HOROSCOP, 15 noiembrie – Lună Nouă în Scorpion. Vezi căror zodii li se pregătesc noi începuturi

Săptămâna se încheie cu o Lună Nouă în Scorpion, prilej bun pentru noi începuturi chiar de duminică pentru zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător).

16909 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP,  15 noiembrie – Lună Nouă în Scorpion. Vezi căror zodii li se pregătesc noi începuturi

HOROSCOP, 15 noiembrie – Lună Nouă în Scorpion. Vezi căror zodii li se pregătesc noi începuturi

HOROSCOP,  15 noiembrie Berbec

 

Luna Nouă se formează azi în casa banilor şi a relaţiilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că se deschide un capitol nou în relaţia cu partenerul şi/ sau cei cu care lucrezi cu privire la finanţe. Alegeţi noi metode de a vă investi resursele comune şi încercaţi să ajungeţi la un consens cu privire la cheltuielile care se fac din fonduri comune. Astfel, lucrurile vor decurge mai bine din acest punct de vedere.

 

HOROSCOP,  15 noiembrie Taur

 

Luna Nouă se perfectează astăzi în casa relaţiilor din harta ta solară, prilej numai bun să dai curs unei noi etape în cuplu şi/ sau în relaţiile cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Şterge evenimentele mai puţin plăcute experimentate în raport cu ei în ultima perioadă şi încearcă să înveţi de pe urma lor. În felul acesta, vei vedea ce merge şi ce nu merge în relaţie cu aceste persoane importante din viaţa ta.

 

HOROSCOP,  15 noiembrie Gemeni

 

Luna Nouă de azi ocupă casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, prilej numai bun să adopţi noi atitudini la serviciu, în etica ta la locul de muncă, dar şi în raport cu stilul tău de viaţă şi alimentaţie. Cu toate că schimbările tind să fie făcute la început de săptămână, o excepţie nu ar strica, mai ales dat fiind acest context astral favorabil noilor începuturi. Fă ajustări de care te poţi ţine.

 

HOROSCOP,  15 noiembrie Rac

 

Luna Nouă se formează astăzi în casa iubirii şi a copiilor din harta ta solară, iar din acest amplasament se deduce că relaţia ta cu cei mici şi/ sau partenerul de viaţă va suporta unele modificări binevenite în perioada care urmează. În ultima perioadă, ţi s-a tot dat de înţeles că trebuie să schimbi ceva pentru ca lucrurile să evolueze într-o direcţie mai bună pe termen lung. Ocupă-te de acest lucru, iar rezultatele vor apărea.

 

HOROSCOP,  15 noiembrie Leu

 

Luna Nouă se perfectează azi în casa familiei din horoscopul tău general, semn că intri şi tu în categoria nativilor(elor) care sunt chemaţi(te) să schimbe ceva în atitudinea lor în raport cu cei dragi. Priveşte-te dintr-un unghi obiectiv şi vezi dacă nu cumva ai cerut prea mult sau prea puţin de la ei. În anumite privinţe, ai putea fi mai indulgent(ă), dar în altele, ai putea solicita ceva mai mult de la cei apropiaţi ţie.

 

HOROSCOP,  15 noiembrie Fecioară

 

Luna Nouă de astăzi ocupă casa comunicării din harta ta solară, iar acest lucru înseamnă că trebuie să aduci unele ajustări modului în care te raportezi la cei din jurul tău. Dat fiind semnul în care se formează acest aspect astral, putem deduce faptul că astrele îţi recomandă să te bazezi mai mult pe intuiţie şi transparenţă în interacţiunile cu ceilalţi. Nu vei avea chiar mereu de câştigat, dar vei pune bazele unor relaţii solide.

 

HOROSCOP,  15 noiembrie Balanţă

 

Luna Nouă de azi se perfectează în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce deschide un capitol nou pentru tine pe plan financiar. Îţi parvin idei şi informaţii cu privire la anumite oportunităţi greu de refuzat sau poate că faci unele investiţii care te vor ajuta să îţi sporeşti economiile. În orice caz, cert este că te poziţionezi pe o curbă ascendentă în ceea ce priveşte profiturile şi banii în general.

 

HOROSCOP,  15 noiembrie Scorpion

 

Luna Nouă de astăzi se formează în semnul naşterii tale, ceea ce îţi semnalează faptul că a apărut un moment bun să aduci nişte schimbări la nivel interior şi exterior pe plan personal. De exemplu, ţi-ai putea achiziţiona ceva nou în garderobă sau poate optezi pentru o frizură nouă. Ori poate că schimbi ceva legat de modul în care te raportezi la cei din jur. Oricum ar sta lucrurile, cert este că ceva se schimbă.

 

HOROSCOP,  15 noiembrie Săgetător

 

Luna Nouă de azi ocupă casa subconştientului din horoscopul tău general, prilej numai bun să îţi reanalizezi şi să pui în ordine relaţia cu anumite aspecte ale trecutului, fie că este vorba de evenimente care încă te afectează ori de persoane care apar din când în când în peisajul actual. Profită aşadar de oportunitatea oferită de această lunaţie pentru a pune punct anumitor lucruri sau pentru a le da o a doua şansă dacă merită.

 

HOROSCOP,  15 noiembrie Capricorn

 

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, prilej numai bun să demarezi zilele acestea o iniţiativă nouă pe termen lung, fie că o dezvolţi în colaborare cu alte persoane sau doar te sfătuieşti cu ele. De asemenea, s-ar putea ca cercul tău de prieteni să se extindă, în sensul că vei cunoaşte oameni cu care vei descoperi destul de repede că ai multe lucruri în comun.

 

HOROSCOP,  15 noiembrie Vărsător

 

În harta ta solară, Luna Nouă de azi se formează în casa carierei, ceea ce denotă faptul că zilele următoare aduc un nou început pe plan profesional. Ar putea fi vorba, de exemplu, de o nouă slujbă sau de o nouă ofertă pe plan profesional. Sau te gândeşti să schimbi ceva în relaţia cu superiorii sau la modul în care abordezi sarcinile cu răspundere mare în plan profesional. În orice caz, rezultatele se văd curând.

 

HOROSCOP,  15 noiembrie Peşti

 

Luna Nouă de astăzi ocupă casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunilor cu instituţiile statului. În cazul anumitor nativi(e), asta poate însemna că întreprind deplasări în următoarea perioadă sau că se apucă de unele studii. Sau poate că demarezi procese birocratice în vedere obţinerii unei autorizaţii sau aprobări. Oricum ar sta lucrurile, cert este că vei învăţa foarte multe lucruri de pe urma tuturor acestor experienţe. Încearcă să te deschizi altor orizonturi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici