HOROSCOP 17 ianuarie. Aceste zodii întâmpină răsturnări de situaţie. Trebuie să fie pregătite pentru orice

Jupiter din Vărsător perfectează astăzi aspectul tensionat de careu cu Uranus din Taur, semn că azi şi în zilele următoare, zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) ar putea să se confrunte cu situaţii la care nu se aşteptau, ale căror dimensiuni nu pot fi apreciate în totalitate.

9449 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 17 ianuarie. Aceste zodii întâmpină răsturnări de situaţie. Trebuie să fie pregătite pentru orice

HOROSCOP 17 ianuarie - Berbec

Ar trebui să ai mare grijă dacă te trezeşti astăzi sau în zilele următoare în ipostaza de a amesteca prietenia cu banii. Şansele sunt mari ca această combinaţie să genereze probleme mai mari decât ţi-ai imaginat. De asemenea, astrele nu recomandă investiţiile în planuri de viitor sau proiecte de grup. În etapa la care se găsesc acum, există riscul să nu evolueze prea bine, ba chiar să îţi aducă unele pagube serioase ceva mai încolo.

HOROSCOP 17 ianuarie - Taur  

Trebuie să încerci astăzi să dai dovadă de tact şi diplomaţie, indiferent de circumstanţe. Multe priviri sunt aţintite asupra ta şi îţi urmăresc reacţiile, iar dacă vrei să faci o impresie bună, este important să ai grijă cum te porţi. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba astăzi de o urgenţă la serviciu care creează tensiune între ei şi superiori. Încearcă să nu-ţi pierzi cumpătul şi lucrurile se vor rezolva până la urmă.

HOROSCOP 17 ianuarie - Gemeni

S-ar putea ca astăzi să nu fii într-o formă prea grozavă, iar şansele sunt mari ca această stare să persiste şi zilele următoare. Din acest motiv, este foarte important cu cine te însoţeşti, care sunt persoanele cu care te întovărăşeşti zilele acestea. Dacă frecventezi medii negative, s-ar putea ca dispoziţia ta să fie şi mai afectată, să se înrăutăţească. Ţine-te la distanţă de sursele de energie care ţi-ar putea afecta şi mai mult tonusul mental.

HOROSCOP 17 ianuarie - Rac

Se întâmplă azi lucruri nu prea plăcute în interiorul unei relaţii de prietenie, colaborare sau chiar în cuplul pe care îl formezi cu partenerul. Sau poate că au apărut de mai demult probleme, dar abia acum au devenit mai serioase. În orice caz, ai unele temeri cu privire la evoluţia acestora şi nu este exclus să fie fondate. Din acest motiv, este foarte important să comunici cu ceilalţi, să te asiguri că gândiţi la unison.

HOROSCOP 17 ianuarie - Leu  

Din pricina aspectelor astrale de azi, raportul de forţe între tine şi partenerul de viaţă ar putea suferi foarte mult. Din acest motiv, poate ar fi mai bine să eviţi unele subiecte de discuţie. În caz contrar, s-ar putea ca spiritele să se încingă şi să se nască discuţii aprinse pe care le-ai fi putut evita. Dar pe termen lung, trebuie să reglezi lucrurile, să nu le laşi să meargă prea departe în direcţia asta.

HOROSCOP 17 ianuarie - Fecioară  

Nivelul de energie de care dispui astăzi este unul destul de redus, motiv pentru care ar fi indicat să nu ai pretenţii prea mari de la tine. Pe de-o parte, nici nu dai dovadă de un randament prea crescut, iar pe de altă parte, riscul de a comite erori este destul de mare. Aşadar, poate ar fi mai bine să îţi faci timp pentru odihnă, să eviţi sursele suplimentare şi inutile de stres din jur.

HOROSCOP 17 ianuarie - Balanţă

Între tine şi partenerul de viaţă ar putea apărea astăzi tensiuni. Este greu de spus dacă este ceva trecător, dacă sunt mai multe motive de supărare care s-au adunat şi care dau pe-afară. În orice caz, este clar că trebuie să vorbiţi, că este nevoie de eforturi pentru a vă putea bucura de o atmosferă calmă în familie. Este clar oricum că trebuie să discutaţi şi să puneţi anumite lucruri în ordine cât mai repede.

HOROSCOP 17 ianuarie - Scorpion  

Nici în relaţia ta de suplu nu se anunţă prea multă armonie astăzi. Ba chiar s-ar putea naşte conflicte azi din pricina unor viziuni contrastante, pe care tu şi partenerul nu le puteţi face compatibile. Dar este nevoie să faceţi eforturi în acest sens, cu atât mai mult dacă este vorba de probleme de ordin gospodăresc, familial sau locativ. Poate faci tu o concesie şi laşi de la tine pentru a putea începe un dialog.

HOROSCOP 17 ianuarie - Săgetător

Dacă lucrezi astăzi, s-ar putea să constaţi că interacţionezi mai greu cu colegii de muncă, că nu poţi să comunici aşa cum te-ai aşteptat. Oricum nu îţi este uşor astăzi să vorbeşti, chiar şi cu persoanele apropiate. De exemplu, s-ar putea să te întâlneşti cu situaţia în care nu te simţi prea bine, dar eviţi să spui acest lucru din pricina unor aranjamente pe care le-ai făcut din timp. Trebuie să fii deschis(ă) cu ceilalţi.

HOROSCOP 17 ianuarie - Capricorn  

Încearcă să stai departe azi de cheltuielile care nu reprezintă o prioritate pentru tine. Poţi fi tentat(ă) să găseşti explicaţii, să crezi că este importantă să faci nişte achiziţii care nu se află pe lista ta de cumpărături. Dar dacă priveşti critic tentaţiile care te înconjoară, vei constata că nu este vorba despre ceva esenţial. Dacă te afli totuşi în ipostaza de a cumpăra un cadou, mizează pe ceva care nu este ostentativ de costisitor.

HOROSCOP 17 ianuarie - Vărsător  

În ceea ce te priveşte, duminica aceasta ar putea aduce unele conflicte în raport cu cineva din familie. S-ar putea să fie vorba de o supărare de moment sau de ceva care te sâcâie de multă vreme. Ai grijă totuşi să nu te duci prea departe, să analizezi corect dimensiunile nemulţumirilor pe care le ai. În caz contrar, s-ar putea să le exagerezi, să faci mai mare vâlvă decât trebuia. Vorbeşte despre ceea ce simţi.

HOROSCOP 17 ianuarie - Peşti

Nu trebuie să te încrezi azi în toate informaţiile cu care intri în contact. Există riscul ca unele să fie eronate, să emiţi judecăţi de valoare sau să iei decizii care se bazează pe ceva ce nu cunoşti în totalitate. Din acest motiv, poate ar fi mai bine să pui întrebări, să ceri ca unele nelămuriri să îţi fie clarificate. În caz contrar, s-ar putea să spui lucruri pe care poţi ajunge să le regreţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici