HOROSCOP 19 august 2021. O zi plină de neprevăzut. Se face lumină în viaţa zodiilor

Mercur realizează azi o conjuncţie cu Marte în Fecioară. Se anunţă aşadar o zi dinamică pentru zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti).

23793 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 19 august 2021. O zi plină de neprevăzut. Se face lumină în viaţa zodiilor

HOROSCOP 19 august 2021

HOROSCOP 19 august 2021 - Berbec  

Mercur se întâlneşte azi cu Marte în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că te bucuri de multă energie pe plan profesional, că interacţionezi eficient cu colegii de muncă. Cu toate că atmosfera de la serviciu este antrenantă astăzi, te simţi în vervă şi nu îţi pierzi cumpătul aşa cum se întâmplă uneori, când nu mai ai răbdare cu colegii de serviciu care nu reuşesc să facă unele lucruri în ritmul tău. Aşadar, la finele zilei, s-ar putea să ai parte de rezultate chiar mai bune decât ai sperat, care te fac mândru(ă).

HOROSCOP 19 august 2021 - Taur

Mercur dă mâna azi cu Marte în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că atmosfera între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii este una dinamică, ce nu te lasă să te plictiseşti. Ceea ce se anunţa a fi o zi tipică după programul de la muncă, se dovedeşte de fapt a fi una extrem de alertă, care vă ţine pe toţi în priză. Pe de altă parte, acest lucru nu înseamnă că rişti să apară surprize neplăcute. Mai degrabă, este vorba despre faptul că descoperiţi astăzi unele lucruri noi unul despre celălalt.

HOROSCOP 19 august 2021 - Gemeni  

Mercur se întâlneşte astăzi cu Marte în casa familiei din horoscopul tău general, semn că se întâmplă azi tot felul de lucruri în planul vieţii domestice. Unele discuţii cu familia despre care credeai că vor trena multă vreme se termină foarte uşor cu o concluzie viabilă, pe care o puteţi folosi pentru a construi o strategie comună în raport cu o situaţie de viaţă care vă afectează în egală măsură pe toţi. Pe de altă parte, sunt de evitat încă temele sensibile, care ar putea scoate la iveală unele incompatibilităţi care încă nu au fost rezoltate chiar aşa cum trebuie.

HOROSCOP 19 august 2021 - Rac

Mercur realizează azi o conjuncţie cu Marte în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce te face să dai dovadă de o atitudine mai asertiv(ă) în raport cu cei din jurul tău. Acest lucru îţi aduce tot felul de beneficii în viaţa personală, dar mai ales la locul de muncă şi în special dacă lucrezi cu oamenii ori dacă ai programate azi şedinţe, negocieri sau interviuri de angajare. Ştii exact cum să te faci ascultat(ă), când să asculţi şi când să vorbeşti, iar acest lucru s-ar putea să aducă în calea ta tot felul de oportunităţi de-a dreptul unice.

HOROSCOP 19 august 2021 - Leu  

Mercur îi lansează azi lui Marte o conjuncţie în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că s-ar putea să îţi parvină informaţii sau ponturi despre oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. Pe de altă parte, s-ar putea să tendinţa de a te grăbi în privinţa lor, de a te arunca cu capul înainte în mai multe lucruri fără a le filtra înainte. Aşadar, încearcă să le cerni şi să le selectezi pe acelea pe care poţi să le incluzi şi la CV pe viitor.

HOROSCOP 19 august 2021 - Fecioară

Mercur şi Marte se unesc astăzi în semnul naşterii tale, ceea ce denotă faptul că ţi se potenţează şarmul, carisma, ai mai multă încredere în tine şi ştii să comanzi respect, respectiv atenţie prin tonul pe care îl abordezi. Acest lucru ţi-ar putea aduce astăzi oportunităţi pe plan profesional, pentru că reuşeşti să atragi atenţia unor persoane care au nevoie de cineva cu genul de atitudine de care dai tu dovadă astăzi. Pe de altă parte, trebuie să te menţii pe această frecvenţă şi mai încolo, căci altfel s-ar putea să se creadă despre tine că nu eşti tocmai autentic(ă).

HOROSCOP 19 august 2021 - Balanţă

Mercur realizează azi cu Marte o conjuncţie în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că s-ar putea să ţi se spună astăzi lucruri ori să auzi frânturi de vorbe care îţi aduc aminte de trecut, de o persoană sau de o situaţie peste care pari că nu ai trecut cu totul. Încearcă să vezi dacă acest lucru nu îţi transmite cumva faptul că eşti pregătit(ă) să reflectezi din nou la ceea ce a fost şi să ajungi la o concluzie, la o lecţie care te va ajuta să nu repeţi anumite greşeli sau atitudini în viitor.

HOROSCOP 19 august 2021 - Scorpion  

Mercur intră azi într-o conjuncţie cu Marte în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, fapt pentru care s-ar putea să vezi unele progrese la care nu te-ai aşteptat în raport cu proiectele în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le derulezi. Poate fi vorba, de asemenea, de discuţii care te inspiră sau de persoane care îţi dau o mână de ajutor. În cazul altor nativi(e), s-ar putea ca în viaţa lor să intre persoane dinamice, care le încurajează să-şi urmeze visurile, prin faptul că au multe viziuni şi idealuri în comun cu ei/ele.

HOROSCOP 19 august 2021 - Săgetător  

Mercur şi Marte realizează azi o conjuncţie în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că astăzi s-ar putea ca unele aspecte ale ascensiunii tale profesionale să evolueze cu rapiditate. Poate că reuşeşti să faci o impresie bună unuia din superiori ori unei persoane din domeniul tău de activitate. Ori probabil că formulezi o părere sau o soluţie care atrage multă atenţie pozitivă spre tine. Oricare ar fi situaţia, cert este că te-ai poziţionat pe o curbă ascendentă care te poate duce foarte sus dacă nu laşi ştacheta jos şi dai dovadă în continuare de o atitudine profesionistă.

HOROSCOP 19 august 2021 - Capricorn  

Mercur şi Marte se angrenează azi într-o conjuncţie în casa studiilor, a călătoriilor, proceselor birocratice şi a filozofiei de viaţă. În cazul în care te aşteaptă azi un examen sau o călătorie, pe distanţe mari mai ales, este important să nu laşi nimic în calea hazardului. Pot exista şi surprize plăcute, dar se pot întâmpla şi lucruri pentru care nu eşti pregătit(ă). celaşi lucru se poate spune şi despre procesele birocratice. În unele situaţii, scapi ca prin urechile acului, dar în altele poţi da de belele dacă nu eşti informat(ă). Încearcă aşadar să nu laşi lucrurile să-ţi scape din mână.

HOROSCOP 19 august 2021 - Vărsător

Mercur şi Marte realizează azi o conjuncţie în casa relaţiilor şi a baniilor, ceea ce anunţă o zi dinamică în cadrul parteneriatelor în care eşti implicat(ă) sau în relaţia de cuplu, dar în raport cu finanţele. S-ar putea să se nască azi tot felul de dezbateri cu privire la oportunitatea unor investiţii, iar rezultatul pare a fi unul favorabil. În cazul în care v-aţi apucat deja de treabă, s-ar putea ca progresele înregistrate azi să vă surprindă pe toţi. Nu este însă mâna norocului aici, ci a felului eficient în care comunicaţi şi în care vă completaţi eforturile unul altuia.

HOROSCOP 19 august 2021 - Peşti

Mercur se întâlneşte azi cu Marte în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că astrele aduc azi discuţii constructive în relaţia de cuplu şi/ sau în raport cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Ba mai mult, s-ar putea să acţioneze ca nişte brainstorminguri, care scot la iveală nişte idei de a vă eficientiza proiectele împreună, de a vă consolida şi mai mult legătura. Ieşiţi cu succes dintr-o pasă de inerţie în care vă aflaţi de ceva timp încoace şic are risca să ducă la o involuţie dacă nu reuşeaţi să ajungeţi degrabă la un compromis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici