HOROSCOP 17 septembrie – Acestor zodii le cade vălul de pe ochi. Îşi dau seama că s-au amăgit

Soarele din Fecioară realizează o opoziţie la Neptun retrograd din Peşti, astfel că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) îşi dau seama că şi-au făcut unele iluzii într-o anumită privinţă.

23520 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 17 septembrie – Acestor zodii le cade vălul de pe ochi. Îşi dau seama că s-au amăgit

HOROSCOP 17 septembrie – Berbec 

 
 
Din câte se pare, te numeri astăzi printre nativii(ele) care simt destul de tare oboseala pe care au acumulat-o în săptămâna care tocmai stă să se încheie. Aşadar, este foarte important să te îngrijeşti astăzi de tine, să îţi pui ordine în gânduri şi sentimente, să te odihneşti, chiar cu preţul unor activităţi pe care ţi-ai fi dori să le întreprinzi cândva pe parcursul acestei zile. Va veni un timp pentru ele cândva mai târziu.
 

HOROSCOP 17 septembrie – Taur

 
S-ar putea să îţi fie dificil astăzi să te împarţi între activităţile cu prietenii şi cele cu persoanele dragi din familie, dar dacă îţi ordonezi programul cu atenţie, vei putea să răspunzi pozitiv oricărui angajament pe care ţi l-ai luat faţă de ei. În fond, cu siguranţă există activităţi pe care le poţi lăsa pe o dată ulterioară, ceea ce îţi va permite să te concentrezi pe ceea ce contează cu adevărat în această zi.
 

HOROSCOP 17 septembrie – Gemeni

 
Este important să faci atent distincţia astăzi între viaţa de familie şi carieră, să nu le amesteci. În cazul în care trebuie să ajungi de urgenţă la muncă, nu uita de angajamentele faţă de rude, iar dacă au mai rămas lucrurile de făcut la serviciu, dar te poţi ocupa de ele doar luni, nu lăsa acest gând să îţi umbrească buna dispoziţie şi atmosfera de care te bucuri în raport cu persoanele apropiate din familie.
 

HOROSCOP 17 septembrie – Rac

 
Trebuie să ai mare grijă astăzi la discuţiile cărora le dai curs. Există riscul să nu poţi vedea anumite lucruri dintr-un alt punct de vedere decât al tău, ceea ce riscă să conducă la tensiuni foarte mari. Dacă există subiecte cu mize mari pentru tine şi cei din jur, poate că ar fi mai bine dacă ai încerca să le laşi pe altă dată, când există o mai mare disponibilitatea de a ajunge la compromis.
 

HOROSCOP 17 septembrie – Leu

 
Din punct de vedere financiar, s-ar putea ca lucrurile să nu stea prea grozav pentru tine, astfel că trebuie să ai grijă astăzi la cât cheltuieşti. În caz contrar, există riscul să ajungi în situaţia de a apela la bugetul de săptămâna viitoare sau la economii, ceea ce te va costrânge să faci schimbări destul de mari la lista de cumpărături din zilele care urmează. Este un timp pentru toate, aşa că aşteaptă momentul motrivit.
 

HOROSCOP 17 septembrie – Fecioară

 
Din câte se pare, există riscul astăzi să te confrunţi cu tensiuni în raport cu partenerul de viaţă. Poate că este o problemă punctuală care agită spiritele sau probabil că este vorba de supărări care durează de mai mult timp. Oricare ar fi situaţia, încearcă să nu torni gaz pe foc, ci să îndemni la dialog deschis, calm, să asculţi ce are de spus persoana de lângă tine înainte să formulezi o opinie sau alta.
 

HOROSCOP 17 septembrie –  Balanţă

 
Trebuie să ai grijă astăzi la sănătatea ta, chiar dacă nu pare la o primă vedere că eşti mai obosit(ă) decât de obicei după aceast săptămână. Încearcă să îţi faci timp pentru odihnă şi activităţi care te relaxează, mai ales dacă ai un program încărcat, pe care nu îl poţi modifica, mâine sau la începutul săptămânii viitoare. Îţi vei mulţumi mai târziu, când vei realiza că aveai nevoie într-adevăr ca bateriile să îţi fie încărcate.
 

HOROSCOP 17 septembrie – Scorpion 

Ai tot felul de angajamente astăzi şi s-ar putea să te gândeşti că timpul sau energia pe care le ai nu îţi vor permite să te implici la acelaşi nivel pe ambele planuri. Dacă acest lucru se va întâmpla, nu îţi face prea multe griji, căci cei dragi vor înţelege că ţi-ai dat silinţa. Aşadar, încearcă să te bucuri de ceea ce-ţi rezervă această zi de weekend şi vei vedea că totul va fi bine.
 

HOROSCOP 17 septembrie – Săgetător 

S-ar putea să apară urgenţe la serviciu sau te gândeşti încontinuu la unele lucruri care nu merg tocmai bine la locul de muncă, dar astăzi este totuşi despre cei dragi. Aşadar, concentrează-te pe nevoile şi dorinţele lor, pe timpul de calitate şi aşa limitat pe care îl aveţi la dispoziţie, şi ocupă-te altă dată de chestiunile profesionale care te solicită astăzi. În fond, nu se va întâmpla nimic rău dacă le laşi să aştepte puţin.
 

HOROSCOP 17 septembrie – Capricorn 

Unele subiecte de discuţie s-ar putea să stârnească tensiuni inutile între tine şi cei din jur. Aveţi cu toţii dreptate în legătură cu lucruri diferite, astfel că provocarea pentru voi pe parcursul acestei zile este aceea de a găsi o calea de a armoniza într-un fel sau altul aceste viziuni, mai ales dacă aveţi un scop comun care necesită să vă uniţi forţele. Aşadar, nu te lăsa mânat(ă) de orgoliu în discuţiile cu cei dragi.
 

HOROSCOP 17 septembrie – Vărsător

 
Pe plan financiar, lucrurile s-ar putea să nu stea prea grozav pentru tine. S-ar putea să nu prea mai poţi face mare lucru momenta, dar pe termen lung, este nevoie să schimbi ceva la modul în care îţi administrezi finanţele. Încearcă să vezi de unde a apărut problema şi ce poţi face pentru a evita situaţii similare pe viitor. S-ar putea să nu fie nevoie de măsuri prea drastice, de limitări care se simt acut.
 

HOROSCOP 17 septembrie – Peşti 

S-ar putea să te numeri şi tu printre nativii(ele) care nu sunt în cele mai bune relaţii astăzi cu partenerul de viaţă. Este greu de spus ce anume vă aduce în opoziţie, dar cert este că există o rezolvare şi o strategie de a evita situaţii similare pe viitor. Încearcă să discuţi cu celălalt şi să iţi dai seama ce anume v-a adus în această situaţie. S-ar putea să realizezi că nu era ceva serios.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici