HOROSCOP 16 IULIE 2020: Zodiile de Pământ se ridică deasupra problemelor. Gemenii, vizaţi şi ei de astre

În primele ore ale dimineţii, Luna din Taur aderă la un aspect armonios de trigon cu Saturn retrograd din Capricorn, ceea ce înseamnă că zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) au parte de o primă parte a zilei deosebit de productivă, în ciuda unor pierderi sau lipsuri. Apoi, Luna trece în Gemeni, de unde conferă abilităţi de multitasking semnelor de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător).

31142 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 16 IULIE 2020: Zodiile de Pământ se ridică deasupra problemelor. Gemenii, vizaţi şi ei de astre

Sursa FOTO: Profimedia

HOROSCOP 16 IULIE BERBEC 
 
Ai parte astăzi de spor în tot ceea ce întreprinzi la serviciu. Te ajută şi faptul că eşti motivat(ă) financiar să performezi la înălţime, iar roadele muncii tale se vor simţi la buzunar cât de curând, poate chiar astăzi, în cazul în care ai depus deja de ceva vreme eforturi în plan profesional. După aceea, Luna trece în casa interacţiunii cu ceilalţi din horoscopul tău general, prilej numai bun să profiţi la maximum de abilităţile tale de comunicare şi socializare, potenţate acum de astre. Implică-te în discuţiile de la serviciu, fă-ţi vocea auzită, preia iniţiativa unor negocieri pentru o colaborar.
 
HOROSCOP 16 IULIE TAUR  
 
Eşti într-o formă foarte bună astăzi, mai ales din punct de vedere mental. Ai o viziune realistă asupra a ceea ce se întâmplă în contextul actual şi reuşeşti să te menţii într-o stare de echilibru emoţional de invidiat, dat fiind că unele lucruri poate nu merg aşa cum ţi-ai fi dorit. În cazul în care eşti în concediu, se creionează premisele unei zile pline de voie bună şi distracţie. Dacă încă nu ai apucat să pleci în vacanţă, concentrează-te în plan financiar. Îţi vin idei sau îţi parvin informaţii despre cum anume ţi-ai putea suplimenta veniturile şi/ sau valorifica economiile.
 
HOROSCOP 16 IULIE GEMENI
 
Începi ziua destul de greu, dar nu pentru că ai fi supărat(ă) sau ţi s-a întâmplat ceva ieşit din comun. Eşti obosit(ă) puţin sau ai tendinţa să te laşi purtat(ă) de gânduri către tot felul de scenarii, unele destul de îndepărtate de realizate. Aşadar, pe scurt, eşti uşor melancolic(ă) şi introspectiv(ă), motiv pentru care este de înţeles dacă eviţi să ieşi în faţă, să atragi atenţia asupra ta. Situaţia se schimbă însă la un moment dat, când Luna intră în semnul naşterii tale şi îţi conferă curajul necesar să te exprimi şi să interacţionezi mai mult cu cei din jur.
 
HOROSCOP 16 IULIE RAC  
 
În prima parte a zilei, se anunţă un timp bun pentru activităţile care implică să plănuieşti lucruri în asociere cu alte persoane. Fie că pui la cale strategii pe termen lung cu partenerul de viaţă ori discuţii cu clienţii, colaboratorii sau asociaţii oportunităţi de viitor, cert este că faceţi progrese, că se ajunge la variante brute a unor proiecte care mulţumesc pe toată lumea şi vă entuziasmează. După aceea, s-ar putea să nu mai fii chiar atât de proactiv(ă) şi comunicativ(ă). Luna se mută în casa subconştientului, unde te face mai tăcut(ă). Implică-te deci pe plan social cândva de dimineaţă.
 
HOROSCOP 16 IULIE LEU  
 
Este joi astăzi, dar ai energie şi spor mai ceva ca la începutul săptămânii. Prin urmare, toate îţi merg strună în plan profesional: faci faţă cu brio volumului de muncă şi provocărilor asociate, nu te pierzi cu firea dacă lucrurile nu merg chiar ca la carte, iar în raport cu colegii de muncă, dai dovadă de eficienţă maximă în comunicare. Mai târziu, Luna intră în casa proiectelor de viitor şi a planurilor de grup, semn că trebuie să-ţi faci timp şi pentru activităţile tale (extra)profesionale, mai ales dacă intenţionezi să le derulezi cu prietenii. Invită-i să luaţi prânzul, de exemplu.
 
HOROSCOP 16 IULIE FECIOARĂ  
 
Se anunţă o zi de pomină astăzi pentru nativii(ele) acestui semn care se află în vacanţă cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Iar dacă au plecat în concediu cu prietenii, este foarte posibil să se înfiripe ceva chiar acolo, în cadrul de vis în care se află. Dar astrele nu îi/le uită nici pe cei(le) născuţi(te) în această zodie care muncesc astăzi. Luna ajunge cândva pe parcursul acestei zile în casa carierei din harta lor solară, ceea ce îi/le ajută să comunice mult mai bine cu superiorii, dar şi să îşi facă opiniile cunoscute la locul de muncă.
 
HOROSCOP 16 IULIE BALANŢĂ  
 
Astăzi ar fi o zi potrivită să discuţi cu membrii familiei posibilitatea unor investiţii în spaţiul de locuit, respecit în nevoile voastre comune, mai ales dacă aţi descoperit că ar fi lucruri care v-ar putea ajuta să îmbunătăţiţi nivelul de confort acasă. De asemenea, se anunţă o zi cu veşti bune şi pentru cei(le) implicaţi(te) în litigii cu privire la patrimoniu, terenuri, spaţii imobiliare. Mai încolo, pe fondul trecerii Lunii în casa călătoriilor, te vei gândi poate la perspectiva unei evadări din oraş în weekend sau chiar la un concediu, ceva mai departe de casă. Ţi-ar prinde extrem de bine.
 
HOROSCOP 16 IULIE SCORPION  
 
Comunici astăzi bine cu toţi cei cu care intri în contact, fie pe plan personal, fie profesional. Ştii când şi ce anume să spui, să speculezi nesiguranţe pentru a-ţi argumenta şi mai bine punctele de vedere. În felul acesta, nu numai că vei câştiga simpatia celor cu care interacţionezi, dar vei reuşi, de asemenea, şi să îi convingi de validitatea punctelor tale de vedere. Mai încolo, ai putea aduce în discuţie şi subiecte cu caracter financiar, mai ales în contextul în care legăturile tale cu ceilalţi urmăresc unele obiective lucrative. Astfel, vei ajunge la nişte concluzii favorabile pentru toate părţile.
 
HOROSCOP 16 IULIE SĂGETĂTOR  
 
Dimineaţa ar putea veni la pachet cu oportunităţi financiare importante prin intermediul unor activităţi în afara serviciului sau a unor proiecte extra în cadrul companiei în care activezi. Nu te aştepta la profituri prea mari, dar fii sigur(ă) că se va simţi o diferenţă la buget. Mai târziu, Luna intră în casa relaţiilor din horoscopul tău general, prilej numai bun să porţi unele discuţii care ard cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care deruleazi activităţi în sfera profesională. Cu siguranţă există subiecte importante pe agenda voastră comună care necesită să vă armonizaţi punctele de vedere şi viziunile.
 
HOROSCOP 16 IULIE CAPRICORN 
 
Se arată o zi perfectă pentru aceia(elea) care îşi petrec astăzi cel puţin o parte din zi cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii, fie pentru că le permite programul de la muncă, fie că sunt în concediu cu cei dragi. Exploraţi-vă unii altora hobby-urile şi veţi descoperi că aveţi mai multe preocupări în comun decât aţi crezut iniţial. Apoi, Luna trece în casa muncii şi a sănătăţii fizice, ceea ce indică faptul că trebuie să te concentrezi pe echilibrarea stilului tău de viaţă şi/ sau alimentaţie, respectiv pe etica ta de muncă. Cu siguranţă mai există lucruri de îmbunătăţit.
 
HOROSCOP 16 IULIE VĂRSĂTOR
 
Te aşteaptă la orizont o dimineaţă liniştită, în care te laşi furat(ă) de gânduri. Cel mai probabil, nu este vorba de frământări sau griji, ci de rememorare a unor momente frumoase cu familia. Nu este de mirare aşadar că eviţi să ieşi la rampă, că preferi să îţi vezi de treabă fără să te justifici în faţa celorlalţi ori să atragi vizibilitate cu privire la activităţile tale. Mai târziu, Luna poposeşte în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, indiciu cum că ar trebui să le dedici lor (şi hobby-urilor voastre comune) cea de-a doua parte a zilei.
 
HOROSOCOP 16 IULIE PEŞTI
 
Eşti activ(ă) în această dimineaţă în plan social, iar rezultatele se vor vedea negreşit. Cunoşti lume nouă, persoane care îţi împărtăşesc viziunile şi idealuri, cu care chiar ai putea să pui la cale planuri de viitor sau proiecte de grup, în cazul în care nu ai făcut deja demersuri în acest sens. După aceea, Luna ajunge în casa familiei din harta ta solară, ceea ce înseamnă că îţi întorci atenţia către universul vieţii de acasă, către îndatoririle casnice şi nevoile celor dragi. În felul acesta, păstrezi un echilibru între diferite sectoare de viaţă şi nu-ţi atragi critici din nicio direcţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici