HOROSCOP 15 IUNIE 2020: Săptămână nu începe prea bine pentru zodiile Cardinale

Săptămână nu începe prea bine, cel puţin pentru zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn)

22416 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 15 IUNIE 2020: Săptămână nu începe prea bine pentru zodiile Cardinale
Ele resimt din plin careul tensionat al Lunii din Berbec cu Mercur din Rac, care nu le aduce veştile cele mai bune în plan profesional, financiar şi sentimental.
 
HOROSCOP 15 IUNIE BERBEC  
 
Lunea aceasta stă sub semnul tensiunilor în raport cu părinţii sau alte rude apropiate care nu fac parte din generaţia ta. Nu prea ai răbdare să-i asculţi, te enervezi repede, iar o astfel de atitudine în raport cu ei poate conduce la certuri. În cazul în care derulezi azi lucrări de construcţie/ amenajare/ redecorare ori te îndeletniceşti cu simple activităţi gospodăreşti, asigură-te că nu laşi graba să strice treaba. Trebuie să te concentrezi pe detalii, să ai o perspectivă mai largă asupra lucrurilor. O persoană din familie te poate ajuta să-ţi formezi o idee mai clară despre cum să procedezi.
 
HOROSCOP 15 IUNIE TAUR  
 
Nu apleca urechea la bârfe şi nu emite judecăţi de valoare pe baza unor informaţii trunchiate. În jurul tău, se pot vehicula tot felul de zvonuri sau veşti care nu sunt neapărat adevărate ori care sunt incomplete. Nu este exclus ca cineva să încerce deliberat să te inducă în eroare ori să te impresioneze cu lucruri neadevărate, menite să stoarcă o reacţie favorabilă din partea ta. Consultă şi alte surse, întreabă mai multe persoane, cerne ceea ce este real de tentativele unora de a te dezinforma. Din aceste motive, nu se recomandă azi să semnezi contracte sau să începi colaborări.
 
HOROSCOP 15 IUNIE GEMENI 
 
Astăzi ar fi de dorit să nu îţi iei angajamente financiare fără să cântăreşti atent în prealabil avantajele şi dezavantajele. Riscul de a încasa pagube este destul de mare, iar efectele lor s-ar putea simţi pentru o vreme îndelungată. E drept că poate ţi s-au promis marea cu sarea, că eşti entuziasmat(ă) în legătură cu perspectivele pe care ţi le oferă un proiect sau o colaborare, dar în stadiul lor actual, nu ar fi tocmai înţelept să faci investiţii. Este indicat să te mai gândeşti şi dacă intenţionezi să plăteşti avansul pentru o vacanţă. Contextul este însă destul de incert.
 
HOROSCOP 15 IUNIE RAC 
 
Sarcinile profesionale de care te ocupi astăzi implică să ai viteză de reacţie şi spirit de iniţiativă. În principiu, nu îţi lipsesc astfel de atuu-uri, dar ai nevoie să fii motivat(ă) pentru a acţiona, poate chiar să te împingă cineva de la spate uneori. Nu te aştepta azi să vină cineva să tragă de tine. Ai ajuns într-un punct în cariera ta în care ceilalţi aşteaptă să vadă cum te descurci, deci trebuie să găseşti resursele interioare necesare să te mobilizezi. În plus, pregăteşte-te şi pentru eventualitatea în care lucrurile nu merg chiar ca la carte. Încearcî sî fii flexibil(ă).
 
HOROSCOP 15 IUNIE LEU  
 
Nu pari a fi într-o formă prea bună astăzi. În cazul tău, de data aceasta cel puţin, se aplică acel dicton conform căruia lunea nici iarba nu creşte. Poate te-au însoţit de săptămâna trecută şi nişte supărări, frici sau frustrări, care nu îţi dau pace nici astăzi. În situaţii ca acestea, este important să eviţi alte surse potenţiale de energie negativă. Alege mai degrabă să te înconjori de oameni veseli, să priveşte partea plină a paharului. Cu siguranţă există nişte perspective pozitive ale acestei săptămâni, nişte realizări de care te apropii din ce în ce mai mult. Concentrează-te pe ele.
 
HOROSCOP 15 IUNIE FECIOARĂ  
 
Există astăzi tot felul de griji şi frământări care te apasă destul de puternic. Nu prea îţi place direcţia în care se îndreaptă un proiect, un plan pe termen lung, o prietenie şi/ sau o colaborare. De vină ar putea fi perioada tulbure prin care am trecut cu toţii, care a afectat destul de mult nivelul lor de sustenabilitate sau temelia acestor relaţii. Sau poate că motivele sunt mai complexe, în sensul că au apărut probabil dezechilibre în raportul de forţe sau complicaţii care nu au legătură doar cu starea de urgenţă. Caută să priveşti înainte şi să fii flexibil(ă).
 
HOROSCOP 15 IUNIE BALANŢĂ 
 
În plan profesional, dar şi în viaţa sentimentală, ar putea apărea astăzi conflicte. De fapt, în mai toate sectoarele de viaţă care implică relaţii cu ceilalţi riscă să apară situaţii tensionate. S-a stricat ceva pe parcurs: poate fi vorba despre depăşirea unor limite, de arogarea unor drepturi şi merite într-un mod care a dăunat celorlalţi. În orice caz, nu este un capăt de drum. Îi poţi convoca pe ceilalţi - partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, şefi, colaboratori or clienţi - la o discuţie fix pe seama lucrurilor care te nemulţumesc. Probabil s-ar mai putea face ceva pentru a le redresa.
 
HOROSCOP 15 IUNIE SCORPION  
 
La serviciu, te aşteaptă o zi dificilă şi destul de aglomerată. Volumul de muncă e mai mare decât de obicei pentru că s-au decalat unele sarcini de săptămâna trecută. Sau poate îl percepi tu ca fiind mai voluminos din pricina complexităţii sale ori a faptului că nu te-ai odihnit suficient peste weekend. Nici nu e de mirare aşadar dacă îţi gestionezi mai greu activităţile, dacă te aduni mai anevoios decât în mod normal. Organizează-ţi bine timpul şi setează-ţi unele priorităţi, astfel încât să te ocupi de cele mai importante sarcini şi să nu se creeze încurcături mari pe parcursul zilei.
 
HOROSCOP 15 IUNIE SĂGETĂTOR 
 
Cât priveşte sectorul profesional, astrele nu sunt prea darnice cu informaţiile, iar din asta deducem că nu se creează situaţii excepţionale pe parcursul acestei zile. În plan sentimental, lucrurile stau însă cu totul altfel, în sensul că pot apărea tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii. Este greu de identificat din mesajul astrelor motivul pentru care se încing spiritele. Ar putea avea legătură cu gelozia, lipsa de încredere sau nerespectarea libertăţii personale. Este clar oricum că trebuie să abordaţi direct aceste probleme. Prefăcându-vă că nu există, riscaţi ca ele să capete proporţii şi mai mari în viitor.
 
HOROSCOP 15 IUNIE CAPRICORN  
 
Nici în cazul tău nu se anunţă o zi prea liniştită în plan familial. Există situaţii de familie, probleme în gospodărie sau încurcături legate de spaţiul locativ care necesită ca tu, partenerul de viaţă şi ceilalţi membri ai familiei să fiţi pe aceeaşi lungime de undă. Dar situaţia din teren nu stă chiar aşa; aveţi păreri diferite despre cum trebuie abordate aceste chestiuni, fapt care poate conduce la tensiuni destul de mari. Dar problemele riscă să se adâncească dacă nu faceţi front comun împotriva lor. Concentrează-te aşadar pe ce aveţi în comun ca viziune şi nu pe ce vă diferenţiază.
 
HOROSCOP 15 IUNIE VĂRSĂTOR  
 
În plan profesional, lucrurile nu merg prea bine sau cel puţin nu aşa cum ţi-ai imaginat. Problemele survin din faptul că nu comunici tocmai eficient cu colegii de muncă ori poate nu ai la dispoziţie aparatura sau programele de care ai nevoie pentru a fi productiv(ă) sau a-ţi îndeplini sarcinile la cele mai ridicate standarde. În felul acesta, se poate ajunge la disensiuni sau neînţelegeri, iar ele la rândul lor pot conduce la erori care te obligă să refaci o bună parte din treburile de care te-ai ocupat. Cere lămuriri, oferă explicaţii, cu riscul de a se considera că exagerezi.
 
HOROSCOP 15 IUNIE PEŞTI
 
Ţine-te astăzi departe de cheltuieli nenecesare. E drept, poţi găsi motive pentru a justifica o astfel de achiziţie, dar cu siguranţă ai alte priorităţi, alte direcţii în care ar fi mai indicat să îţi îndrepţi resursele. Dacă te afli în postura de a trebui să cumperi un cadou, mizează pe ceva care i-ar ajuta sărbătoritului(ei) într-un fel sau altul. Caută oferte la mai multe magazine online şi nu te opri la prima opţiune pe care ţi-o oferă motorul de căutare. În caz contrar, s-ar putea să plăteşti mai mult decât face, lucru care te va frustra teribil la finalul zilei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici