HOROSCOP 15 august 2021. O duminică de coşmar pentru trei zodii. Doar de una se îndură astrele

Luna din Scorpion face azi o opoziţie cu Uranus din Taur şi apoi un trigon armonios cu Neptun retrograd din Peşti. Scorpionii au astăzi parte de o zi care evoluează de la rău la bine, dar nu acelaşi lucru se poate spune despre celelalte zodii Fixe (Taur, Leu, Vărsător), care au parte (aproape) doar de situaţii neplăcute, apărute din sesin.

37472 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 15 august 2021. O duminică de coşmar pentru trei zodii. Doar de una se îndură astrele

HOROSCOP 15 august - Berbec 

 
S-ar putea să te confrunţi astăzi cu unele probleme de ordin financiar, care nu îţi permit să pui în aplicare toate planurile pe care le-ai avut pe astăzi. Pe de altă pare, se pare că acest lucru nu te supără prea tare, cu toate că nu eşti chiar în cea mai bună dispoziţie a ta. Încearcă să priveşti partea bună a lucrurilor şi să te concentrezi pe unele activităţi care nu pun presiuni pe buget.
 

HOROSCOP 15 august - Taur 

 
Este posibil să ai parte azi de tensiuni în raportul cu partenerul de viaţă, dar vestea bună este că lucrurile nu continuă în această manieră pe tot parcursul zilei. Dup-amiază, spiritele se mai domolesc şi vei putea să discuţii ceea ce ţi-ai propus cu cel drag. Ba chiar s-ar putea să găseşti o disponibilitate care te surprinde şi prin care se găseşti o rezolvare destul de repede la problemele cu care vă confruntaţi zilele acestea.
 

HOROSCOP 15 august - Gemeni

 
Dacă lucrezi astăzi, se întrevede la orizont o zi fără prea mult randament. Acest lucru s-ar putea schimba în bine de la orele amiezii încolo, când ceva te motivează să tragi mai tare şi să îţi termini treaba. În cazul altor nativi(e), poate fi vorba de o problemă de sănătate care nu le permite, în prima parte a zilei, să se ţină de treburile pe care şi le-au programat în acel moment al acestei zile.
 

HOROSCOP 15 august - Rac

 
  Te împarţi cu greutate astăzi între planurile pe care le ai cu prietenii şi angajamentele pe care ţi le-ai luat faţă de partenerul de viaţă şi/ sau copii. Dacă timpul de care dispui este însă limitat, ţine cont de faptul că prietenii s-ar putea să reacţioneze mai bine dacă amâni activităţile împreună şi te concentrezi pe ce ai promis că vei face astăzi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copii. Acordă-le deci atenţia ta.
 

HOROSCOP 15 august - Leu

 
Cariera şi viaţa de familie te solicită azi în egală măsură în cazul în care lucrezi azi, dar prioritatea ta ar trebui să fie totuşi sectorul vieţii personale. Asigură-te aşadar că te revanşezi faţă de cei dragi dacă petreci prea mult timp la muncă. În felul acesta, s-ar putea să scapi de reproşurile de rigoare, cu care rişti să te alegi de pe urma faptului că ai amânat unele treburi în gospodărie sau planuri împreună.
 

HOROSCOP 15 august - Fecioară 

 
Se manifestă azi multe tensiuni în discuţiile cu cei din jur, dar mai ales în raport cu rudele apropiate. Încearcă să nu ai prea multe aşteptări că îşi vor schimba unor convingeri despre care ştii că sunt adânc înrădăcinate în sistemul lor de valori şi principii. În felul acesta, s-ar putea să îţi fie mai uşor să ajungi la un compromis cu ei şi să treci peste eventualele reproşuri pe care vi le-aţi adresat azi.
 

HOROSCOP 15 august - Balanţă 

 
În prima parte a zilei, s-ar putea manifesta unele temeri cu privire la sectorul financiar. Poate că unele planuri au evoluat într-o asemenea manieră încât va trebui să plăteşti mai mult decât te-ai aşteptat. Nu te grăbi însă cu cheltuielile, căci s-ar putea să găseşti o variantă mai ieftină, mai ales dacă investeşti puţin timp şi efort în această direcţie. Până la urmă, contează să obţii aceeaşi satisfacţie, dar la un preţ ceva mai avantajos.
 

HOROSCOP 15 august - Scorpion

 
Se manifestă azi o atmosferă tensionată între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi. Încearcă să vezi dacă acest lucru ţi se datorează într-o anumită privinţă sau nu, dacă poţi face ceva pentru ca lucrurile să revină la normal. S-ar putea ca această abordare să dea roade, căci dup-amiaza acestei zile vă găseşte mai calmi, mai dispuşi să purtaţi un dialog pe seama acelor chestiuni care vă afectează în egală măsură.
 

HOROSCOP 15 august - Săgetător 

 
În cazul în care lucrezi astăzi, aşteaptă-te ca prima parte a acestei zile să fie una în care nu dai dovadă de un randament prea mare. S-ar putea să recuperezi însă de dup-amiază încolo, când se pare că reuşeşti să te mobilizezi, să apelezi la resursele interne pentru a-ţi atinge obiectivele. Dacă ai avut unele probleme de sănătate de curând, acestea ar putea da semne că se ameliorează, că te vei simţi mai bine curând.
 

HOROSCOP 15 august - Capricorn 

 
Agenda ta socială este foarte plină astăzi, căci figurează în ea atât planurile pe care ţi le-ai făcut cu prietenii, atât activităţile cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copii. S-ar putea să nu dispui însă de timp suficient pentru  toate, iar dacă te afli în această situaţie, poate că ar fi mai bine ca prioritatea ta să fie cei din urmă. A trecut ceva vreme de când ai petrecut timp de calitate cu familia.
 

HOROSCOP 15 august - Vărsător

 
Te numeri astăzi printre nativii(ele) care trebuie să performeze azi la înălţime atât pe plan profesional, cât şi în viaţa de familie. Poate că nici nu ai program la serviciu astăzi, dar urmăreşti să obţii un proiect bănos sau unele beneficii în plan personal, ceea ce implică să dai pe la locul de muncă şi atunci când nu ar trebui să faci acest lucru. Explică-le celor dragi de ce te concentrezi astăzi pe treburile profesionale.
 

HOROSCOP 15 august - Peşti 

 
Se manifestă azi tensiuni între tine şi interlocutorii tăi, generate pe marginea unor subiecte în raport de care niciunul dintre voi nu poate lăsa de el. Pe de altă parte, în a doua jumătate a zilei, orgoliile se mai potolesc şi s-ar putea să observi că nici tu, nici ceilalţi nu mai aveţi aceeaşi pornire de a reacţiona agresiv atunci când vi se prezintă un alt punct de vedere decât acela cu care sunteţi obişnuiţi.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici