HOROSCOP 16 septembrie 2021. Totul merge bine azi, dar doar la suprafaţă. Cine este vizat de astre?

Înainte să intre, la prânz, în Vărsător, Luna din Capricorn aderă la o conjuncţie cu Pluto retrograd, iar apoi face un aspect armonios de trigon la Marte din Balanţă. Zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) şi cele de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) nu au timp astăzi să se plictisească şi cu toate că lucrurile merg, în mare, bine, tot se confruntă cu unele anxietăţi.

18892 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 16 septembrie 2021. Totul merge bine azi, dar doar la suprafaţă. Cine este vizat de astre?

HOROSCOP 16 septembrie 2021. Totul merge bine azi, dar doar la suprafaţă. Cine este vizat de astre?

HOROSCOP 16 septembrie 2021 - Berbec

În plan profesional, te aşteaptă o zi plină, în care responsabilităţile care îţi revin sunt direct proporţionale cu beneficiile de care te vei bucura după ce te achiţi cu succes de ele. În a doua parte a acestei zile, accentul cade pe relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau colegii de muncă. Este un moment bun atunci să discuţi cu persoana iubită despre planurile voastre de viitor, despre ceea ce intenţionaţi să faceţi în perioada următoare. S-ar putea să constataţi că aveţi idei similare despre unde vreţi să ajungeţi şi cum aţi putea atinge obiectivele pe care le aveţi în comun.

HOROSCOP 16 septembrie 2021 - Taur

Percepi astăzi cu multă claritate ce se întâmplă în jurul tău şi care ar putea fi repercusiunile situaţiilor în care te afli în această perioadă. Acest lucru te va ajuta să judeci corect urmările deciziilor la care te supun întâmplările acestei zile. La serviciu, de exemplu, te bucuri, graţie acestui lucru, de o zi productivă, în care nu te simţi compleşit(ă) de nicio sarcină din program. Ştii exact ce ai de făcut şi cum să procedezi, lucru care îţi câştigă atenţie pozitivă din partea conducerii, dar şi a colegilor de serviciu cu experienţă. Încearcă să te menţii pe această direcţie.

HOROSCOP 16 septembrie 2021 - Gemeni

În prima parte a acestei zile, se pune accentul pe modul în care interacţionezi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu colegii de muncă. S-ar putea să se contureze unele situaţii în care cineva vrea să se impună asupra celuilalt(lorlalţi), fapt care poate conduce la tensiuni dacă nu ai grijă. În a doua jumătate a acestei zile, trebuie să acorzi mai multă atenţie vieţii sentimentale şi/ sau relaţiei cu copiii. În cazul în care eşti single, dar interesat(ă) de cineva, s-ar putea să apară oportunitatea unei întâlniri romantice. Este, de asemenea, un moment prielnic să te bucuri de hobby-urile tale.

HOROSCOP 16 septembrie 2021 - Rac

De dimineaţă, accentul cade pe relaţiile cu cei din jur, în special cu partenerul de viaţă şi/ sau cu colegii de muncă. Vă înţelegeţi bine şi comunicaţi eficient, dar s-ar putea să simţi în aer o oarecare tensiune cu care te-ai mai întâlnit şi cu alte ocazii. De după-amiază încolo, te concentrezi mai mult asupra muncii. S-ar putea ca pentru unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului să fie vorba despre unele oportunităţi financiare, cel mai probabil extraprofesionale şi/ sau într-un domeniu cu care cochetează doar din când în când. Este important să dai dovadă de productivitate, să nu procrastinezi pe parcursul zilei.

HOROSCOP 16 septembrie 2021 - Leu

În prima jumătate a zilei, eşti foarte concentrat(ă) să termini unele lucruri la serviciu, iar acest lucru s-ar putea să se datoreze volumului mare de muncă pe care îl ai sau faptului că sarcinile care ţi-au fost delegate sunt complexe şi implică să se ia în considerare multe variabile. Din a doua parte a zilei încolo, ai timp în sfârşit şi de tine ori de partenerul de viaţă şi/ sau de copii. Iată o oportunitate foarte bună să te ocupi de hobby-urile tale, mai ales dacă le-ai neglijat în ultima vreme şi să-i implici şi pe cei dragi în ele.

HOROSCOP 16 septembrie 2021 - Fecioară

De dimineaţă, la serviciu, trebuie să dai dovadă de inspiraţie şi norocul face că astrele ţin cu tine şi îţi stimulează sucurile creative. De asemenea, s-ar putea să simţi nevoia de mai multă afecţiune din partea celor dragi, dar şi să le oferi mai multă atenţie decât de obicei. În a doua parte a zilei, ar fi indicat să petreci mai mult timp alături de cei dragi, dar mai ales de membrii familiei de origine. Timpul petrecut împreună cu ei, în cerc restrâns, te va ajuta să scapi de eventuala energie negativă şi stresul pe care l-ai adunat peste zi.

HOROSCOP 16 septembrie 2021 - Balanţă

În prima parte a acestei zile, atenţia ta s-ar putea să se îndrepte către viaţa de familie sau gospodărie, acolo unde se întâmplă lucruri importante, care necesită implicare din partea ta. Nici nu este de mirare dacă eşti puţin stresat(ă), mai ales dacă nu te-ai aşteptat ca unele situaţii să evolueze aşa cum au făcut-o astăzi. Lucrurile merg ceva mai bine în a doua parte a zilei, când se vede că te simţi mai bine în pielea ta, că te-ai mai detensionat în raport cu prima jumătate a zilei. Încearcă să-ţi conservi această dispoziţie bună şi mai târziu, spre seară.

HOROSCOP 16 septembrie 2021 - Scorpion

Te impui astăzi în cadrul tuturor conversaţiilor de care ai parte. Ştii să vorbeşti pe limba tuturor interlocutorilor, să îţi adaptezi discursul la personalitatea lor, în aşa fel încât să obţii ceea ce îţi doreşti, dar să laşi o impresie bună în acelaşi timp. S-ar putea însă ca a doua parte a zilei să nu te surprindă într-o dispoziţie chiar atât de socială. S-ar putea să preferi mai degrabă compania restrânsă a familiei sau timpul petrecut singur(ă), fără presiune din exterior. Uneori, mai ales în cazul tău, asemenea momente te pot ajuta mai mult decât orice să elimini energia negativă.

HOROSCOP 16 septembrie 2021 - Săgetător

Trebuie să te concentrezi, în prima parte a zilei, pe sectorul financiar, căci s-ar putea ca acesta să fie marcat de unele instabilităţi. Poate că trebuie să faci o cheltuială mai mare decât te-ai aşteptat sau apar plăţi pe care nu aveai cum să le iei în calcul de mai demult. În ambele situaţii, trebuie să analizezi atent lucrurile, să vezi dacă poţi învăţa ceva de pe urma acestor experienţe. În raport cu ceilalţi, însă, comunici bine şi s-ar putea chiar să existe unele discuţii în care îţi impui cu succes punctul de vedere, fără a crea o impresie proastă.

HOROSCOP 16 septembrie 2021 - Capricorn

Conjuncţia Lunii cu Pluto retrograd se manifestă în chiar semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că prima parte a acestei zile s-ar putea să te surprindă cu nivelul de încredere de sine destul de ridicat. Pe de altă parte, însă, există riscul să laşi unor persoane impresia că încerci prea mult să te impui în faţa celorlalţi. Pe de altă parte, însă, apar veşti bune în plan financiar, acolo unde te întâlneşti cu unele oportunităţi de a realiza câştiguri importate pe lângă salariu. S-ar putea totuşi ca acest lucru să implice sacrificii de timp liber, de planuri de după muncă.

HOROSCOP 16 septembrie 2021 - Vărsător

În prima parte a zilei, s-ar putea să fii destul de interiorizat(ă), lucru care nu îţi prea stă în caracter. Este posibil ca unele situaţii să-ţi aducă aminte de trecut, de unele persoane care poate că nu mai fac parte din peisajul prezent. Sau poate că te pregăteşti să faci o schimbare destul de mare în viaţa ta, care nu este tocmai uşoară şi care vine la pachet cu unele temeri. Lucrurile intră pe un făgaş mai bun în a doua jumătate a zilei, când Luna poposeşte în semnul naşterii tale şi începi să vezi luminiţa de la capătul tunelului.

HOROSCOP 16 septembrie 2021 - Peşti

S-ar putea ca prima parte a zilei să aducă un moment hotărâtor în ceea ce priveşte unele relaţii de prietenie sau planuri de viitor. Trebuie să iei anumite decizii pe care le-ai tot amânat, lucru care îţi creează unele temeri uşor de înţeles. În cele din urmă, faci o alegere de care eşti destul de mândru(ă), cu toate că nu dispar toate îngrijorările. În a doua parte a zilei, s-ar putea să simţi aşadar nevoia unui ritm mai puţin alert, care îţi permite să te gândeşti la urmările deciziilor pe care le-ai luat. Sfatul celor dragi poate fi de folos.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici