HOROSCOP 18 martie. Aceste zodii fac legea în relaţii azi. Ştiu cum să obţină ce-şi doresc de la ceilalţi

5379 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 18 martie. Aceste zodii fac legea în relaţii azi. Ştiu cum să obţină ce-şi doresc de la ceilalţi

Printre aspectele de astăzi, se numără cel armonios de sextil între Venus din Peşti şi Pluto din Capricorn. Zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) şi cele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) deţin astăzi controlul în relaţii.

 

HOROSCOP 18 martie - Berbec

Te bucuri astăzi de o zi productivă la locul de muncă şi de oportunităţi să te faci remarcat(ă). Ba chiar s-ar putea să atragi atenţia unei persoane care te poate ajuta din umbră, fără să-ţi dai seama de acest lucru. În orice caz, te poziţionezi pe o curbă ascendentă în plan profesional şi te apropii de un obiectiv important în acest sector al vieţii tale. Ţine minte însă că mai multă vizibilitate la serviciu are şi deservicii, în sensul în care oamenii sunt mai atenţi la comportamentul tău, dar şi la gafele pe care le faci în comunicarea cu ceilalţi.

HOROSCOP 18 martie - Taur

Dacă eşti într-o deplasare astăzi, mai departe sau mai aproape de casă, participi la un curs sau te îndeletniceşti cu tot felul de treburi birocratice, astrele îţi dau indicii clare că eforturile tale îţi vor aduce beneficii importante pe termen lung. Ai toate motivele să fii entuziasmat(ă) în legătură cu ceea ce urmează să ţi se întâmple. Ai o viziune care are şanse mari de reuşit, dar şi persoane care te pot sprijini să ajungi acolo unde ţi-ai propus. Ai mai multă încredere în tine şi vei vedea că lucrurile se vor aranja în favoarea ta cât mai curând posibil.

HOROSCOP 18 martie- Gemeni

Cu toate că este joi, dai un randament la serviciu care îl rivalizează pe cel afişat luni sau marţi, când nivelul tău de energie era mai ridicat. Eşti într-o formă bună şi asta se vede inclusiv din felul în care interacţionezi cu cei din jur, cu şefii mai ales. Ştii exact cum să-ţi susţii punctele de vedere fără să laşi impresia unei persoane care este refractar(ă) la schimbare sau care are probleme cu autoritatea. Acest lucru te poate ajuta ca, pe termen lung, să dezvolţi o relaţie mai apropiată cu conducerea, fapt care îţi va da accesul la noi oportunităţi.

HOROSCOP 18 martie- Rac

Eşti pe aceeaşi lungime de undă astăzi cu partenerul de viaţă, dar şi cu cei alături de care lucrezi la proiecte importante în plan profesional. Aşadar, nu vă va fi greu să ajungeţi la strategii cu care sunteţi cu toţii de acord, dar există riscul să vă fie mai greu să vedeţi anumite fracturi de logică ce pot conduce la erori destul de mari. În astfel de situaţii, este important să vă deschideţi la feedback din exterior pentru a nu se ajunge la situaţii pe care niciunul din voi nu a reuşit să le anticipeze la timp. Criticile pot ajuta.

HOROSCOP 18 martie - Leu

Nivelul tău de energie este la cote optime astăzi, motiv pentru care te mobilizezi uşor la locul de muncă şi faci cu bine faţă stresului la care te supun activităţile din program. Veşti bune se întrevăd şi pentru nativii(ele) acestui semn care trec printr-o perioadă mai dificilă în plan medical. Astăzi vor constata primele progrese importante în direcţia unei însănătoşiri de durată. Pe de altă parte, însă, trebuie să te gândeşti mai serios la perspectiva unor ajustări în ceea ce priveşte stilul tău de viaţă şi etica profesională, mai ales dacă te aşteaptă o perioadă de eforturi intense şi susţinute.

HOROSCOP 18 martie - Fecioară

Se întrevede azi o zi perfectă pentru îndrăgostiţii(tele) acestui semn, indiferent dacă sunt implicaţi(te) într-o relaţie consacrată sau se află la început cu actualul partener. Momentele petrecute în compania celui drag te binedispun, iar pe lângă asta, te ajută să faci mai uşor faţă provocărilor din alte sectoare de viaţă. Dar ţine minte că prioritatea ta de astăzi este viaţa de cuplu, deci caută să nu sacrifici planurile cu persoana iubită în favoarea unor ore suplimentare la locul de muncă pe care le-ai fi putut evita. Trebuie să ai grijă să investeşti mai mult din timpul şi energia ta acasă.

HOROSCOP 18 martie - Balanţă

Pentru cei care lucrează acasă or în gospodărie, se prefigurează o zi productivă, în care reuşesc să ducă la bun sfârşit tot ceea ce şi-au propus. Nativii(ele) acestui semn care şi-au mutat, pentru moment, biroul acasă se simt în largul lor şi mai puţin stresaţi decât la serviciu, ceea ce le permite să facă azi progrese destul de mari. Iar dacă ai de făcut ceva prin casă, la iniţiativa ta sau la rugămintea celor dragi, vei constata că este mai uşor decât ţi-ai imaginat, că, în felul acesta, ţi se uşurează şi ţie nişte sarcini grele în gospodărie pe viitor.

 HOROSCOP 18 martie - Scorpion

Comunici astăzi la un nivel optim cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii, iar asta te poate ajuta să clarifici chestiuni mai noi sau mai vechi care ar fi putut să vă afecteze în viitor. De asemenea, este o zi bună în care să faci cunoştinţă cu preocupările lor şi eu cu ale tale, ceea ce vă poate ajuta să petreceţi mai mult timp împreună. Iar dacă nu ai încă pe cineva, dar îţi place o anumită persoană, află că astrele au pregătit pentru tine o zi numai bună să vă vedeţi la o întâlnire romantică cândva pe dup-amiază.

HOROSCOP 18 martie - Săgetător

Se arată o zi potrivită pentru investiţii în gospodărie, fie că este vorba despre mici cumpărături pentru nevoile imediate ale familiei sau ceva de mai mare anvergură cum ar fi un obiect electrocasnic sau lucrări de amenajare/ redecorare. În orice caz, îţi prinde bine să colaborezi îndeaproape la acest proiect comun cu cei dragi, cu toate că poate n-aveţi idei similare la început. Într-un final, veţi ajunge la un punct de vedere comun şi chiar veţi pune mână de la mână pentru a duce la bun sfârşit ceea ce v-aţi propus pe azi. Nu îi permite orgoliului să preia conducerea.

HOROSCOP 18 martie- Capricorn

Eşti comunicativ(ă) astăzi şi reuşeşti să eviţi la mustaţă mai toate situaţiile dificile cu care te întâlneşti graţie felului în care te exprimi şi abilităţii de a-i asculta pe cei din jurul tău. Se întrevede aşadar o zi numai bună pentru negocieri, întâlniri de afaceri sau chiar interviuri de angajare. Ştii să te faci plăcut(ă) şi să atragi atenţie pozitivă în direcţia ta, ceea ce te ajută să pui bazele unor relaţii de pe urma cărora vei avea mult de câştigat în viitor. Pe de altă parte, nu face rabat de la convingerile tale doar pentru a obţine validare exterioară.

HOROSCOP 18 martie - Vărsător

S-ar putea să te intersectezi astăzi cu nişte oportunităţi importante în plan financiar, care îţi permit să finanţezi unele activităţi din weekend. Sau poate că există alte lipsuri în buget pe care nu ai reuşit să le acoperi la timp, dar care se vor simţi mai puţin acut de pe urma acestor şanse de câştig. În orice caz, te poziţionezi pe o direcţie bună din acest punct de vedere, dar trebuie să ai grijă în continuare cu finanţele. Economiile ar trebui să fie o prioritate pentru tine în această perioadă, mai ales dacă îţi lipseşte stabilitatea pe acest plan acum.

HOROSCOP 18 martie- Peşti

Ai toate motivele să speri că lucrurile vor evolua bine pentru tine în zilele care urmează. Proiectele în care eşti implicat(ă) merg în direcţia cea bună, faci progrese vizibile, ai parte de spirijn şi sfaturi atunci când te confrunţi cu situaţii mai dificile. Pe de altă parte, ai şi viziuni care nu sunt fezabile, aşteptări care s-ar putea să îţi fie înţelate. Poate nu ar strica dacă ai adopta o atitudine mai pragmatică, în special dacă ai primit semnale în trecut că lucrurile nu evoluează în direcţia bună. Cu puţin ajutor din exterior, te vei pune pe direcţia cea bună.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici