HOROSCOP 19 februarie. Risc crescut de dezamăgiri în relaţii. Cineva apropiat îşi dă arama pe faţă

7631 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 19 februarie. Risc crescut de dezamăgiri în relaţii. Cineva apropiat îşi dă arama pe faţă

Luna din Taur face un careu tensionat cu Venus din Vărsător şi o conjuncţie cu Marte, semn că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) pot avea parte de unele dezamăgiri în relaţii. Şansele de împăcare sunt mari pentru nativii(ele) Taur, graţie trigonului armonios format de aceeaşi Lună cu Pluto din Capricorn. Se vor impune însă nişte clauze parteneriale.

HOROSCOP 19 februarie - Berbec

Proiectele de grup şi planurile de viitor nu îţi oferă prea multe garanţii în această perioadă şi poate ar fi mai bine astăzi doar să tatonezi terenul, fără a-ţi lua angajamente financiare care te vor urmări multă vreme de acum încolo, fără să poţi face mare lucru în privinţa repercusiunilor. Pe de-o parte există nişte promisiuni foarte atrăgătoare, pe de altă parte ai nişte riscuri pe care nu eşti pregătit(ă) să ţi le asumi momentan. Poate că cel mai bun lucru pe care l-ai putea face în această situaţie este să mai aştepţi înainte de a lua o decizie fermă.

HOROSCOP 19 februarie - Taur

Nu ai parte azi de o zi prea grozavă la serviciu. Sarcinile care ţi-au fost delegate implică să îţi asumi responsabilităţi destul de mari, să munceşti mai mult decât te-ai fi aşteptat iniţial. Răsplata va fi însă pe măsură dacă investeşti timp şi efort în ceea ce ai de făcut. Acest lucru s-ar putea să te ajute să te motivezi, dar există şi factori care te fac să-ţi pierzi randamentul. Discuţiile cu superiorii nu fac astăzi decât să te descurajeze, motiv pentru care ar fi bine să le menţii la un nivel minim. Nu îi evita însă chiar cu totul.

HOROSCOP 19 februarie - Gemeni

Starea ta de spirit ar putea fluctua destul de mult astăzi. În prima parte a zilei, s-ar putea să ai unele motive de supărare - poate doar te-ai trezit cu faţa la cearşaf sau chiar te nemulţumeşte ceva ce nu poate fi schimbat prea uşor. Apoi s-ar putea ca dispoziţia ta să se schimbe în bine, să priveşti mai relaxat anumite lucruri. Persistă totuşi, chiar şi aşa, senzaţia că lucrurile nu sunt tocmai aşa cum ţi le doreşti, că lipseşte ceva pentru a te declara împlinit(ă) cu modul în care evoluează acum lucrurile în viaţa ta. Încearcă să identifici acest element.

HOROSCOP 19 februarie - Rac

Te îngrijorează modul în care evoluează unele lucruri în planul vieţii de cuplu, la serviciu sau în legătură cu planurile tale pe termen lung. Este greu de spus dacă sunt fondate aceste preocupări, dacă chiar ai motive să-ţi faci probleme pentru modul în care evoluează lucrurile. Poate Universul încearcă să îţi transmită că cel mai bun lucru pe care îl poţi face astăzi este să nu faci nimic. Încearcă să vezi cum evoluează lucrurile şi gândeşte-te între timp la strategii prin care să repui lucrurile pe făgaşul cel bun. Trebuie să găseşti momentul cel mai bun în care să acţionezi.

HOROSCOP 19 februarie - Leu

S-ar putea contura astăzi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă ori cei cu care lucrezi. Dar din câte se pare, nu incompatibilităţile de viziune sau caracter sunt cele care vă împiedică să comunicaţi eficient. Este vorba mai degrabă de faptul că nu gestionaţi corect relaţia care vă leagă. Încearcă să vezi cum se manifestă spiritul de competiţie între tine şi celălalt, dacă nu cumva se merge prea departe. Trebuie să ai grijă ca raportul de forţe între voi să rămână unul echilibrat. Nu este momentul acum să încerci limite sau să îţi arogi merite care nu-ţi aparţin în totalitate.

HOROSCOP 19 februarie - Fecioară

Te aşteaptă o zi plină astăzi la serviciu. Începi ziua cam greu, fie pentru că te mobilizezi mai anevoios, fie pentru că apar tot felul de probleme care te fac să te abaţi de la programul zilei. Mai târziu însă, îţi intri în ritm şi reuşeşti să recapeţi controlul asupra lucrurilor care se întâmplă în plan profesional, dar mai ales asupra urgenţelor şi a răsturnărilor de situaţie. Asta nu înseamnă că nu regreţi într-o anumită măsură faptul că te confrunţi cu restricţii astfel în ce priveşte tehnicile şi strategiile pe care le poţi utiliza. Nu te concentra însă asupra lor.

HOROSCOP 19 februarie - Balanţă

Relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii este una care îţi rezervă azi multe surprize. De dimineaţă, s-ar putea să se remarce unele diferenţe de opinie între voi, care pot escalada până la statutul de ceartă. Pe de altă parte, s-ar putea ca, de la prânz încolo, să reveniţi la sentimente mai bune. Aşadar, atmosfera este uşor instabilă pe aceste planuri relaţionale, prilej cu care ar fi indicat să nu aduci în discuţie subiecte care pot tensiona şi mai mult atmosfera. Dacă lucrezi în domenii creative, s-ar putea ca azi să nu te poţi baza prea mult pe muză.

HOROSCOP 19 februarie - Scorpion

În prima parte a zilei, s-ar putea să ai parte de unele discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cineva din familie. Există diferenţe destul de mari de viziune între tine şi persoana iubită ori o rudă apropiată cu privire la o chestiune domestică, de ordin casnic sau locativ. S-ar putea ca, spre dup-amiază, să se mai domolească lucrurile, poate şi pentru că ajungeţi la o viziune comună despre ceea ce ar trebui să faceţi în această speţă. Este clar că tensiunile nu dispar cu totul, dar s-ar putea să nu le puteţi domoli complet chiar acum.

HOROSCOP 19 februarie - Săgetător

Comunici astăzi bine cu anumite persoane din viaţa ta, dar nu acelaşi lucru se poate spune despre altele. Cu partenerul de viaţă, de exemplu, te bucuri de o conexiune foarte bună, iar riscul de neînţelegeri este foarte redus, dar nu acelaşi lucru se poate spune despre colegii de muncă. În ceea ce îi priveşte, s-ar putea să dai peste diferenţe de viziune şi caracter care fac dificile, dacă nu chiar imposibile, discuţiile cu privire la proiecte care vă privesc pe toţi sau în care sunteţi implicate mai multe persoane. Încearcă să laşi mai mult de la tine în această zi.

HOROSCOP 19 februarie - Capricorn

Sectorul financiar este unul pe care nu te poţi baza prea mult astăzi. Acest lucru se datorează faptului că banii vin şi pleacă din bugetul tău fără să poţi face prea mare lucru din acest punct de vedere. S-ar putea să fie vorba despre plăţi pe care nu le puteai anticipa din timp sau poate că are legătură cu nişte achiziţii pe care le-ai făcut fără să te gândeşti la consecinţe. În acelaşi timpînsă, s-ar putea să te intersectezi cu unele oportunităţi financiare care mai acoperă din golul apărut la nivelul resurselor de care dispui. În orice caz, apar fluctuaţii.

HOROSCOP 19 februarie - Vărsător

Te înţelegi bine cu unele rude apropiate, dar cu alte nu eşti în relaţii atât de bune. Problemele s-ar putea să apară în relaţia cu familia de origine, în timp ce partenerul de viaţă pare să te înţeleagă fără probleme. În anumite situaţii, astfel de diferenţe ar putea conduce la un spirit de competiţie între cei dragi, care poate să tensioneze şi mai mult atmosfera. Din acest motiv, este foarte important să încerci să armonizezi lucrurile între tine şi persoanele apropiate cu care nu împărtăşeşti viziuni şi atitudini similare. Depinde de voi să găsiţi un echilibru, o cale de mijloc.

HOROSCOP 19 februarie - Peşti

Eşti mult mai sensibil(ă) astăzi decât în mod obişnuit. Te lezează cuvinte şi gesturi peste care treci cu uşurinţă de obicei, motiv pentru care nu vrei să te expui prea mult situaţiilor care ar putea să îţi facă rău. Timpul petrecut în familie te ajută să procesezi mai bine trăirile care te încearcă astăzi, dar nu poţi evita anumite discuţii sau întâlniri în care trebuie să dai dovadă de tărie de caracter. Poate că dacă ceri sfatul celor din familie, vei reuşi să găseşti o cale de a gestiona mai bine aceste întrevederi pe care nu le poţi amâna momentan.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici