HOROSCOP 14 octombrie 2021. Binecuvântări deghizate sau eşecuri mascate în oportunităţi? Vezi pe care dintre acestea ţi le rezervă astrele

Luna aderă azi la o conjuncţie cu Saturn în Vărsător, de unde trimite un trigon armonios lui Mercur retrograd din Balanţă şi un careu tensionat lui Uranus retrograd din Taur. Zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) s-ar putea să aibă parte de unele surprize neplăcute, dar până la finalul zilei, îţi dau seama că tot răul a fost spre bine.

5328 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 14 octombrie 2021. Binecuvântări deghizate sau eşecuri mascate în oportunităţi? Vezi pe care dintre acestea ţi le rezervă astrele

HOROSCOP 14 octombrie 2021. Binecuvântări deghizate sau eşecuri mascate în oportunităţi? Vezi pe care dintre acestea ţi le rezervă astrele

HOROSCOP 14 octombrie 2021 - Berbec

S-ar putea să primeşti astăzi veşti bune cu privire la un proiect în care eşti implicat(ă), iar acest lucru te impulsionează să mergi mai departe cu planurile tale. Ai grijă însă, deoarece nu este un moment tocmai bun în care să îţi iei angajamente financiare pe termen lung. Aceeaşi predicţie este valabilă şi în cazul în care colaborezi cu cineva în cadrul unei iniţiative comune. Este o zi prielnică pentru a discuta posibilităţi de dezvoltare a proiectului, dar nu este momentul cel mai bun în care să faceţi investiţii. S-ar putea să fie prea devreme pentru o astfel de mişcare.

HOROSCOP 14 octombrie 2021 - Taur

Ai parte astăzi de spor în tot ceea ce întreprinzi la serviciu, dar s-ar putea să apară momente în care te simţi copleşit(ă) de sarcinile care îţi revin ori de responsabilităţile pe care le ai. Aşadar, există riscul să comiţi erori care îţi pot periclita tot progresul pe care l-ai făcut astăzi. Încearcă să nu o iei pe scurtături, cu toate că ar fi tentant să alegi drumul cel mai scurt până la obiectivul pe care ţi l-ai propus. S-ar putea ca, pe termen lung, să îţi dai seama că ai făcut o greşeală, că te-ai grăbit poate prea tare.

HOROSCOP 14 octombrie 2021 - Gemeni

Prima parte a acestei zile te surprinde într-o stare de spirit bună, dar s-ar putea să nu-ţi meargă la fel pe tot parcursul ei. S-ar putea să ai parte de o dezamăgire din partea cuiva apropiat sau poate că dispoziţia ta se schimbă din cauza unui cumul de stări care abia acum încep să te afecteze. Te afli aşadar într-o situaţie în care trebuie să alegi între a te concentra pe ceea ce merge bine în această perioadă şi a lăsa un impediment să te tragă înapoi. Încearcă să vezi partea bună a lucrurilor şi să vezi ce-i de făcut.

HOROSCOP 14 octombrie 2021 - Rac

Această zi s-ar putea să aducă deznodământul unei situaţii tensionate de familie. Se pare că aţi ajuns la un numitor comun, dar există încă puncte sensibile, care riscă să se activeze cândva mai târziu. Nici nu e de mirare aşadar că te confrunţi cu temeri legate de viitor, de faptul că unele relaţii şi planuri nu sunt suficient de puternice pentru a rezista anumitor provocări. Ar fi bine totuşi să nu iei decizii cu caracter permanent, să aştepţi să vezi cum evoluează anumite situaţii. S-ar putea să constaţi că ţi-ai făcut griji prea mari, că există o rezolvare pentru toate.

HOROSCOP 14 octombrie 2021 - Leu

Discuţiile cu cei din jurul tău merg bine astăzi, dar doar atâta timp cât aderi şi tu la viziunile pe care le au ei. Atunci când încerci să introduci în ecuaţie un alt punct de vedere, există posibilitatea ca atmosfera să se schimbe, să simţi că punctele voastre de vedere nu mai converg în aceeaşi direcţie. Cineva încearcă să se impună, caz în care s-ar putea să nu se ajungă la un compromis. Încearcă să dai dovadă de tact şi diplomaţie, dar în acelaşi timp, să rămâi ferm(ă) pe poziţie în legătură cu lucrurile care crezi că ar trebui făcute.

HOROSCOP 14 octombrie 2021 - Fecioară

S-ar putea să te intersectezi astăzi cu o oportunitate în plan financiar. Fii atent(ă) însă că nu este ceea ce pare la prima vedere. Problema nu constă în faptul că rişti să nu te alegi cu nimic de pe urma ei, ci trebuie să ţii seama de efortul şi timpul pe care trebuie să le investeşti. Cu alte cuvinte, s-ar putea să ai de-a face cu ceva mai dificil decât ai crezut la început. Odată ce ai ajuns la final, vei conştientiza că rezultatele au meritat cu prisosinţă toată munca pe care ai depus-o, dar până acolo, e cale lungă.

HOROSCOP 14 octombrie 2021 - Balanţă

Eşti într-o stare bună de spirit, dar trebuie să ai grijă să nu te laşi dus(ă) de val. S-ar putea ca, sub influenţa momentului, să iei o decizie nu prea bună din punct de vedere financiar, să faci o achiziţie pe care nu ţi-o permiţi fără să fie nevoie să renunţi la lucruri importante. Aşadar, gândeşte-te de două ori înainte să cumperi ceva care nu figurează pe lista ta de cumpărături. Există riscul să mergi prea departe şi să îţi pară rău că ai cedat în faţa unui răsfăţ pentru tine sau pentru cineva drag de lângă tine. Ţine-te tare.

HOROSCOP 14 octombrie 2021 - Scorpion

Se anunţă azi o zi relativ bună pentru tine. Nu îţi doreşti prea multă atenţie din partea celorlalţi şi eviţi situaţiile care te-ar putea aduce în lumina reflectoarelor, dar eşti într-o stare de spirit echilibrată. S-ar putea ca lucrurile să se schimbe însă şi nu în bine odată ce abordezi unele subiecte de discuţie cu familia sau cu anumite persoane din familie. Aşadar, dacă crezi că nu eşti în stare azi de o dezbatere, poate ar fi mai bine dacă ai evita unele teme. Ştii sigur care sunt şi că nu e un moment bun să le pui pe tapet.

HOROSCOP 14 octombrie 2021 - Săgetător

S-ar putea să primeşti unele veşti sau sfaturi foarte bune din partea prietenilor, dar în acelaşi timp, s-ar putea să ţi se comunice şi unele lucruri care te întristează sau te pun pe gânduri. Dacă vrei, ai de-a face cu o zi în care balanţa rămâne în egalitate, căci o veste bună este dublată de alta mai puţin bună şi tot aşa. Ceea ce poţi face în acest context este să priveşte partea bună a lucrurilor, să te concentrezi pe informaţiile pozitive pe care le primeşti. Dacă regreţi ceea ce nu puteai oricum să controlezi, nu ai decât de pierdut.

HOROSCOP 14 octombrie 2021 - Capricorn

S-ar putea să dai astăzi peste şanse de a-ţi suplimenta veniturile, cel mai probabil printr-un proiect extra la serviciu. Trebuie să ai grijă însă ce faci cu aceşti bani pe care i-ai câştigat sau pe care ştii că îi vei înlocui cât de curând. Există riscul să faci investiţii fără garanţii, de pe urma cărora vei avea de pierdut. Aşadar, mai aşteaptă înainte să îţi iei angajamente financiare pe termen lung, căci s-ar putea să te alegi cu pagube mai mari decât câştigurile pentru care ai trudit în timpul tău liber. Dacă nu există garanţii, nu merită să mergi înainte.

HOROSCOP 14 octombrie 2021 - Vărsător

Te numeri astăzi printre nativii(ele) care se bucură de o stare bună de spirit, dar s-ar putea ca presiunile de la serviciu să se dovedească prea grele de suportat, iar dispoziţia ta ar putea avea de suferit. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba, mai degrabă de tensiuni în raport cu superiorii ori de o lipsă acută de popularitate în plan profesional, lucru care vine la pachet cu o serie de dezavantaje. Aşadar, încearcă să vezi ce anume din comportamentul tău atrage astfel de situaţii şi ce schimbări i-ai putea aduce pentru a-ţi consolida o imagine pozitivă la serviciu.

HOROSCOP 14 octombrie 2021 - Peşti

S-ar putea ca ziua de astăzi să te surprindă pendulând între două stări de spirit: fie eşti introspectiv(ă) şi retras(ă), fie te afunzi şi mai mult într-o melancolie greu de depăşit. De regulă, eşti o persoană pozitivă, dar poate că au existat de curând prea multe episoade triste, iar răbdarea ta şi-a atins limitele. Încearcă să te concentrezi pe ceea ce merge bine şi vei vedea că lucrurile se vor schimba încetul cu încetul. Uneori, singurul lucru de care ai nevoie este o mentalitate de învingător(oare). Mai mult de jumătate din problemă s-ar putea să rezolve dacă remediezi acest aspect.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici