HOROSCOP 17 iulie. Zodiile pierd azi ceva important. De ce anume le despart astrele?

Soarele din Rac aderă azi la o opoziţie cu Pluto retrograd din Capricorn, ceea ce riscă să conducă la situaţii în care zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) riscă să piardă ceva important.

15044 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 17 iulie. Zodiile pierd azi ceva important. De ce anume le despart astrele?

HOROSCOP 17 iulie. Zodiile pierd azi ceva important. De ce anume le despart astrele?

HOROSCOP 17 iulie 2021 - Berbec

Dacă lucrezi astăzi, s-ar putea ca familia să nu fie prea mulţumită de timpul pe care îl petreci la locul de muncă, mai ales în cazul în care stai peste program pentru a finaliza un proiect. În cazul în care ţi-ai făcut planuri cu cei dragi, gândeşte-te de două ori dacă este oportun să le anulezi, dacă nu cumva se transforma asta într-un tipar care ar putea să îi deranjeze pe cei din familia ta.

HOROSCOP 17 iulie 2021 - Taur

În conversaţiile cu cei din jur, încerci astăzi să le asculţi activ punctele de vedere şi găseşte aspecte comune în viziunile voastre, dar cu toate acestea, s-ar putea să existe lucruri pe care nu le înţelegi chiar atât de uşor, care sunt mai greu de acceptat pentru tine. Încearcă să nu faci prea mare caz, că nu le bagi în seamă prea tare, mai ales dacă ai un scop precis cu aceste discuţii purtate azi.

HOROSCOP 17 iulie 2021 - Gemeni

Bugetul tău este relativ stabil în această perioadă, dar s-ar putea ca acest lucru să nu însemne automat că vei suporta cu uşurinţă eventualele plăţi şi cheltuieli neaşteptate care apar astăzi. Acesta este un prilej bun să vezi dacă modul în care ţi-ai administrat bugetul în ultima vreme este unul potrivit. S-ar putea să te fi descurcat bine în anumite privinţe, dar să mai ai destul de mult de lucrat în altele, care fac diferenţa.

HOROSCOP 17 iulie 2021 - Rac

S-ar putea ca astăzi să apară tensiuni între tine şi partenerul de viaţă. Tu ai tendinţa să pui astăzi multe lucruri la suflet, pe când celălalt pare să se aştepte de la tine să dai dovadă de mai mult pragmatism. Este clar că nu rezonaţi pe aceeaşi frecvenţă sau că nu reuşiţi să treceţi peste diferenţele voastre ca de obicei şi să formaţi o echipă. Iată un prilej bun să vă amintiţi de proiectele comune.

HOROSCOP 17 iulie 2021 - Leu

În cazul în care lucrezi astăzi, te aşteaptă o zi nu prea plăcută la orizont. S-ar putea să ai parte de tot felul de situaţii-limită la locul de muncă, ce îţi supun răbdarea şi priceperea unui test destul de greu de trecut. Dacă programul tău de muncă s-a încheiat pe această săptămână, s-ar putea să îţi dai seama ce influenţă au avut, de fapt, asupra ta stresul şi oboseala acumulate în zilele care au trecut.

HOROSCOP 17 iulie 2021 - Fecioară

Se arată o zi în care te împarţi cu greutate între planul vieţii sociale şi angajamentele luate faţă de partener şi/ sau copii. Sau poate că trebuie să alegi între un plan de perspectivă şi ceva ce ai vrea să faci astăzi. În orice caz, nu este o alegere foarte simplă de făcut, mai ales dacă într-unul din domeniile pe care ar trebui să te concentrezi astăzi, lucrurile nu merg chiar aşa cum ţi-ai dori.

HOROSCOP 17 iulie 2021 - Balanţă

Te trage inima acasă sau la muncă, una din două. Nu operezi astăzi cu jumătăţi de măsură şi-ţi este greu să păstrezi un echilibru. Din acest motiv, s-ar putea să te încerce senzaţia că nu ai făcut suficient în niciunul dintre cele două sectoare. Nu poţi mulţumi pe toată lumea, dar poţi încerca să faci în aşa fel încât să te simţi tu împlinit(ă) cu ceea ce ai realizat astăzi, în timpul avut la dispoziţie.

HOROSCOP 17 iulie 2021 - Scorpion

Dai impresia unei persoane care nu se lasă prea uşor înduplecat(ă) să ajungă la un compromis, dar lucrurile nu stau aşa. Felul în care gândeşti şi cel în care te porţi nu sunt în sincron astăzi, ceea ce poate face destul de grea comunicarea cu tine în anumite situaţii. E drept că nu este uşor să spui ceea ce gândeşti uneori, dar s-ar putea să ajute mai mult dacă dai semnale cu potenţial de reinterpretare.

HOROSCOP 17 iulie 2021 - Săgetător

Te numeri astăzi printre nativii(ele) zodiilor care trebuie să aibă mai multă grijă cum îşi gestionează finanţele. În cazul în care resimt astăzi urmările unor decizii mai vechi şi neinspirate în financiar, s-ar putea să le vină o idee de a schimba abordarea pe viitor, mai ales dacă li se actualizează avertismentul că trebuie să facă ceva din acest punct de vedere. Până atunci, nu sunt însă recomandate cheltuielile care ies din graficul propus.

HOROSCOP 17 iulie 2021 - Capricorn

Există o oarecare tensiune în felul în care te comporţi astăzi, care poate că a fost stârnită de un eveniment peste zi, de unele persoane din jur sau poate că ai fost supus(ă) la mult stres ori eşti doar indispus(ă). În orice caz, se discută greu cu tine unele subiecte, iar dacă simţi că-ţi creşte tensiunea, s-ar putea să îţi facă mai bine să le abordezi altă dată, când eşti într-o altă stare de spirit.

HOROSCOP 17 iulie 2021 - Vărsător

Se întrevede astăzi o zi grea pentru nativii(ele) acestui semn care lucrează sau care se refac după o perioadă mai grea cu sănătatea. Până să îţi fie bine, trebuie să treci printr-un proces mai difil, menit să te înveţe câte ceva despre cum anume ai putea evita pe viitor situaţiile cu care te confrunţi acum. Dacă încerci să priveşti retrospectiv la situaţiile întâmpinate la serviciu sau pe plan medical, vei realiza ce este de făcut.

HOROSCOP 17 iulie 2021 - Peşti

S-ar putea ca aceasta să fie una din acele zile în care lucrurile care îţi fac plăcere nu sunt bune pentru tine, iar cele care îţi fac bine nu îţi sunt pe plac. Trebuie să îmbini utilul cu plăcutul, activităţile care îţi aduc satisfacţii cu cele necesare, oamenii care te inspiră cu cei care sunt o corvoadă. Aşadar, provocarea astrelor pentru tine astăzi este aceea de a învăţa să găseşti un echilibru în toate lucrurile. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici