HOROSCOP   HOROSCOP 19 martie 2023. Fecioarele se apucă de curăţenie, Racii o iau de la zero, iar Capricornii se apucă de gătit şi redecorat

10280 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 19 martie 2023. Fecioarele se apucă de curăţenie, Racii o iau de la zero, iar Capricornii se apucă de gătit şi redecorat

BERBEC - 19 MARTIE 2023

Bebecii trebuie să-şi extindă cercul social, în timp ce îşi păstrează inima deschisă şi receptivă la schimbări pozitive. 

TAUR- 19 MARTIE 2023

Taurii trebuie să accepte cu încredere toate experienţele, pozitive sau negative, în timp ce trăiesc o alchimie interioară profundă şi transformaţională.

GEMENI- 19 MARTIE 2023

Horoscopul îi îndeamnă pe Gemeni la perseverenţă şi consecvenţă în urmărirea obiectivelor, în timp ce îşi menţin un echilibru între munca asiduă şi îngrijirea personală. Consistenţa este cheia succesului lor.

RAC- 19 MARTIE 2023

Ranii să renunţe la bagajul trecutului şi să abordeze o atitudine de optimism precaut pe măsură ce avansează în viaţă. Viaţa le oferă şansa de a începe de la zero, deci să lase deoparte întrebările despre trecut şi să îmbrăţişeze noul început cu încredere.

LEU- 19 MARTIE 2023

Leii să-şi amintească că sunt susţinuţi de ghizii lor spirituali. Să lase în urmă fricile şi întrebările, fiind într-un proces de transformare interioară.

FECIOARĂ- 19 MARTIE 2023

Fecioarele trebuie să facă curăţenie, să scape de obiecte vechi şi energii incompatibile. Să-şi creeze loc pentru vibraţiile care sunt compatibile şi să onoreze perioada de curăţare şi purificare al Lunii Negre.

BALANŢĂ- 19 MARTIE 2023

Balanţele onorează faza de Lună Nouă ca timp de auto-reflecţie şi regenerare, fără să se forţeze. Practicile recomandate sunt yoga, jurnalul personal şi meditaţia. 

SCORPION- 19 MARTIE 2023

Scorpionii sunt încurajaţi să practice meditaţia pentru a-şi calma minţile şi a intra într-o stare de linişte. Acest lucru îi poate ajuta să acceseze niveluri mai înalte de conştiinţă. 

SĂGETĂTOR- 19 MARTIE 2023

Săgetătorii sunt îndemnaţi să privească partea plină a paharului şi a se concentra pe lucrurile care merg bine, în loc să ne concentreze pe ce trebuie să "vindece" sau să "repare". 

CAPRICORN- 19 MARTIE 2023

Capricornii, în acest weekend, se simt atraşi de gospodărie şi de dorinţa să gătească, să redecoreze şi să se bucure de o cină la lumina lumânărilor cu partenerii lor, făcând acest moment perfect pentru a reaprinde flacăra dragostei. 

VĂRSĂTOR- 19 MARTIE 2023

Vărsătorii sunt încurajaţi să se lase purtaţi de fluxul prezentului şi să renunţe la întrebările despre viitor şi incertitudine. Spiritul este alături de ei şi îi ajută să elimine orice obstacol.

PEŞTI- 19 MARTIE 2023

Este momentul perfect pentru Peşti de a începe ceva nou prin a-şi urma pasiunile, chiar dacă nu ştiu exact cum să facă asta. Încrederea în sine şi spontaneitatea sunt esenţiale pentru a face un pas înainte. Să nu le fie frică să facă greşeli, căci acestea fac parte din procesul de învăţare.

Sursa -Vogue 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
horoscop,
gemeni

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici