HOROSCOP 16 iulie. Zodiile sunt azi la mâna celorlalţi. Ce riscă să li se întâmple?

Luna din Balanţă aderă astăzi la un careu tensionat cu Mercur din Rac şi la un trigon armonios cu Saturn retrograd din Vărsător. Cu excepţia Balanţelor, celelalte zodii Cardinale (Berbec, Rac, Capricorn) se întâlnesc astăzi cu nişte momente dificile, de care poate nu se fac vinovate.

16686 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 16 iulie. Zodiile sunt azi la mâna celorlalţi. Ce riscă să li se întâmple?

HOROSCOP 16 iulie. Zodiile sunt azi la mâna celorlalţi. Ce riscă să li se întâmple?

HOROSCOP 16 iulie 2021 - Berbec

În prima parte a acestei zile, se anunţă nişte tensiuni între tine şi partenerul de viaţă, cel mai probabil pe seama unor chestiuni de natură domestică, locativă sau casnică. Spre după-amiază, însă, s-ar putea să ajungeţi la un armistiţiu, căci aspectele astrale spun că veţi fi în toane mai bune, mai puţin înverşunaţi unul împotriva celuilalt. Cel mai probabil, vă daţi seama că acestea sunt lucruri mărunte şi că, în raport cu cele mai importante, sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. Într-un cuvânt, realizaţi că scăpaţi mai uşor de provocări dacă începeţi să vă purtaţi ca o echipă bine sudată.

HOROSCOP 16 iulie 2021 - Taur

În prima jumătate a acestei zile, s-ar putea să se contureze un climat tensionat în plan profesional. Nu reuşeşti să te înţelegi nicicum cu unii colegi de muncă, iar acest lucru îţi creează probleme mai ales dacă activezi în cadrul unui proiect de echipă. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba mai degrabă despre probleme legate de aparatura utilizată la serviciu ori de problemele pe care le derulezi pentru a-ţi face treaba. Spre după-amiază, reuşeşti să ajungi la un compromis cu tovarăşii de serviciu, iar în privinţa dificultăţilor tehnice, ajungi la o soluţie care funcţionează în contextul dat.

HOROSCOP 16 iulie 2021 - Gemeni

Trebuie să ai grijă azi la cheltuielile pe care le faci. În prima parte a zilei, s-ar putea să te confrunţi cu tot felul de tentaţii, iar dacă stai prost cu răbdarea, riscul este şi mai mare să nu te poţi abţine. Recomandarea astrelor pentru tine este aceea de a aştepta până la prânz, căci s-ar putea să apară o alternativă mai bună pentru ceea ce îţi doreşti. Sau poate că-ţi dai seama că nu voiai prea mult ceea ce îţi făcea cu ochiul. În cazul altor nativi(e), aspectele astrale pot duce la sentimente posesive, care mai dispar spre seară.

HOROSCOP 16 iulie 2021 - Rac

În prima parte a zilei, spiritele riscă să se încingă în planul vieţii de familie. Mai exact, s-ar putea să ai parte de unele discuţii în contradictoriu cu anumiţi membri ai familiei cu care nu ai prea multe lucruri în comun. Spre după-amiază, vă mai calmaţi, suficient încât să se nu mai fiţi chiar atât de porniţi unul împotriva celuilalt. Pe de altă parte, s-ar putea să rămână unele puncte sensibile, motiv pentru care nu este o idee prea bună să revii la acele subiecte de discuţie mai controversate care v-au adus la cuţite în prima jumătate a acestei zile.

HOROSCOP 16 iulie 2021 - Leu

În prima jumătate a zilei, s-ar putea ca unii(ele) nativi(e) să se confrunte cu emoţii în legătură cu o negociere, o întâlnire sau un interviu important. În cazul altora, s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, despre o veste proastă sau de un zvon care le ajunge la urechi. În primul caz, trebuie să ştii că te vei mai linişti de după-amiază încolo sau când apare momentul în care trebuie să iei cuvântul. Iar dacă te pune pe gânduri ceva ce ai auzit, caută să faci nişte cercetări pe cont propriu sau cere părerea unei persoane cu o viziunea obiectivă.

HOROSCOP 16 iulie 2021 - Fecioară

Nu este momentul astăzi să investeşti în planuri de viitor sau proiecte de grup. S-ar putea să nu fi luat în calcul unele riscuri, ceea ce riscă să te pună în pericol de pagubă. Dacă eşti sigur(ă) însă că acest lucru nu se va întâmpla, vestea bună este că vei acoperi cât de curând golul din buget. Astrele s-ar putea să îţi scoată azi în faţă o oportunitate de rotunjire a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul investiţiilor. Este posibil totuşi să nu fie vorba de o sumă prea mare, care să acopere toată cheltuiala făcută iniţial.

HOROSCOP 16 iulie 2021 - Balanţă

S-ar putea să intervină astăzi unele tensiuni între tine şi superiori sau unele figuri de autoritate din familie. Pe de altă parte, în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii, curge lapte şi miere. Aşadar, problema s-ar putea să pornească de la modul în care percepi rapoartele de putere, de la faptul că poate nu îţi convine ca cineva să-şi asume o atitudine de şef în raport cu tine. Gândeşte-te dacă chiar s-a întâmpla ceva care să justifice această reacţie promptă de respingere din partea ta, dacă într-adevăr există un abuz de autoritate care trebuie reclamat din partea ta.

HOROSCOP 16 iulie 2021 - Scorpion

Nu eşti într-o dispoziţie prea bună în prima parte a acestei zile. De vină s-ar putea să fie unele evenimente care au loc astăzi sau poate că porţi cu tine nişte supărări de mai multă vreme. Spre după-amiază, însă, este posibil ca starea ta de spirit să se schimbe, cu toate că nu revine pe deplin la cea pe care o ai de obicei. Influenţa pozitiviă este aceea a mediului familial, unde te simţi în siguranţă să vorbeşti despre ceea ce simţi. Iar dacă sursa tensiunilor erau cei dragi, vei vedea că atmosfera va deveni mai liniştită şi mai armonioasă.

HOROSCOP 16 iulie 2021 - Săgetător

În prima jumătate a acestei zile, s-ar putea să te confrunţi cu unele temeri legate de modul în care evoluează o relaţie importantă pentru tine sau un proiect. Ţi se pare că dai doar de obstacole, că baţi pasul pe loc sau, mai răug, că ai început să regresezi. Pe după-amiază, în urma unor discuţii cu cei cu care dezvolţi ceva acum sau eşti prieten(ă), s-ar putea să te mai linişteşti, să vezi că lucrurile nu stăteau chiar atât de rău, că toate ai interpretat greşit unele situaţii. Pe de altă parte, va mai dura până se liniştesc total apele.

HOROSCOP 16 iulie 2021 - Capricorn

Nu îţi este deloc uşor astăzi să te înţelegi cu superiorii şi/ sau cu colegii de muncă, mai ales dacă unul din voi are tendinţa de a-şi impune punctul de vedere, de a face pe şeful atunci când acest lucru nu se susţine prin realizări sau printr-un statut superior în ierarhia de la locul de muncă. Pe de altă parte, ai nişte motive serioase să laşi de la tine şi să nu te mai concentrezi la fel de mult pe diferenţele dintre voi. Este vorba despre o oportunitate financiară de pe urma căreia toţi aveţi de câştigat, la propriu vorbind.

HOROSCOP 16 iulie 2021 - Vărsător

În prima parte a acestei zile, ai parte de o zi aglomerată şi solicitantă la locul de muncă. S-ar putea să ai parte de sarcini dificile, cu un termen-limită destul de strâns şi pentru care poate că nu ai experienţa necesară. Până după-amiază, însă, îţi dai seama că totul ţine de viziune, de modul în care judeci lucrurile care ţi se întâmplă. Dacă dai curs temerilor, îţi va fi destul de greu să vezi o rezolvare. Aşadar, este important să îţi asumi o mentalitate pragmatică, de învingător(oare), pentru a te concentra pe soluţii mai mult decât pe obstacolele întâmpinate azi.

HOROSCOP 16 iulie 2021 - Peşti

În prima jumătate a zilei, s-ar putea să apară nişte tensiuni destul de mari între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii. Este greu de spus dacă pleacă de la nişte tendinţe către posesivitate sau de la faptul că nu prea aveţi încredere unul în celălalt cu privire la anumite lucruri. De dup-amiază încolo, însă, lucrurile intră într-o stare de oarecare normalitate, cu toate că mai rămân nişte zone sensibile în care ar fi bine să nu ajungi cu discuţia. Se vor arăta nişte momente mai bune să te aventurezi pe acolo, dar acesta nu este unul din ele.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici