HOROSCOP 14 decembrie. Lună Nouă azi în Săgetător. Aceste zodii sunt invitate să-şi asume riscuri

Săptămâna începe cu o Lună Nouă în semnul Săgetătorului care ne invită să explorăm noi orizonturi în plan profesional, financiar, social şi – de ce nu – chiar şi la nivel amoros. Zodiile care ar trebui neapărat să răspundă acestei provocări sunt cele Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti).

11496 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 14 decembrie. Lună Nouă azi în Săgetător. Aceste zodii sunt invitate să-şi asume riscuri

HOROSCOP 14 decembrie. Lună Nouă azi în Săgetător. Aceste zodii sunt invitate să-şi asume riscuri

Săptămâna începe cu o Lună Nouă în semnul Săgetătorului care ne invită să explorăm noi orizonturi în plan profesional, financiar, social şi – de ce nu – chiar şi la nivel amoros. Zodiile care ar trebui neapărat să răspundă acestei provocări sunt cele Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti).

HOROSCOP 14 decembrie - Berbec

Săptămâna începe cu o Lună Nouă în casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi interacţiunii cu instituţiile statului. Aşadar, se întrevede o primă jumătate a săptămânii în care vei face probabil deplasări în afara localităţii de reşedinţă, la distanţe relativ mari, iar dacă susţii examene, reuşita va fi de partea ta. De asemenea, este favorizată începerea de cursuri şi seminare, indiferent dacă reiei studii întrerupte sau te înscrii la altele noi. În ceea ce priveşte birocraţia, s-ar putea să te surprindă unele astfel de procese, care durează mai puţin decât ţi-ai imaginat la început. Apar deci veşti foarte bune.

HOROSCOP 14 decembrie - Taur

Cu Luna Nouă în casa relaţiilor şi a banilor, se întrevede o perioadă propice în care să adopţi noi atitudini în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi în ceea ce priveşte resursele comune. Este favorabil zilele acestea pentru voi să dezbateţi oportunităţi de investiţii, să cântăriţi riscuri şi să vedeţi dacă ar fi oportun să vi le asumaţi. Dând dovadă de mai multă transparenţă în privinţa economiilor şi a finanţelor deţinute/ câştigate împreună, veţi reuşi să le sporiţi mai devreme sau mai târziu şi să sudaţi relaţia pe care v-aţi construit-o de ceva timp încoace.

HOROSCOP 14 decembrie - Gemeni

Luna Nouă de astăzi are loc în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că accentul cade, în prima parte a acestei săptămâni, pe relaţia cu partenerul de viaţă şi pe legăturile tale la nivel profesional. Iată o oportunitate bună să implementezi noi atitudini şi abordări pe aceste planuri, să vezi dacă nu cumva ceilalţi răspund mai bine atunci când te raportezi altfel la ei. Ajută, de asemenea, dacă încerci să te deschizi la viziuni noi, dacă încerci să valorifici diferenţele de caracter şi viziune între tine şi cel(i) cu care convienţuieşti sau munceşti. Unde-s doi, puterea creşte.

HOROSCOP 14 decembrie - Rac

Luna Nouă de azi se formează în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar. Acest eveniment astral pregăteşte terenul pentru schimbări sustenabile în ceea ce priveşte etica ta profesională şi/ sau stilul tău de viaţă şi alimentaţie. Dacă circumstanţele actuale te-au cam descurajat în a face mişcare, caută metode prin care să reintroduci sportul în rutina ta zilnică. La serviciu, este un moment bun în prima jumătate a acestei săptămâni să încerci tehnici şi abordări noi, pe care altfel nu ai avea curajul să le explorezi. S-ar putea să constaţi că reduc semnificativ timpul dedicat anumitor sarcini repetitive.

HOROSCOP 14 decembrie - Leu

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, prilej numai bun să dedici mai mult din timpul tău liber din prima parte a săptămânii partenerul de viaţă şi celor mici. Ajută şi că această lunaţie te face mai spontan(ă) decât de obicei, mai dispus(ă) să încerci lucruri noi şi activităţi pe care nu le-ai încercat pân-acum. În cazul în care eşti single, se anunţă rost de flirturi şi atenţie din partea admiratorilor(oarelor). Iar dacă nu eşti interesat(ă) de o relaţie momentan, vei găsi noi hobby-uri cărora să te dedici în această perioadă.

HOROSCOP 14 decembrie - Fecioară

Luna Nouă de azi ocupă casa familiei din astrograma ta solară, ceea ce ar trebui să îţi îndrepte atenţia în direcţia acestui domeniu de viaţă. Acest eveniment astral face ca orice moment petrecut în compania rudelor apropiate să fie unul de care îţi vei aduce cu drag aminte în viitorul mai mult sau mai puţin îndepărtat. Cum nu ne mai desparte mult timp de sărbătorile de iarnă, iar lunaţia aceasta favorizează clipele cu cei dragi, ar fi indicat să vorbeşti din timp cu ei şi să puneţi la cale pregătirile pentru Crăciun. Cu siguranţă veţi da dovadă de eficienţă maximă.

HOROSCOP 14 decembrie - Balanţă

Luna Nouă de astăzi se formează în casa comunicării din horoscopul tău general, iar asta te face o prezenţă mai mult decât agreabilă indiferent de contextul în care te afli. Molipseşti pe toată lumea din jur cu buna ta dispoziţie şi ştii ce să faci - dar mai ales ce să spui - pentru a le forma o imagine pozitivă despre tine. Se anunţă succese aşadar în cazul nativilor(elor) care au parte azi de negocieri în vederea prelungirii/ începerii unui parteneriat. Totuşi, este important să afişezi de un entuziasm moderat, să rămâi precaut(ă) în privinţa unor lucruri care nu miros a bine.

HOROSCOP 14 decembrie - Scorpion

Luna Nouă de azi se perfectează în casa banilor şi a bunurilor din harta ta solară, fapt pentru care începutul de săptămână ar putea veni la pachet cu oportunităţi de sporire a bugetului şi/ sau de a realiza profituri prin intermediul unor investiţii. S-ar putea să fie vorba de proiecte extra la serviciu, de ore suplimentare care se plătesc frumuşel ori de activităţi pe care le derulezi extraprofesional, în acelaşi domeniu de activitate cu slujba ta obişnuită ori într-un alt câmp de muncă. În orice caz, cert este că arată din ce în ce mai bine bugetul tău de sărbători.

HOROSCOP 14 decembrie - Săgetător

Cu Luna Nouă în semnul naşterii tale, astrele favorizează schimbările de look, dar şi de atitudine în raport cu cei din jur. Optează, de exemplu, pentru o coafură nouă sau un obiect nou de îmbrăcăminte ori încălţăminte. Explorează, de asemenea, atitudini noi în carieră, pe plan social sau sentimental şi vei vedea că toate acestea, coroborate, îţi vor da mai multă încredere în propria persoană. Cheia reuşitei, în foarte multe privinţe, este modul în care te raportezi la propria persoană şi la cei din preajma ta. Dacă eşti stăpân(ă) pe situaţie, nimic nu te va lua de fapt prin surprindere.

HOROSCOP 14 decembrie - Capricorn

Luna Nouă se formează azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce te-ar putea face mai introspectiv(ă) în prima parte a acestei săptămâni. Nu ne înţelege greşit, astrele nu îţi dau motive de supărare, doar că te surprinzi mai des decât de obicei gândindu-te la trecut, la momente care te fac nostalgic(ă) şi uşor melancolic(ă). Astfel de momente de introspecţie sunt binevenite, dar după un an ca acesta, ai grijă să nu te rătăceşti pe aleea amintirilor. Raportarea la trecut este ceva sănătos doar în măsura în care te ajută să creionezi un viitor în favoarea obiectivelor tale.

HOROSCOP 14 decembrie - Vărsător

Luna Nouă se perfectează azi în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din harta ta solară. Pentru unii(ele) din voi, această lunaţie este egală cu o perioadă de câteva zile în care vor face progrese importante în ceea ce priveşte aspectele menţionate anterior. În ceea ce îi/le priveşte pe alţii(tele), este vorba mai degrabă de prietenii şi/ sau de colaborări care te ajută să îţi materializezi unele visuri. În orice caz, acest eveniment te face optimist(ă) cu privire la ceea ce urmează să se întâmple înainte de trecerea în noul an. Vezi luminiţa de la capătul tunelului.

HOROSCOP 14 decembrie - Peşti

Luna Nouă de astăzi ocupă, în horoscopul tău general, casa carierei, ceea ce anunţă o primă jumătate de săptămână favorabilă în plan profesional. Lumina reflectoarelor este aţintită asupra ta şi ţi se dă ocazia să arăţi de ce eşti în stare. Aşteaptă-te însă şi la responsabilităţi extra, la sarcini de lucru mai dificile şi mai greu de realizat decât cele pe care le primesc colegii tăi de muncă. Dacă însă îţi doreşti să te diferenţiezi, trebui să îţi asumi faptul că provocările de care ai tu parte sunt sesizabil mai greu de înfruntat decât cele cu care se întâlnesc ceilalţi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici