HOROSCOP 14 februarie. Mercur schimbă semnul. Zodiile reînnoadă relaţii şi demarează proiecte amânate

Mercur se întoarce azi în semnul Vărsătorului, pe care îl tranzitează până pe 10 martie. Zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) au şansa de a reînnoda relaţii şi de a pune în aplicare planuri amânate.

10222 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 14 februarie. Mercur schimbă semnul. Zodiile reînnoadă relaţii şi demarează proiecte amânate

HOROSCOP 14 februarie. Mercur schimbă semnul. Zodiile reînnoadă relaţii şi demarează proiecte amânate

HOROSCOP 14 februarie - Berbec

Mercur revine astăzi în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că revin din nou în atenţia ta aceste aspecte. Reiei relaţia cu unele persoane apropiate de care te-ai îndepărtat în ultima vreme. Îţi dai seama că aveţi multe lucruri în comun şi că puteţi avea mult de câştigat unul de la celălalt dacă vă asociaţi unul cu celălalt, până şi doar numele. De asemenea, revii cu gândul şi cu fapta la unele proiecte pe care le-ai abandonat sau care au stagnat ori involuat în ultimele săptămâni. Apar din nou progrese importante.

HOROSCOP 14 februarie - Taur

Mercur progresează din nou în casa carierei din horoscopul tău solar, indiciu cum că acest sector de viaţă se găseşte din nou în colimatorul tău. Ultima perioadă a venit la pachet cu lecţii foarte importante pe acest plan, iar provocarea ta pentru zilele care urmează este aceea de a le implementa dacă te întâlneşti cu situaţii asemănătoare celor de acum câteva săptămâni. De asemenea, vei avea mult de câştigat dacă asculţi de sfatul celor mai în vârstă decât tine sau care au mai multă experienţă în domeniul tău de activitate ori cu şefii pe care-i ai şi tu, în general.

HOROSCOP 14 februarie - Gemeni

Mercur îşi face din nou apariţia în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. În ultima perioadă, unul sau mai multe din aceste sectoare sau preocupări ţi-au pricinuit multe griji şi situaţii-limită în care a trebuit să iei o decizie rapidă al presiunea unor conjuncturi care nu te prea avantajau. Ştii acum cât de departe poţi forţa unele limite şi când ar fi cazul să te opreşti, ceea ce te va ajuta, cu siguranţă, să soluţionezi unele probleme care au rămas fără rezultat în ultima vreme. Trebuie să ai mai multă încredere în tine.

HOROSCOP 14 februarie - Rac

Mercur se întoarce azi în casa raporturilor de forţe din relaţii, ceea ce arată faptul că reiei lucrul la echilibrarea acestui aspect în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Ultimele săptămâni au fost de bun augur din acest punct de vedere, căci ţi-ai cam dat seama de unde se trag unele probleme de relaţionare între tine şi ei. Aveţi foarte multe lucruri în comun şi proiecte pentru care merită să faceţi concesii atunci când vă loviţi diferenţe de personalitate şi/ sau de viziune, dar în acelaşi timp, trebuie să păstraţi un echilibru de forţe.

HOROSCOP 14 februarie - Leu 

Mercur revine astăzi în casa relaţiilor din astrograma ta generală, motiv pentru care o bună parte din atenţia ta se va îndrepta către relaţia de cuplu, dar mai cu seamă, în direcţia legăturilor existente pe plan profesional. Ţi-ai dat seama ce nu a mers de curând între tine şi cei cu care lucrezi, ce anume s-a întâmplat de nu aţi reuşit să colaboraţi ca până acum. Mai ai încă de lucrat la unele aspecte pentru a depăşi orice neajuns personal care te incomodează în interacţiunea cu colegii de muncă, dar se vede că faci eforturi să cultivi o atmosferă armonioasă.

HOROSCOP 14 februarie - Fecioară

Mercur se întoarce în casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta solară, prilej cu care ar trebui să investeşti din nou mai mult timp şi energie pe aceste planuri. Se prea poate să te fi confruntat cu tot felul de tentaţii în ultima vreme, iar din cauza lor, să fi avut de-a face cu neplăceri de ordin medical ori cu o scădere a nivelului general de randament. Acum este momentul să îţi impui nişte limite mai stricte în ceea ce priveşte echilibrul între viaţă şi muncă, mai ales dacă vrei să faci o schimbare în bine pe plan fizic.

HOROSCOP 14 februarie - Balanţă

Mercur revine azi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că trebuie să te implici mai mult în relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Se prea poate să fi rămas lucruri nediscutate de acum câteva săptămâni, neînţelegeri care riscă să iasă la suprafaţă dacă vin şi alte nemulţumiri pe deasupra. Se vor ivi multe ocazii în perioada următoare în care să clarifici unele aspecte care pot conduce la discuţii în contradictoriu dacă nu iei atitudine din acest punct de vedere şi nu cauţi să lămureşti unele situaţii care pot escalada.

HOROSCOP 14 februarie - Scorpion

Mercur se întoarce azi în casa familiei din horoscopul tău solar, motiv pentru care acest sector de viaţă redevine un centru de interes pentru tine. În ultima vreme, au fost destul de multe situaţii în care părerea ta s-a dovedit a nu fi compatibilă cu cea pe care o au cei dragi, iar din acest motiv, au apărut conflicte sau doar ai evitat unele subiecte de discuţie. Din acest motiv, se poate să fi apărut o oarecare distanţă între tine şi apropiaţi, lucru de care ar fi recomandat să te ocupi mai îndeaproape în următoarea perioadă. Arată-ţi disponibilitatea la dialog.

HOROSCOP 14 februarie - Săgetător

Mercur revine azi în casa comunicării din astrograma ta generală, fapt pentru care, vei vedea, depinzi mai mult decât de obicei de abilităţile tale de a interacţiona eficient cu ceilalţi. Vestea bună este că ţi-ai clarificat unele limite şi eşti mai sigur(ă) că merită să urmezi unele valori în ceea ce îţi propui să întreprinzi în perioada următoare. În felul acesta, ai şansa de a lega relaţii mai productive, care au şanse mai mari de a-ţi aduce beneficiile la care sperai. În unele cazuri, se reiau unele negocieri care au rămas în coadă de peşte sau care s-au amânat nedefinit.

HOROSCOP 14 februarie - Capricorn

Mercur reintră în casa banilor din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă că reapar informaţii şi ponturi cu privire la oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. În plus, simţi că te reprezintă mai mult aceste şanse de profit, că pe lângă suplimentele financiare, ai şansa de a-ţi lăsa amprenta într-un fel sau altul pe ceea ce faci. Pe de altă parte, s-ar putea ca, în anumite situaţii, să fie nevoie să dai dovadă de selectivitate, căci nu toate ofertele care vin în direcţia ta merită într-adevăr timpul şi energia ta preţioase.

HOROSCOP 14 februarie - Vărsător

Mercur poposeşte din nou în semnul naşterii tale, ceea ce te ajută să îţi recapeţi starea de bine şi lejeritatea în a interacţiona cu cei din jur. Se prea poate să te fi confruntat recent cu situaţii în care te-au năpădit emoţiile, situaţii pe care, de obicei, le gestionezi fără probleme. Se vede că ai mai multă încredere în tine, că te exprimi cu mai multă lejeritate decât în ultima vreme. Pe de altă parte, această perioadă ţi-a adus şi unele lecţii importante, cum ar fi faptul că trebuie să nu laşi unele lucruri din trecut să treneze prea mult.

HOROSCOP 14 februarie - Peşti

Mercur ajunge din nou în casa subconştientului din horoscopul tău general, motiv pentru care trebuie să acorzi mai multă atenţie stării tale emoţionale. Poate că ai neglijat-o în ultima vreme sau ai preferat să te concentrezi pe proiectele tale viitoare, dar ai conştientizat în ultima vreme că trebuie să faci pace cu anumite situaţii sau persoane pentru a putea construi durabil pe termen lung. În caz contrar, există riscul să repeţi greşeli care ţi-au adus dezavantaje în trecut ori să cultivi relaţii care nu îţi fac bine, care perpetuează unele atitudini toxice de care ar fi mai bine să scapi.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici