HOROSCOP 14 iulie. Surprize care scot azi zodiile din starea de confort. Ce le rezervă astrele?

Luna din Fecioară îi trasează azi un trigon armonios lui Uranus in Taur, care face să apară unele suprize în vieţile zodiilor de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn), care le scot însă din zona de confort.

20937 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 14 iulie. Surprize care scot azi zodiile din starea de confort. Ce le rezervă astrele?

HOROSCOP 14 iulie. Surprize care scot azi zodiile din starea de confort. Ce le rezervă astrele?

HOROSCOP 14 iulie 2021 - Berbec

S-ar putea să te întâlneşti astăzi cu unele oportunităţi de rotunjire a bugetului şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. În unele cazuri este vorba de activităţi extraprofesionale în domeniul de activitate, pe când în altele s-ar putea să apară prin intermediul unor sectoare cu care cochetezi doar din când în când. Oricare ar fi situaţia, eşti surpins(ă) de apariţia lor, semn că trebuie să faci unele modificări în agenda acestei zile pentru a le face loc, mai ales dacă aveai după amiaza ocupată cu alte planuri. Se va reduce timpul liber, dar va merita pe termen lung.

HOROSCOP 14 iulie 2021 - Taur

Eşti într-o stare foarte bună de dispoziţie astăzi, iar acest lucru s-ar putea să se datoreze mai multor factori. Ar putea fi vorba despre nişte schimbări pozitive în plan sentimental sau în relaţia cu copiii ori poate că ai întâlnit pe cineva, dacă eşti single, ori ţi-ai găsit un hobby care îţi place foarte mult. În orice caz, se vede că te simţi bine în pielea ta şi că ceilalţi te abordează altfel graţie energiei pe care o emani. Există însă posibilitatea să dai dovadă azi de spontaneitate în nişte situaţii în care ar fi bine să cântăreşti raţional posibilităţile.

HOROSCOP 14 iulie 2021 - Gemeni

Discuţiile avute astăzi cu cei dragi s-ar putea să ducă la lucruri la care nu te-ai aşteptat. Poate că doar îţi aduc aminte de persoane sau momente din trecut ori probabil că mergeţi mai departe cu ele, la episoade nu tocmai plăcute care nu au fost procesate aşa cum ar fi trebuit. În orice caz, aveai nevoie de astfel de conversaţii, care deşi dificile la început, te ajută să treci mai uşor peste unele etape mai grele din relaţia voastră. S-ar putea să fii surprins(ă) de modul în care văd ei lucrurile şi de cât de mult diferă de impresia ta.

HOROSCOP 14 iulie 2021 - Rac

S-ar putea ca astăzi să întâlneşti nişte persoane cu care ai foarte multe lucruri în comun, de la viziuni legate de viitor la idealurile în care credeţi. În alte cazuri, această zi s-ar putea să aducă veşti bune de la unii prieteni sau poate că îţi dă un semn o persoană dragă cu care nu ai mai vorbit de multă vreme. Există şi nativi(e) ai(le) acestei zodii care s-ar putea să facă progrese mari în privinţa unui proiect de care se ocupă în această perioadă. Oricare este situaţia, cert este că apar tot felul de motive întemeiate să fii optimist(ă).

HOROSCOP 14 iulie 2021 - Leu

Te numeri astăzi printre nativii(ele) care se întâlnesc astăzi cu unele importante şanse de câştig. S-ar putea să fie vorba despre proiecte pe care le derulezi la serviciu sau despre nişte activităţi suplimentare pe care ţi le asumi la locul de muncă. Dacă eşti hotărât(ă) să evoluezi în plan profesional, performanţele de care dai dovadă te vor ajuta şi ca vizibilitate, căci îi vor ajuta pe superiori să vadă că poţi mai mult şi că ai o atitudine proactivă. Aşadar, beneficiile vin pe mai multe planuri şi îţi consolidezi o traiectorie ascendentă în două domenii foarte importante ale vieţii tale.

HOROSCOP 14 iulie 2021 - Fecioară

Se întrevede azi o zi în care ai o dispoziţie bună, iar acest lucru se vede din modul în care gândeşti şi observi evenimentele din jurul tău. Dai dovadă de o atitudine realistă şi iei în calcul mai multe scenarii în acelaşi timp, ceea ce te ajută să fii pregătit(ă) pentru orice. În cazul în care eşti în concediu, urmează să susţii un examen sau trebuie să te ocupi de unele treburi birocratice importante, se arată că ai parte de o zi excelentă, în care lucrurile merg aşa cum le-ai plănuit. Ţi se confirmă că strategiile anterioare au fost bune.

HOROSCOP 14 iulie 2021 - Balanţă

De regulă, eşti o persoană extrovertită, care se simte foarte bine în compania celorlalţi, dar s-ar putea ca astăzi să iasă la iveală latura ta introvertită. Simţi nevoia să petreci timp cu tine însuţi(ăţi), să fii mai atent(ă) la ceea ce îţi transmite subconştientul. S-ar putea ca acesta să aibă răspunsul la unele întrebări care te macină destul de tare în această perioadă, iar dacă îi vei da timp să îl asculţi, nu te va dezamăgi. În plus, trebuie să ai mai multă grijă la energiile cu care intri în contact pentru că nu toate îţi fac foarte bine acum.

HOROSCOP 14 iulie 2021 - Scorpion

Azi este o zi bună în care să vorbeşti cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care munceşti despre planurile pe care le aveţi împreună, despre cum anume aţi putea face ca proiectele voastre să crească în perioada care urmează. În alte cazuri, s-ar putea ca nativii(ele) acestui semn să simtă faptul că încep să aibă sentimente faţă de un prieten, că vor mai mult decât o simplă amiciţie. În cazul în care nu ţi-ai făcut planuri de concediu, pentru unii(ele) dintre cei(le) născuţi(te) în acest semn s-ar putea să vină o propunere din partea prietenilor foarte apropiaţi.

HOROSCOP 14 iulie 2021 - Săgetător

Dai astăzi dovadă de un randament foarte ridicat care te surprinde până şi pe tine. Poate că eşti motivat(ă) să tragi tare la locul de muncă pentru că îţi doreşti o promovare sau vrei să obţii unele avantaje. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de un proiect care se finalizează cu bine, în ciuda unor mici obstacole apărute pe parcurs. Oricare ar fi situaţia, îţi merge bine în carieră şi faci paşi importanţi în direcţia planurilor pe care ţi le-ai făcut la nivel profesional. Vei ajunge foarte departe dacă încerci să menţii ritmul.

HOROSCOP 14 iulie 2021 - Capricorn

Eşti într-o stare foarte bună de spirit astăzi. În cazul unor nativi(e), acest lucru s-ar putea datora timpului de calitate petrecut cu persoana iubită şi/ sau cu copiii ori unei frumoase poveşti de dragoste pe care o trăiesc în această perioadă. În alte situaţii, este vorba de un hobby care te întregeşte ori de atenţia de care te bucuri din partea admiratorilor(oarelor). Pe acest fundal, încrederea ta în propria persoană este la cote ridicate şi crezi, fără să greşeşti, că poţi face chiar tot ce ţi-ai propus. Profită de această oportunitate pentru a străluci astăzi între cei din jurul tău.

HOROSCOP 14 iulie 2021 - Vărsător

Momentele petrecute azi cu familia îţi oferă liniştea de care aveai nevoie de un timp încoace şi de care, poate, nu ai avut parte nici în raport cu cei de ceva vreme încoace. Aşadar, dacă aţi trăit nişte momente tensionate, lucrurile vor merge mult mai bine de astăzi încolo, cu toate că unele subiecte de discuţie ar fi bine să nu se regăsească în dialogurile voastre momentan. Încearcă să te bucuri de atmosfera care există acum acasă şi consolideaz-o pentru a putea aduce în discuţie acele teme care s-ar putea să încingă spiritele în această perioadă care este totuşi vulnerabilă.

HOROSCOP 14 iulie 2021 - Peşti

Comunici astăzi foarte bine cu partenerul de viaţă şi cu cei cu care lucrezi. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi aveţi idei similare despre cum ar fi cel mai bine să abordaţi lucrurile care vă vizează pe toţi într-o măsură mai mică sau mai mare. Pe de altă parte, este important să nu se descurajeze părerile care poate nu se înscriu în discursul general cu care este de acord toată lumea. În caz contrar, există riscul să nu iasă la iveală acele perspective care v-ar putea ajuta să evitaţi unele riscuri care, până acum, n-au fost scoase în evidenţă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici