar este clar că nici bine nu merg lucrurile. În cazul în care desfăşori lucrări de construcţie, amenajare sau redecorare, s-ar putea să nu fii mulţumit(ă) de rezultate. În a doua parte a zilei, atenţia ta se îndreaptă către relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau copii. Este un moment bun în care să ieşi la întâlniri romantice, dacă eşti single, sau în care să petreci timp de calitate alături de persoanele cele mai apropiate.

HOROSCOP 13 octombrie - Scorpion

S-ar putea să te confrunţi cu emoţii în anumite contexte de comunicare ale acestei zile. Din acest motiv, rişti să nu laşi impresia pe care ţi-o doreşti sau poate că ratezi ocazia de a spune ceva important, care ar fi întors o situaţia în favoarea ta. S-ar putea ca oportunitatea să nu fi fost ratată întru-totul, dar lasă lucrurile aşa cum sunt momentan. În a doua jumătate a zilei, centrul de interes se mută pe viaţa de familie, acolo unde este nevoie de o prezenţă mai vizibilă din partea ta. Încearcă, de asemenea, să nu îţi amâni treburile din gospodărie.

HOROSCOP 13 octombrie - Săgetător

Este posibil să constaţi astăzi că bugetul nu îţi permite anumite cheltuieli, că modul în care ţi-ai gestionat finanţele în ultima perioadă nu a fost cel mai bun. Aşadar, poate că ar fi indicat să renunţi la unele lucruri de pe lista ta de cumpărături. Norocul face că primeşti unele veşti bune în a doua parte a zilei, că porţi nişte conversaţii care te ajută să vezi partea bună a lucrurilor. Pe de altă parte, problemele financiare vor persista îndelung dacă nu încerci să iei măsuri cât de repede se poate. Rezultatele vor apărea mult mai repede decât te-ai aşteptat.

HOROSCOP 13 octombrie - Capricorn

Luna aderă azi la o conjuncţie cu Pluto fix în semnul naşterii tale, semn că nu ai de ce să te miri dacă starea ta de spirit este fluctuantă azi, dacă te confrunţi cu stări de anxietate. Există riscul însă ca această dispoziţie să îţi afecteze serios interacţiunea cu ceilalţi, să simţi că nu poţi spune chiar tot cea ce îţi doreşti. Pe de altă parte, lucrurile merg bine în plan financiar, mai ales în a doua jumătate a zilei. S-ar putea chiar să te întâlneşti cu o oportunitate de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii.

HOROSCOP 13 octombrie - Vărsător

Prima parte a acestei zile s-ar putea să te surprindă destul de încordat(ă) şi prins(ă) în tot felul de gânduri. Încearcă să nu le laşi să te afecteze prea mult, căci există riscul să spui sau să faci lucruri pe care ai putea să le regreţi mai devreme sau mai târziu. În a doua jumătate a zilei, Luna intră în semnul naşterii tale, semn că începi să te simţi mai bine în pielea ta, să ai mai multă energie şi încredere în propria persoană. Aşadar, poate este mai bine dacă laşi chestiunile mai complicate pe a doua parte a zilei.

HOROSCOP 13 octombrie - Peşti

Planurile de viitor şi proiectele de grup sunt o prioritate pentru tine astăzi, dar în acelaşi timp, s-ar putea ca ele să fie sursa unor mari provocări pentru tine. Încearcă să tragi tare şi să le depăşeşti, să nu le laşi să se adune. În caz contrar, există riscul să se adune prea multe şi să nu mai poţi face mare lucru pentru a redresa situaţia. În a doua jumătate a zilei, când Luna intră în casa subconştientului, ai un prilej bun pentru meditaţie, pentru a te gândi cum anume ai putea să readuci lucrurile pe făgaşul cel mai bun.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici