HOROSCOP 17 iunie. Joi, ghinionul se ţine lanţ de patru zodii

Luna din Fecioară aderă azi la un trigon armonios cu Uranus din Taur, la un careu tensionat cu Mercur din Gemeni şi la o opoziţie cu Neptun din Peşti.

36634 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 17 iunie. Joi, ghinionul se ţine lanţ de patru zodii

HOROSCOP 17 iunie 2021

Ziua începe bine pentru zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn), dar pentru Fecioare şi celelalte semne Mutabile (Gemeni, Săgetător, Peşti), s-ar putea ca lucrurile să se complice destul de mult. Tensiunile cresc şi se conturează un risc de faux pas-uri în plan social.

HOROSCOP 17 iunie 2021 - Berbec

În plan profesional, ziua s-ar putea să înceapă bine, dar există riscul să evolueze aşa cum nu te-ai aşteptat. Mai exact, s-ar putea să apară probleme de comunicare cu colegii de muncă ori e-mail-uri care se pierd sau apeluri pe care telefonul nu ţi le înregistrează ca fiind pierdute. Aşadar, dacă aştepţi o veste de la cineva şi ea nu dă semne că ajunge, poate ar fi cazul să revii tu cu un mesaj. Aşadar, există riscul să apară erori sau complicaţii la serviciu, situaţii care se vor rezolva destul de greu, care necesită investiţii suplimentare de timp şi energie.

HOROSCOP 17 iunie 2021 - Taur

Aceasta s-ar putea să fie una din acele zile în care nu prea ştii ce vrei, în care vrei să mulţumeşti pe toată lumea, dar rişti să uiţi de tine. În principiu, ziua debutează bine, cu momente frumoase şi mici satisfacţii, mai ales în viaţa personală. S-ar putea totuşi să te laşi dus(ă) de val, să faci nişte achiziţii pe care bugetul nu ţi le permitea fără să trebuiască să renunţi la alte lucruri. Din acest motiv, s-ar putea să fie prea solicitantă financiar o ieşire cu prietenii sau să nu îţi mai poţi permite o investiţie necesară într-un proiect.

HOROSCOP 17 iunie 2021 - Gemeni  

În prima parte a zilei, s-ar putea să ai impresia că lucrurile au revenit la normal în planul vieţii de familie, după o perioadă destul de tensionată. Ar fi bine totuşi să nu îţi faci speranţe prea mari, căci au rămas chestiuni încă nediscutate, în privinţa cărora nu s-a ajuns la o viziune de compromis. De vină ar putea fi atenţia pe care o acorzi carierei sau faptul că aveţi priorităţi şi principii foarte diferite, care fac dialogul aproape imposibil în anumite situaţii. Aşadar, este important să îţi controlezi cumpătul, astfel încât să nu se ajungă de unde aţi plecat.

HOROSCOP 17 iunie 2021 - Rac

În prima jumătate a zilei, comunici bine cu cei de lângă tine, dar mai ales cu cei cu care colaborezi îndeaproape şi cu partenerul de viaţă. Dup-amiaza ar putea să aducă totuşi la suprafaţă diferenţe de mentalitate şi de priorităţi, care transformă nişte discuţii aparent liniştite, cu perspectivă, într-o dezbatere tensionată, fără nicio miză reală. În plus, trebuie să ai mare grijă la informaţiile cu care intri în contact. Unele din ele s-ar putea să fie eronate sau menite să te inducă în erorare, iar dacă îţi bazezi argumentele pe ele, s-ar putea să fie combătute uşor de cineva informat.

HOROSCOP 17 iunie 2021 - Leu  

De dimineaţă, s-ar putea să apară unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii. Pe de altă parte, însă, există riscul ca acele cheltuieli pe care le suporţi astăzi să fie mai mari decât sumele pe care ţi le aduc aceste şanse de câştig. Este important aşadar să vezi dacă unele achiziţii sau plăţi ar putea fi evitate pentru un moment mai bun, atunci când bugetul tău nu este asaltat din toate părţile. În aceste condiţii, este de înţeles dacă astrele nu te încurajează să îţi iei angajamente financiare pe termen lung şi foarte lung.

HOROSCOP 17 iunie 2021 - Fecioară

În prima parte a acestei zile, eşti într-o stare de spirit destul de bună, dar s-ar putea să continui pe o pantă descendentă. Dintr-un motiv sau altul, se nasc discuţii în contradictoriu cu o persoană cu care colaborezi, iar în raport cu unul din superiori, lucrurile par să stea cam la fel. Cu alte cuvinte, se arată o zi destul de ciudată la orizont, iar dacă priveşti obiectiv la situaţiile apărute, vei vedea că multe momente tensionate au un lucru în comun: prezenţa ta. Gândeşte-te dacă nu cumva ceva din atitudinea ta face ca ceilalţi ă îţi piardă azi cumpătul.

HOROSCOP 17 iunie 2021 - Balanţă

Începi ziua cu o stare introspectivă, dar s-ar putea ca dispoziţia ta să se schimbe de dup-amiază încolo şi nu în bine. Mai exact, din cauza oboselii, poate, sau a stresului, există posibilitatea ca dup-amiaza acestei zile să nu te surprindă într-o stare de spirit pozitivă. Sau poate că de vină este un episod nu prea plăcut care s-a întâmplat astăzi, care ţi-a dat de gândit în legătură cu anumite lucruri. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să faci eforturi pentru ca dispoziţia ta să se schimbe. Încearcă să nu insişti prea mult cu gândul în direcţii negative.

HOROSCOP 17 iunie 2021 - Scorpion  

Comunici astăzi eficient cu partenerul de viaţă şi/ sau colegii de muncă, în definitiv în raport cu persoanele cu care poate derulezi proiecte şi/ sau cu care ai o relaţie de lungă durată. S-ar putea totuşi ca acest lucru să nu fie suficient atunci când aveţi de-a face cu situaţii-limită. Unele subiecte se abordează mai greu sau chiar deloc, iar orgoliile rămân şi se manifestă în momente în care ar trebui să daţi dovadă de mai multă cooperare. Aşadar, trebuie să înţelegi că armonia nu este atunci când vă înţelegeţi bine pentru că se evită subiecte complexe, ce pot leza.

HOROSCOP 17 iunie 2021 - Săgetător  

În plan profesional, ziua pare să înceapă bine pentru tine, dar s-ar putea să nu continue într-o manieră prea pozitivă. În primă fază, s-ar putea să intersectezi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor, printr-un proiect la serviciu sau, în orice caz, în domeniul tău principal de activitate. Este posibil, însă, ca alături de el, să vină şi neînţelegeri cu superiorii sau unii colegi de muncă, iar familia nu se arată prea înţelegătoare cu faptul că vei fi nevoit(ă) să sacrifici o parte din timpul tău liber pentru a te ocupa de această iniţiativă.

HOROSCOP 17 iunie 2021 - Capricorn  

Prima parte a acestei zile este una liniştită, ba chiar surprinzătoare pe alocuri, mai ales dacă ţi-o petreci cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. De dup-amiază încolo, s-ar putea ca lucrurile să nu stea prea grozav. La serviciu, agenda se aglomerează şi apar sarcini de serviciu din senin, la care nici cu te-ai fi gândit la începutul zilei. De asemenea, comunici greu cu colegii de muncă, ceea ce ar putea complica şi mai mult provocările cu care te confrunţi. Încearcă să nu îţi pierzi cumpătul şi ia-lepe toate pe rând. Îţi vei da seama de unde să începi.

HOROSCOP 17 iunie 2021 - Vărsător

Trebuie să ai mare grijă astăzi la tendinţa de a micromanageria situaţiile şi pe cei care te înconjoară. În mintea ta, încerci să faci un bine astfel, dar s-ar putea ca lucrurile să evolueze într-o altă direcţie dacă nu slăbeşti laţul. De asemenea, trebuie să ai dai dovadă de mai multă stricteţe în ceea ce te priveşte, căci s-ar putea să îţi fie greu să rezişti în faţa unor tentaţii, care te pot costa scump la propriu. Aşadar, trebuie să îţi regândeşti atitudine astăzi vis-a-vis de unele conjuncturi şi persoane, căci altfel s-ar putea să obţii fix o reacţie inversă.

HOROSCOP 17 iunie 2021 - Peşti

În primă fază, ar putea părea că aceasta este una din acele zile în care tu şi partenerul sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. S-ar putea să-ţi dai seama, însă, că pe măsură ce ziua progresează, există unele tensiuni mocnite între voi, care ies la suprafaţă atunci când nu ai grijă să le controlezi prea bine. Pe de altă parte, de o experienţă similară s-ar putea să aibă parte şi alte persoane din familie, ceea ce ar putea denota că problema nu este totuşi la tine. Încearcă să vezi ce se întâmplă, dacă îl/o poţi ajuta într-un fel sau altul.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici