HOROSCOP 17 noiembrie. Nu se aşteptau să se întâmple asta! Patru zodii, faţă în faţă cu situaţii greu de gestionat

Marte din Scorpion aderă azi la o opoziţie cu Uranus retrograd din Taur, motiv pentru care zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) ar putea să aibă parte azi de unele evenimente ieşite de comun, care le obligă să ia atitudine.

12700 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 17 noiembrie. Nu se aşteptau să se întâmple asta! Patru zodii, faţă în faţă cu situaţii greu de gestionat

HOROSCOP 17 noiembrie 2021

HOROSCOP 17 noiembrie – Berbec

Trebuie să ai mare grijă astăzi pe plan financiar. S-ar putea să cheltuieşti mai mult decât ţi-ai propus, de nevoie sau din cauza faptului că nu ai opus prea multă rezistenţă tentaţiei. În alte cazuri, mai triste, s-ar putea să fie vorba de o pagubă datorată unei decizii luate în pripă. Oricare ar fi situaţia, este clar că nu o duci tocmai strălucit pe plan financiar şi că trebuie să ai grijă mai departe, să nu mai ajungi în situaţii similare. Graba strică treaba şi socoteala financiară de acasă în anumite cazuri, deci caută să fii mai atent(ă) data viitoare.

HOROSCOP 17 noiembrie – Taur

S-ar putea ca ceva din comportamentul partenerului de viaţă şi/ sau de afaceri să te deranjeze într-atât de tare încât să îţi ieşi din fire într-un mod care nu îţi este deloc caracteristic. Sau poate că ai parte de un soi de competiţie neloială, care scoate din tine ce este cel mai rău. Ar fi bine totuşi să te gândeşti de două ori înainte să spui sau să faci ceva ce ai putea ajunge să regreţi mai devreme sau mai târziu. În caz contrar, s-ar putea să dureze un timp până reuşeşti să răscumperi din ofensa creată cuiva important ţie.

HOROSCOP 17 noiembrie – Gemeni

Nu eşti genul de persoană care să să se surprindă pe sine ori pe ceilalţi cu reacţii bruşte, dar astăzi s-ar putea să faci o excepţie. Poate că ai ţinut în tine prea multe nemulţumiri, iar din cauza a ceva din viaţa personală sau cea profesională, rişti să ai parte de o ieşire cu urmări destul de serioase. Din acest motiv, probabil că ar fi mai bine să eviţi situaţiile care ar putea să ţi-o genereze, chiar cu riscul de a fi nevoit(ă) să laşi astfel pe mâine unele lucruri pe care ar fi trebuit să le rezolvi cândva azi.

HOROSCOP 17 noiembrie – Rac 

S-ar putea să îţi fie dificil astăzi să te împarţi între acele activităţi ale căror rezultate se vor vedea abia mai încolo şi acelea care îţi pot aduce o satisfacţie instantă sau, cel puţin, mai apropiată în timp de momentul prezent. Ori poate că dacă te concentrezi mai mult asupra unora din ele, rişti o oportunitate temporară în celălalt domeniu. Aşadar, eşti pus(ă) astăzi în faţa unor alegeri destul de dificile, dar dacă îţi asumi că nu le poţi face pe toate la superlativ, că ceva trebuie lăsat în aşteptare, nu vei fi prea dezamăgit(ă) de eventualele oportunităţi care dispar.

HOROSCOP 17 noiembrie – Leu 

S-ar putea să te afli astăzi în situaţia de a te împărţi cu dificultate între viaţa profesională şi cea de familie. Dacă îţi doreşti să progresezi la nivel profesional sau eşti într-o poziţie în care începi să te apropii de şefi după o perioadă în care nu v-aţi înţeles prea bine, s-ar putea să fie nevoie să faci ore suplimentare sau, în orice caz, să fii acolo ori de câte ori au nevoie de tine. Din acest motiv, s-ar putea să nu te poţi ţine de unele angajamente luate în faţa familiei, lucru care s-ar putea să genereze unele tensiuni.

HOROSCOP 17 noiembrie – Fecioară

Nu este o zi tocmai potrivită în care să discuţi cu cei din familie sau de la serviciu unele lucruri. Pe fondul aspectelor astrale de astăzi, ies în evidenţă diferenţe mari de mentalitate şi/ sau de viziune între tine şi ei, incompatibilităţi pe care s-ar putea să le gestionezi mai greu în cadrul dezbaterilor de astăzi. În plan profesional, nu este indicat să desfăşori negocieri de contracte sau colaborări, căci s-ar putea să ajungi la unele condiţii care nu te avantajează deloc. Dacă ai posibilitatea, amână acele discuţii care pot avea urmări pe termen lung şi reia-le în altă zi.

HOROSCOP 17 noiembrie – Balanţă

Ar fi indicat ca astăzi să ai mai multă grijă cât de adânc bagi mâna în buzunar. Există riscul să cheltuieşti mai mult decât ţi-ai propus sau că te abaţi prea mult de la lista de cumpărături. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba despre o altă problemă, despre faptul că tu şi partenerul de viaţă nu păreţi să aveţi idei similare despre modul în care ar trebui să uzaţi de fondurile pe care le aveţi împreună. Oricare ar fi situaţia, este cert faptul că sectorul financiar pare să-ţi ridice multe provocări, cărora le poţi face faţă doar raţional.

HOROSCOP 17 noiembrie – Scorpion

Se conturează azi tensiuni destul de mari între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, iar dintr-un motiv aparent nesemnificativ, riscaţi să ajungeţi să vă certaţi destul de tare. Încearcă să vezi ce este de făcut pentru a calma atmosfera şi a se ajunge la un consens. Fie că alegi să reiei discuţiile într-o altă zi, când spiritele nu vor mai fi la fel de încinse, fie că le propui un dialog deschis, dar calm, cert este trebuie să faci ceva, că nu poţi lăsa lucrurile la întâmplare. În caz contrar, s-ar putea ca problemele să se agraveze.

HOROSCOP 17 noiembrie – Săgetător 

Nu eşti într-o stare prea bună de spirit, iar din acest motiv, s-ar putea să sufere şi nivelul tău de energie, dar şi randamentul de care dai dovadă la locul de muncă. Trebuie să îţi analizezi atent situaţia şi să vezi dacă nu se impune o schimbare a agendei de activităţi, deoarece există riscul să faci erori care se repară greu şi pe care s-ar putea să le plăteşti la propriu. Nu uita, de asemenea, să mai faci câte o pauză cel puţin uneori, să nu tragi prea tare de tine într-un context şi aşa sensibil pe mai multe fronturi.

HOROSCOP 17 noiembrie – Capricorn

S-ar putea ca aceasta să fie o zi în care s-au adunat tot felul de oportunităţi, care se vor materializa fie mai încolo, fie foarte aproape de momentul prezent. Îţi este cam greu să profiţi de toate şi poate că ai opta pentru cele din urmă doar pentru rezultatele se vor vedea mai repede, dar gândeşte-te bine înainte să iei o decizie, mai ales în cazul în care rişti să nu te mai întâlneşti cu unele din ele multă vreme. E drept că nu le poţi avea pe toate, dar orice astfel de selecţie trebuie să se facă foarte atent.

HOROSCOP 17 noiembrie – Vărsător

Te numeri astăzi printre nativii(ele) care trebuie să găsească o soluţie de a se împărţi în mod cât de cât egal între viaţa de familie şi cea profesională. Este nevoie de intervenţia ta pe ambele planuri şi aşteptările cu privire la tine sunt destul de mari. Ai grijă, aşadar, cum îţi gestionezi timpul şi energia, astfel încât să nu dai prea mult într-o parte şi să nu îţi mai rămână nimic pe celălalt plan. În caz contrar, s-ar putea să te alegi cu reproşuri, dar şi cu unele oportunităţi pierdute de a-ţi consolida relaţia cu superiori sau cu cei dragi.

HOROSCOP 17 noiembrie – Peşti

Nu este un moment tocmai potrivit în care să te implici în dezbateri sau în care să desfăşori negocieri. Există riscul ca discuţiile să nu meargă în favoarea ta şi să te alegi cu unele condiţii sau concluzii care nu îţi sunt deloc convenabile. Aşadar, dacă ai posibilitatea, încearcă să le amâni, iar dacă nu, pregăteşte-te temeinic pentru ele, astfel încât nu le fie prea uşor interlocutorilor să aducă argumente în defavoarea ta. Dacă nu laşi lucrurile la voia întâmplării, s-ar putea chiar să ieşi câştigător(oare) de pe urma acestor polemici, să impui o idee de proiect sau o perspectivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici