HOROSCOP 17 mai. Zodiile, încurajate să îndrăznească mai mult. Relaţiile cu ceilalţi, pe primul loc

Luna din Săgetător face un trigon armonios cu Venus din Berbec, indiciu cum că zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) se simt animate de ceilalţi, care le inspiră să aibă mai mult curaj şi să îşi deschidă orizonturile.

3557 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 17 mai. Zodiile, încurajate să îndrăznească mai mult. Relaţiile cu ceilalţi, pe primul loc

HOROSCOP 17 mai. Zodiile, încurajate să îndrăznească mai mult. Relaţiile cu ceilalţi, pe primul loc

HOROSCOP 17 mai - Berbec

Din câte se pare, eşti într-o stare foarte bună de spirit şi ai o atitudine de învingător(oare). Încerci să vezi partea bună a lucrurilor şi să nu îţi pierzi timpul şi energia regretând lucrurile care nu au mers aşa cum ţi-ai propus. Astrele favorizează astăzi treburile birocratice, mai ales. Poate că cineva te ajută cu o conexiune sau personalitatea ta este cea care deschide unele uşi. De asemenea, este o zi propice celor care călătoresc sau care sunt deja departe de casă. Planurile în legătură cu destinaţia le vor ieşi ca la carte şi se vor bucura de această experienţă.

HOROSCOP 17 mai - Taur

Astrele te fac mai conştient(ă) astăzi de ceea ce simţi, de ce anume îţi transmite vocea interioară. Nu eşti genul care ţine prea des seama de instinct, dar de data aceasta, intuiţia îţi spune mai răspicat ca oricând cum să procedezi. Ce-i drept, aveai destul de multă nevoie de îndrumare, căci la o primă vedere, unele situaţii în care te afli nu sunt uşor de gestionat. Nu este imposibil să ajungi la un rezultat, mai ales la cel pe care ţi-l doreşti, dar este important să crezi în tine, să nu te laşi prea mult influenţat(ă) de ceilalţi din jur.

HOROSCOP 17 mai - Gemeni

Se prefigurează o zi extrem de productivă pentru nativii(ele) care se ocupă în această perioadă de proiecte împreună cu prietenii, partenenerul de viaţă sau colegii de muncă. Ai inspiraţie şi comunici bine cu cei de lângă tine, semn că progresele s-ar putea să apară mult mai repede decât v-aţi fi aşteptat. În cazul în care eşti single, este posibil să realizezi că ai început să ai altfel de sentimente faţă de un prieten. Sau poate că un amic îţi face cunoştinţă cu o persoană pe care o găseşti interesantă, cu care ai foarte multe lucruri - idealuri şi viziuni - în comun.

HOROSCOP 17 mai - Rac

Astrele se aliniază în aşa manieră astăzi încât nu duci lipsă de randament. Ba mai mult, s-ar putea să te surpinzi până şi pe tine, să acoperi mai multe activităţi decât te-ai aşteptat. Acest lucru nu trece neobservat de către superiori, fapt care îţi aduce o bilă albă în relaţia cu ei. Dacă ţi-ai propus să creşti în ierarhia de la serviciu, această zi este una din acelea despre care ştii că a contribuit la succesul tău. În cazul în care ai programat azi un interviu de angajare, te vei descurca mult mai bine decât te-ai fi aşteptat la început.

HOROSCOP 17 mai - Leu

Eşti pe aceeaşi lungime de undă astăzi cu partenerul de viaţă şi cu copii, ceea ce face ca timpul liber petrecut împreună să fie unul de calitate. Momentele cu cei dragi şi micile bucurii pe care ţi le aduce ziua îţi întreţin starea bună de spirit, pe care o converteşti în creativitate la locul de muncă. Aşadar, nu duci lipsă de soluţii originale, astfel că dacă se întâmplă lucruri la care nu te-ai aşteptat, ele nu te vor speria. Mai degrabă, s-ar putea să le transformi într-o oportunitate, în posibilitatea de a a folosi acea situaţie relativ neaşteptată în avantajul tău.

HOROSCOP 17 mai - Fecioară

În plan familial, se anunţă o zi plină pentru tine. Apar evenimente neaşteptate, poate chiar şi tensiuni pe alocuri, dar în cele din urmă, ele se vor calma. Aşadar, dacă se anunţă rost de scântei, nu turna gaz pe foc. Vei observa că, dacă ai tonul şi atitudinea potrivite, cei dragi vor fi mai receptivi decât te-ai aştepta. Ba chiar s-ar putea să ajungeţi la o concluzie cu privire la o problemă spinoasă, care vă dădea de multă vreme bătăi de cap. Aşadar, trebuie să ai grijă cum gestionezi astfel de momente, să nu insişti când nu este cazul.

HOROSCOP 17 mai - Balanţă

Comunici bine astăzi cu cei de lângă tine, dar mai ales cu partenerul de viaţă şi cei cu care lucrezi. Simţi că poţi să le spui aproape orice, că veţi ajunge la un consens în cazul în care apar diferenţe de mentalitate. Ştii cum să le vorbeşti şi cum să îţi expui punctul de vedere astfel încât să te faci ascultat(ă) şi să obţii reacţia dorită din partea celorlalţi. Aşadar, se anunţă o zi perfectă pentru a negocia un contract sau pentru a merge cu cel(a) pe care îl/o placi la o întâlnire romantică. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă.

HOROSCOP 17 mai - Scorpion

S-ar putea să te intersectezi astăzi cu unele oportunităţi de sporire a veniturilor şi/ sau de a investi o parte din economiile pe care le-ai făcut în ultima vreme. În cazul celor dintâi, ar putea fi vorba de unele activităţi extraprofesionale, poate chiar în afara domeniului tău principal de activitate. Este posibil însă ca timpul liber de care dispui să fie mai limitat din această cauză, să-ţi lipsească programul pe care îl aveai înainte. Încearcă să vezi partea bună a lucrurilor şi să îţi urmezi interesul. În fond, îţi cade bine un bonus care să-ţi consolideze plasa de siguranţă financiară.

HOROSCOP 17 mai - Săgetător

Eşti într-o dispoziţie bună astăzi, iar acest lucru se vede mai ales din felul în care interacţionezi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. În alte cazuri, s-ar putea ca tocmai ei să fie sursa ta de satisfacţie zilnică. În orice caz, cert este că îţi merge bine şi emani energie pozitivă în jur. Dacă lucrezi în domenii artistice, nu îţi va lipsi astăzi creativitatea, atât în ceea ce priveşte situaţiile cu care ai de-a face, cât şi în raport cu ceilalţi. Schimbarea îţi face bine şi te pune în situaţii care le arată celorlalţi că eşti foarte competent(ă).

HOROSCOP 17 mai - Capricorn

În raport cu familia, se anunţă o zi liniştită, cu toate că persistă senzaţia că atmosfera se poate schimba oricând şi nu în mai bine. Există unele lucruri care te deranjează şi nu le-ai spus apropiaţilor de ele. Ori poate că există anumite secrete faţă de ei pe care nu ţi-ai fi dorit să le ai. În principiu, problemele nu sunt prea mari în momentul de faţă. Pe de altă parte, ar trebui să te gândeşti serios la posibilitatea unui dialog deschis cu cei dragi. Nu îţi face bine să stai prea multă vreme cu sabia lui Damocles deasupra capului.

HOROSCOP 17 mai - Vărsător

S-ar putea să primeşti astăzi nişte sfaturi foarte bune cu privire la planurile tale de viitor. Te ajută să vezi cum arată unele lucruri din perspecta prietenilor, mai ales că au idealuri şi viziuni similare cu ale tale. În alte cazuri, aspectele astrale de azi prevestesc debutul unei colaborări sau al unei prietenii. În ambele situaţii, nativii(ele) semnului primesc în viaţa lor persoane care le inspiră, care le animă să îşi urmeze visurile. Aşadar, ar trebui să ai mai multă încredere în viitor, în faptul că vei ajunge mai devreme sau mai târziu fix acolo unde ţi-ai propus mai demult.

HOROSCOP 17 mai - Peşti

S-ar putea să te numeri şi tu azi printre nativii(ele) care au parte de noroc în plan financiar. S-ar putea să apară un proiect suplimentar la serviciu care plăteşte bine sau poate că îţi propune unul din superiori să colaboraţi împreună la ceva după orele de program. Oricare ar fi situaţia, este clar faptul că îţi merge destul de bine pe acest plan sau că vei ajunge cât de curând la un grad de confort cu care, cel puţin momentan, eşti mulţumit(ă). Profită de oportunităţile care apar şi în timp, vor apărea şi altele, mult mai bănoase decât cele de-acum.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici