HOROSCOP 16 IUNIE 2020: Zodiile Cardinale sunt vizate şi în această dimineaţă şi nu în sensul bun

Zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) sunt vizate şi în această dimineaţă şi nu în sensul bun.

15464 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 16 IUNIE 2020: Zodiile Cardinale sunt vizate şi în această dimineaţă şi nu în sensul bun
Luna din Berbec aderă şi azi la un careu tensionat, de data aceasta cu Jupiter retrograd din Capricorn. Aceste semne zodiacale se aşteaptă să evolueze, dar ceva le ţine în loc. Spre după-amiază însă, Luna trece în Taur, unde lansează iar un careu lui Saturn retrograd din Vărsător. În a doua jumătate a zilei, vine rândul zodiilor Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) să se simtă blocate în a demara sau continua anumite planuri.
 
HOROSCOP 16 IUNIE BERBEC
 
În plan profesional, se arată o zi în care poţi lua foarte uşor decizii nu tocmai potrivite. De dimineaţă, nu te înţelegi prea bine cu superiorii sau doar eşti nemulţumit(ă) cu privire la nişte decizii pe care le-au luat. Ori probabil gestionezi mai greu volumul de sarcini, care vine cu o răspundere şi responsabilităţi nu tocmai uşor de dus. Apoi, în cursul după-amiezii mai exact, trebuie să ai grijă ce alegeri faci în privinţa finanţelor. Cântăreşte foarte bine dacă merită să faci o investiţie, dacă suma pe care o aloci unui proiect sau plan de viitor nu e cam mare.
 
HOROSCOP 16 IUNIE TAUR  
 
Dispoziţia ta cam lasă de dorit în prima parte a acestei zile. Ţi-au fost pricinuite unele supărări ieri sau poate că te îngrijorează modul în care vor evolua unele lucruri astăzi. În orice caz, cert este că te mobilizezi greu să ieşi din acest cerc vicios al energiilor negative. Să îl părăseşti complet ar putea părea o misiune imposibilă, mai ales că în a doua jumătate a zilei apar probleme la serviciu. Sarcinile primite nu ţi se potrivesc ori poziţia în ierarhie te obligă să faci lucruri cu care nu eşti de acord sau care nu sunt în fişa postului.
 
HOROSCOP 16 IUNIE GEMENI 
 
În această dimineaţă, te frămânţi destul de tare pe seama unor relaţii sau proiecte care stagnează sau chiar dau semne de involuţie. Unele lucruri nu depind de tine şi acest lucru te scoate din minţi, creându-ţi o stare de neputinţă care nu îţi este familiară. Nici nu este de mirare aşadar că după-amiaza te surprinde temător(oare) şi resemnat(ă) poate cu starea de fapt a lucrurilor. Încearcă totuşi să nu renunţi, să nu te dai bătut(ă) încă. Cu siguranţă mai sunt strategii pe care nu le-ai încercat, discuţii pe care nu le-ai avut şi care ar putea să îndrepte situaţia actuală.
 
HOROSCOP 16 IUNIE RAC  
 
Ziua ar putea începe pe fondul unor tensiuni cu persoana iubită şi/ sau cu cei cu care eşti implicat(ă) într-o relaţie profesională - colegi de lucru, clienţi, colaboratori, asociaţi ori şefi. Iar din câte se pare, lucrurile ar putea evolua în mai rău spre orele amiezii. Ies la iveală şi mai multe nemulţumiri, dezechilibre şi mai mari în raportul de forţe între voi. Din acest motiv, nu este o surpriză faptul că te gândeşti cu îngrijorare la cum vor evolua lucrurile între tine şi ei. Poate că, între timp, aţi uitat care sunt obiectivele voastre comune. Concentraţi-vă pe ele mai mult.
 
HOROSCOP 16 IUNIE LEU 
 
Prima jumătate a zilei se anunţă a fi una foarte plină şi obositoare. Sarcinile care ţi-au fost delegate sunt complexe sau mai numeroase decât de obicei, iar aşteptările sunt invers proporţionale cu termenele-limită. Este de înţeles aşadar de ce eşti stresat(ă) şi suprasolicitat(ă), chiar înainte de a începe treaba. Dar în ciuda tuturor acestor aspecte, trebuie să îţi croieşti o cărare prin ele. Ai clienţi, colaboratori, şefi sau colegi de lucru care depind de rezultatele pe care le livrezi, de corectitudinea şi profesionalismul muncii tale. Aşadar, nu te lăsa copleşit(ă) de ceea ce ai de făcut şi mergi tot înainte.
 
HOROSCOP 16 IUNIE FECIOARĂ
 
În prima parte a acestei zile, se prefigurează tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii. Astrele nu ne spun cu claritate de la ce anume vă luaţi, dar cert este că ziua debutează pe fondul unei atmosfere încărcate. Nu este exclus ca, spre după-amiază, să aduci cu tine la serviciu nervii care ţi-au fost pricinuiţi acasă. În felul acesta, nivelul tău de productivitate ar putea scădea, iar interacţiunile cu colegii de muncă s-ar putea desfăşura anevoios. Încearcă să delimitezi cele două domenii de viaţă, să nu le laşi să se întrepătrundă, mai ales când există probleme într-unul.
 
HOROSCOP 16 IUNIE BALANŢĂ
 
În mediul familial, se remarcă astăzi o atmosferă încărcată. Unele chestiuni de ordin casnic, domestic sau locativ riscă să producă o ruptură între tine şi partenerul de viaţă ori cineva din familie. Vă este greu să ajungeţi la un compromis, să faceţi front comun împotriva problemelor care vă afectează în egală măsură. Trebuie să conştientizezi că nu ai nimic de câştigat dacă te concentrezi pe aspectele negative, în privinţa cărora viziunile voastre nu coincid absolut deloc. Găseşte o metodă prin care să armonizezi diferenţele între voi, căci altfel s-ar putea ca lucrurile să se complice şi mai mult în viitor.
 
HOROSCOP 16 IUNIE SCORPION  
 
La serviciu, de dimineaţă, comunici greu cu colegii de muncă. Nu se poate spune că de obicei curge lapte şi miere, dar nici că nu se poate vorbi cu ei. Astăzi însă este dificil să transmiţi un mesaj care să nu fie interpretat greşit, care să nu conducă la posibile erori de interpretare. Problemele de comunicare s-ar putea întinde şi în planul vieţii de familie, semn că o parte din vină ar putea fi a ta. Analizează-te la rece şi vezi dacă nu cumva eşti evaziv(ă) sau transmiţi mesaje amestecate fără să îţi dai seama neapărat că faci acest lucru.
 
HOROSCOP 16 IUNIE SĂGETĂTOR  
 
Există riscul ca unele situaţii de astăzi să nu evolueze prea bine. În primul rând, nu te înhăma la cheltuieli şi achiziţii care nu reprezintă o prioritate. Pe de altă parte, dă mai multă dovadă de flexibilitate la serviciu, mai ales dacă se comunică greu cu unii colegi de serviciu sau aparatura ori programele utilizate la serviciu nu te ascultă. Aşadar, socoteala de acasă nu se va potrivi cu cea din târg, motiv pentru care trebuie să ai mereu un plan de rezervă, o metodă prin care să speculezi momentele potrivite pentru a ieşi din încurcătură. Fii atent(ă) la semnale.
 
HOROSCOP 16 IUNIE CAPRICORN 
 
Apar astăzi motive de disordie între tine şi unii membri ai familiei, posibil de o vârstă mai înaintată decât tine. Ele s-ar putea datora diferenţei între generaţii sau unor evenimente de o dată mai recentă. În orice caz, oricare ar fi problemele, cert este că nu trebuie să cauţi împăcarea cu un cadou. S-ar putea chiar să agravezi situaţia, ajungând să ţi se impute faptul că cheltuieşti prea mult pe lucruri nenecesare în loc să faci nişte investiţii binemeritate în spaţiul de locuit, de exemplu. Caută mai degrabă să vorbeşti cu ei, să găseşti o cale de a comunica eficient.
 
HOROSCOP 16 IUNIE VĂRSĂTOR
 
Astăzi ai tendinţa să înţelegi greşit unele lucruri sau să fii interpretat(ă) eronat. Din acest motiv, este posibil să se ajungă la situaţii stânjenitoare sau chiar tensionate în familie. În context ca acestea, ar fi bine să vină de la tine iniţiativa dialogului dacă cei dragi nu fac niciun pas în această direcţie. Cere-le să îţi explice ceea ce nu ai înţeles şi oferă lămuriri chiar fără să ţi se ceară acest lucru. În felul acesta, poţi evita disensiunile care ar putea apărea pe fondul lipsei sau al problemelor de comunicare. Foloseşte-te mai des de intuiţie şi citeşte printre rânduri.
 
HOROSCOP 16 IUNIE PEŞTI  
 
Aceasta nu este o zi în care să iei decizii vis-a-vis de proiectele sau relaţiile în care eşti implicat(ă), mai ales dacă aceste alegeri ar avea o componentă financiară foarte importantă. Nu renunţa la planuri deja existente sau care urmează să le pui în practică. Acelaşi sfat se aplică şi în cazul colaborărilor sau a prieteniilor. Oferă-ţi timp de reflecţie, pune în balanţă realizările de până acum şi eventualele supărări care ţi-au fost pricinuite de aceste proiecte sau relaţii. S-ar putea să realizezi că nemulţumirile sunt mai mici decât obiectivele pe care le-aţi atins, că sunt temporare şi absolut surmontabile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici