HOROSCOP 19 IULIE. Duminică perfectă pentru zodiile de Apă. Tensiuni mari pentru patru semne

  • Zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) sau dovadă de empatie şi intuiţie potenţată
  • Dup-amiază, Luna face un careu tensionat cu Marte din Berbec
19320 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 19 IULIE. Duminică perfectă pentru zodiile de Apă. Tensiuni mari pentru patru semne

HOROSCOP 19 IULIE. Duminică perfectă pentru zodiile de Apă. Tensiuni mari pentru patru semne

Ultima zi a săptămânii începe pe fondul unei conjuncţii între Luna din Rac şi Mercur, ceea ce face ca zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) să dea dovadă de empatie şi intuiţie potenţată. La mijlocul zilei, aceeaşi Lună aderă la un sextil armonios cu Uranus din Taur, ceea ce denotă că semnele de Apă şi cele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) se stimulează unele pe celelate. Dup-amiază încă, Luna face un careu tensionat cu Marte din Berbec, fapt care sugerează că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) au parte de un sfârşit de săptămână tensionat.

HOROSCOP 19 IULIE BERBEC

Dacă nu ai reuşit ieri să faci cumpărăturile pentru săptămâna viitoare ori pentru activităţile pe care ţi le-ai propus astăzi cu familia, ocupă-te de acest aspect în prima parte a acestei zile. Colaborezi bine cu familia din acest punct de vedere şi vă organizaţi eficient. Pe de altă parte, există riscul să apară scântei cu privire la alte subiecte. Încearcă totuşi să nu arunci gaz pe foc, să nu alimentezi scânteile de conflict care apar.

HOROSCOP 19 IULIE TAUR

Eşti înţeles(asă) greşit sau poate că nu interpretezi eronat ceea ce îţi spun ceilalţi. În orice caz, cert este că ai putea avea de pierdut, pe plan relaţional mai ales, dacă nu ceri explicaţii, în cel mai diplomatic mod cu putinţă. S-ar putea să realizezi că te-ai înşelat în privinţa celorlalţi.

HOROSCOP 19 IULIE GEMENI

În plan financiar, se anunţă veşti bune pentru tine. S-ar putea să îţi aduci aminte că trebuie să îţi fie restituit un împrumut, care ţi-ar suplimenta bugetul pentru acest final de săptămână. Ori poate te gândeşti să apelezi la un prieten care s-a oferit de mai mult timp să te sprijine financiar. Să nu ai însă aşteptări prea mari, pentru că fie nu ţi se restituie banii, fie nu ţi se acordă ajutorul financiar scontat.

HOROSCOP 19 IULIE RAC 

Prima parte a zilei se anunţă a fi una reuşită pentru tine, mai ales dacă alegi să ţi-o petreci cu prietenii. Pe de altă parte, s-ar putea ca lucrurile să nu evolueze tocmai bine mai încolo. Dacă lucrezi astăzi sau participi la un eveniment formal, s-ar putea să o dai în bară într-un fel sau altul. Este important să nu te porţi impulsiv, să cântăreşti bine înainte posibile repercusiuni ale vorbelor, gesturilor sau acţiunilor tale.

HOROSCOP 19 IULIE LEU

Astrele consipră astăzi să ieşi în evidenţă într-o manieră pozitivă, să îţi fie cunoscute meritele pentru ceva ce ai realizat notabil, dar ai ales să nu faci cunoscut lumii până acum. Dar în ciuda acestui start bun al zilei, se găseşte totuşi ceva care te supără şi te determină să îţi faci griji. Poate nu este vorba de ceva concret, apărut recent, ci de un complex de mai multe probleme pe care le-ai tot evitat.

HOROSCOP 19 IULIE FECIOARĂ

Se anunţă o zi perfectă să îţi faci planuri cu prietenii, dar dacă cu unii ajungi repede la un plan de petrecere a timpului liber împreună, în raport cu alţii apar probleme de comunicare care survin, cel mai probabil, de la neînţelegeri cu privire la bani. Încearcă să nu pui la suflet prea mult astfel de situaţii şi concentrează-te să profiţi de timpul liber. Poţi discuta altă dată cu ei despre ce nu a mers.

HOROSCOP 19 IULIE BALANŢĂ

Dacă lucrezi astăzi, relaţionezi bine cu cei cu care derulezi activităţi profesionale, dar pe de altă parte, s-ar putea ca unele subiecte să scoată la iveală incompatibilităţi de viziune pe care le-aţi ignorat sau de care nici nu eraţi conştienţi. În cuplu, fie că lucraţi împreună sau nu, există riscul ca unul din voi să încerce să îşi depăşească atribuţiunile în cuplu. Este foarte important să nu se ajungă la astfel de dezechilibre de putere.

HOROSCOP 19 IULIE SCORPION 

Dacă eşti în concediu, se anunţă o zi perfectă, mai ales dacă ţi-o petreci cu persoana iubită. Iar dacă nu poţi să îţi iei încă o vacanţă, ia în calcul posibilitatea de a face o mică evadare din jungla urbană alături de cel drag. Ai grijă totuşi să nu tragi prea tare de tine, să-ţi dai timp să te odihneşti. În caz contrar, există riscul să apară o extenuare exagerată, care îţi strică tot cheful.

HOROSCOP 19 IULIE SĂGETĂTOR

Dacă ţi-au mai rămas treburi de făcut, poate nu ar strica să te ocupi de ele în prima parte a acestei zile. Aparent, stai destul de bine cu energia şi ar fi păcat să îţi încarci programul de săptămâna viitoare. În cuplu şi în raport cu copiii, există însă posibilitatea ca lucrurile să nu meargă la fel de bine. Există lipsă de încredere între voi sau unele nemulţumiri care ies intempestiv la suprafaţă, prin tensiuni.

HOROSCOP 19 IULIE CAPRICORN

Nu încape discuţia că ai sentimente profunde pentru cei dragi, dar ele nu sunt suficiente pentru ca lucrurile să meargă bine între voi, să se menţină o stare de armonie în planul familial. Există o lipsă de compatibilitate în ceea ce priveşte viziunile voastre cu privire la unele situaţii de ordin casnic, domestic sau locativ care vă presează şi vă îngrijorează în această perioadă. Iar în situaţii ca acestea, este nevoie de foarte multă comunicare.

HOROSCOP 19 IULIE VĂRSĂTOR

Cu toate că este duminică, ai multă putere de lucru astăzi şi ar fi bine să profiţi de acest lucru pentru a te achita de îndatoriri casnice, de angajamente luate faţă de familie. Dacă vrei să te ocupi însă de sarcini profesionale rămase restante, s-ar putea ca lucrurile să nu meargă la fel de bine, în special dacă acest lucru implică să interacţionezi cu colegii de muncă prin intermediul mijloacelor alternative de comunicare, pe Internet.

HOROSCOP 19 IULIE PEŞTI

Aceasta este o zi în care astrele te invită să te răsfeţi în voie, dar în acelaşi timp, te atenţionează să nu te laşi dus(ă) de val, să nu cheltuieşti în proporţii exagerate. Există riscul să ai tendinţa de a face achiziţii prea mari pentru satisfacţia ta imediată ori pentru gratificarea dorinţelor celor dragi. Există şi alte metode, mai puţin costisitoare, de a vă bucura de hobby-urile voastre şi de a vă îndeplini un hatâr.
 
 
 
 

HOROSCOP 19 IULIE BERBEC


Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici