HOROSCOP 16 iulie 2022 – Planurile acestor zodii merg strună. Unora chiar le surâde norocul la bani

Prima zi de weekend stă sub semnul conjuncţiei între Soare şi Mercur în Rac, semn că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) se bucură de planuri care merg aşa cum s-au aşteptat.

23794 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 16 iulie 2022 – Planurile acestor zodii merg strună. Unora chiar le surâde norocul la bani

HOROSCOP 16 iulie 2022 - Berbec 

 
Soarele se întâlneşte cu Mercur în casa familiei din horoscopul tău general, motiv pentru care ar fi indicat să îţi faci timp astăzi să petreci mai mult timp cu cei dragi. Dacă a existat o invitaţie de a te alătura lor la masă ori de a-i vizita, ar fi o idee bună să o accepţi, mai ales dacă n-ai mai petrecut timp de calitate alături de ei în ultima vreme. Vă va prinde bine tuturor.
 

HOROSCOP 16 iulie 2022 - Taur

 
Soarele realizează o conjuncţie cu Mercur în casa comunicării din horoscopul tău solar, motiv pentru care reuşeşti să vorbeşti astăzi pe limba tuturor celor din jur. Ştii exact cum să te adaptezi la fiecare interlocutor, iar astfel, vei ajunge la un consens chiar şi atunci când punctele voastre de vedere par să nu conveargă în aceeaşi direcţie. În plus, te alegi cu beneficiile la care sperai de pe urma discuţiilor pe care le porţi azi.
 

HOROSCOP 16 iulie 2022 - Gemeni

 
Soarele face o conjuncţie cu Mercur în casa banilor din astrograma ta generală, astfel că, deşi este weekend, s-ar putea să te întâlneşti cu o oportunitate de a-ţi suplimenta bugetul şi/ sau de a economisi o parte din resursele pe care ţi le-ai alocat pentru acest final de săptămână. Nu este exclus, de asemenea, ca alţi(te) nativi(e) să afle despre noi proiecte în care s-ar putea implica şi care le-ar aduce unele fonduri suplimentare utile.
 

HOROSCOP 16 iulie 2022 - Rac

 
Soarele se întâlneşte azi cu Mercur în semnul naşterii tale, ceea ce îţi conferă un plus de carismă, încredere în propria persoană şi deschidere faţă de ceilalţi. Nu este de mirare aşadar dacă te bucuri de mai multă atenţie din partea celorlalţi decât de obicei, lucru care îţi face bine, cu toate că nu eşti o persoană căreia să îi placă prea mult să iasă în evidenţă. Pe de altă parte, meriţi să fii admirat(ă).
 

HOROSCOP 16 iulie 2022 - Leu

 
Soarele intră într-un aspect de conjuncţie cu Mercur în casa subconştientului din astrograma ta solară, ceea ce te predispune situaţiilor în care te laşi pradă gândurilor care nu îţi dau pace astăzi. Încearcă să ai grijă cum te foloseşti de energia acestui aspect, întrucât poate să ducă în două direcţii: fie îţi pierzi vremea cu ele, fie faci loc unui nou început. Ar trebui să ţinteşti către cel de-al doilea obiectiv, să priveşti către viitor.
 

HOROSCOP 16 iulie 2022 - Fecioară

 
Soarele face o conjuncţie azi cu Mercur în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, ceea ce, pentru unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului, aduce prilejuri de a se întâlni cu prietenii şi alte persoane noi cu care au lucruri în comun, iar pentru alţii(tele), rezervă progrese în privinţa proiectelor pe care le derulează în această perioadă şi/ sau pe care le vor implementa de curând, fie singuri(e), fie împreună cu alte persoane apropiate de ei/ele.
 

HOROSCOP 16 iulie 2022 - Balanţă

 
Soarele şi Mercur realizează o conjuncţie în casa statutului social din horoscopul tău general, indiciu cum că trebuie să ai mare grijă la felul în care eşti perceput(ă) azi în contextele sociale în care te afli. Te urmăresc unele persoane foarte importante din domeniul tău de activitate sau din comunitate şi este important să laşi o impresie bună, să nu le dai motive să se îndoiască de cine eşti şi de ce eşti în stare.
 

HOROSCOP 16 iulie 2022 - Scorpion 

Conjuncţia Soarelui şi a lui Mercur ocupă casa călătoriilor din horoscopul tău solar, astfel că dacă nu ţi-ai făcut planuri de weekend, ar fi indicat să iei în calcul posibilitatea unei mini-excursii la mare, la munte, în natură sau chiar la un lăcaş de cult de care te simţi apropiat(ă) sufleteşte. Oricare dintre aceste activităţi te va ajuta să te umpli de energie şi de bună dispoziţie şi să începi săptămâna viitoare cum se cuvine.
 

HOROSCOP 16 iulie 2022 - Săgetător 

Conjuncţia Soarelui cu Mercur se perfectează în casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta generală, semn că multe din discuţiile purtate astăzi cu partenerul de viaţă vor ajunge într-un fel sau altul la capitolul financiar. Atâta timp cât raportul de forţe între voi este unul egal, nu trebuie să îţi faci griji de faptul că nu veţi ajunge la un consens în legătură cu o potenţială investiţie pe care o veţi face în curând.
 

HOROSCOP 16 iulie 2022 - Capricorn 

Soarele şi Mercur realizează o conjuncţie în casa parteneriatelor din astrograma ta solară, motiv pentru care ar trebui să acorzi o atenţie specială astăzi nevoilor şi dorinţelor partenerului. De asemenea, este un moment bun din săptămână în care puteţi discuta mai pe îndelete despre chestiuni care ţin de viaţa voastră personală ori despre proiectele pe care le aveţi împreună. Cu siguranţă veţi ajunge la un consens chiar şi în privinţa subiectelor mai dificile de acum.
 

HOROSCOP 16 iulie 2022 - Vărsător

 
Soarele şi Mercur se întâlnesc astăzi în casa sănătăţii din horoscopul tău general, iar acest lucru înseamnă că trebuie să îţi faci timp astăzi pentru odihnă. Fie că alegi să citeşti o carte ori să vizionezi serialul preferat, fie că mergi la o plimbare în parc, cert este că trebuie să îţi iei gândul de la probleme şi să te concentrezi pe dobândirea unei stări de relaxare pe care zilele săptămânii nu şi-o prea permit.
 

HOROSCOP 16 iulie 2022 - Peşti 

Soarele şi Mercur realizează o conjuncţie în casa iubirii şi a copiilor, ceea ce arată că această zi este una ideală pentru activităţi împreună cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. În cazul în care eşti single, este un moment bun în care să ieşi şi să tatonezi terenul. S-ar putea să întâlneşti pe cineva care îţi atrage atenţia, cu care ai vrea să explorezi posibilitatea unui simplu flirt sau a ceva mai mult.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici