HOROSCOP 19 noiembrie. O zi a extremelor pentru patru zodii. Oportunităţile se transformă în piedici

Soarele din Balanţă face de dimineaţă un sextil armonios cu Saturn din Capricorn, ceea ce oferă un spirit întreprinzător şi încredere în forţele proprii zodiilor de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) şi de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn). Pe de altă parte, Balanţele şi Capricornii, dar şi celelalte două semne Cardinale (Berbec, Rac), rămân sub cod roşu de situaţii negative neprevăzute din cauza careului tensionat al lui Venus din Balanţă cu Saturn din Capricorn.

11767 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 19 noiembrie. O zi a extremelor pentru patru zodii. Oportunităţile se transformă în piedici

HOROSCOP 19 noiembrie - Berbec

La tine, parte a doua a săptămânii vine - pare-se - cu o reîmprospătare a forţelor, cu un avânt şi mai puternic de a duce la bun sfârşit tot ce ţi-ai propus să realizezi zilele acestea. Ai însă lipsuri în ceea ce priveşte răbdarea şi capacitatea de a relaţiona cu ceilalţi. Nu prea îţi vine să încetineşti ritmul şi să îi asculţi, iar lipsa de tact în anumite momente te poate conduce la unele greşeli crase de diplomaţie. Ai nevoie însă de colaborare în anumite privinţe şi de feedback, indiciu c-ar trebui să abordezi altfel astăzi interacţiunile cu cei cu care lucrezi.

HOROSCOP 19 noiembrie - Taur

În prima parte a zilei, comunici bine cu cei din jurul tău, dar mai ales cu aceia cu care intri adeseori în contact ca partenerul de viaţă şi colegii de muncă. Ideile şi viziunile voastre sunt compatibile, iar asta vă ajută să construiţi eficient strategii de acţiune comune. Pe de altă parte, asta nu înseamnă că eşti la adăpost de provocări la serviciu. Există riscul să apară amânări, blocaje sau alte situaţii neaşteptate care să îţi deturneze anumite planuri. Sau poate că anumite măsuri pe care le-aţi discutat nu pot fi transpuse în practică aşa cum ţi-ai imaginat de fapt.

HOROSCOP 19 noiembrie - Gemeni

Te numeri printre nativii(ele) care fac bine astăzi faţă stresului şi aşteptărilor îndreptate în direcţia lor, mai ales la serviciu. Nicio provocare nu este prea mare şi se vede asta prin faptul că rămâi stăpân(ă) pe situaţie, orice s-ar întâmpla. S-ar putea totuşi ca unele evenimente din viaţa de cuplu sau trăite în raport cu copiii să te aducă la capătul răbdării. Încearcă să vezi dacă nu cumva ai tendinţa să pui ştacheta prea sus ori să micromanageriezi aspecte care nu ţin de fapt de tine. Ai avea mai mult de câştigat dacă ai oferi încredere celor dragi din familie.

HOROSCOP 19 noiembrie - Rac

Se anunţă momente frumoase în această dimineaţă alături de persoana iubită şi/ sau de copii, dar mirajul armoniei perfecte în viaţa de cuplu sau în familie în general se va risipi atunci când se ajunge la aspecte casnice sau locative care necesită să vă schimbaţi abordarea, să daţi dovadă de mai multă seriozitate şi implicare. Dacă îţi este greu să abordezi cu cei dragi anumite chestiuni presante, este clar că vă aflaţi într-un impas de care poate nu eraţi conştienţi sau căruia ia-ţi subestimat dimensiunile. Este important să afişezi mai multă transparenţă în raport cu ceilalţi, indiferent de urmările imediate.

HOROSCOP 19 noiembrie - Leu

Se prefigurează o zi productivă mai ales în cazul nativilor(elor) care lucrează de acasă. Atmosfera din spaţiul tău de locuit te ajută să gestionezi mai bine situaţiile de stres şi să păstrezi controlul în momentele critice. Pregăteşte-te însă şi pentru conjuncturi în care îţi lipsesc echipamentele de la serviciu sau îţi pun beţe în roate device-urile pe care le ai acasă. Încearcă să dai dovadă de calm în asemenea circumstanţe şi vei vedea că, în cele din urmă, vei reuşi să găseşti o soluţie. Iar dacă ţii legătura prin mesaje cu colegii de muncă, oferă şi solicită lămuriri fără şovăială.

HOROSCOP 19 noiembrie - Fecioară

Tentaţiile se ţin ca scaiul de tine astăzi. Raţionalizezi în tot felul de moduri dorinţa de a-ţi face un cadou ori de a le oferi ceva celor dragi în dar. Reducerile din această perioadă îţi fac cu ochiul şi nu prea poţi să le rezişti. Dar ţine minte că este o limită subţire între un mic răsfăţ şi o achiziţie care îţi pune în pericol bugetul. Aşadar, este indicat să nu asculţi de primul impuls, să te stăpâneşti înainte să faci o cheltuală de la care nu mai poţi da înapoi. În caz contrar, vei fi nevoit(ă) să faci compromisuri.

HOROSCOP 19 noiembrie - Balanţă

În cazul tău, spre deosebire, sunt chiar indicate cumpărăturile, micile investiţii în spaţiul de locuit şi în nevoile familiei. Aşadar, ar fi şi păcat să nu profiţi de reducerile de sezon, dar asigură-te că înainte să comanzi ceva, cercetezi în amănunt piaţa. Altfel, s-ar putea să te arunci cu capul înainte şi să nu profiţi de cea mai bună ofertă la momentul acesta. De asemenea, este important să te sfătuieşti cu familia înainte să faci o achiziţie. Orice investiţie făcută în această perioadă trebuie decisă în unanimitate, întrucât finanţele trebuie gestionate cu foarte multă seriozitate în vremuri ca acestea de-acum.

HOROSCOP 19 noiembrie - Scorpion

Astrele îţi rafinează azi abilităţile de comunicare şi socializare, indiciu cum că vei performa la înălţime în cadrul interviurilor, şedinţelor sau negocierilor la care iei parte în această zi, on-line sau faţă în faţă. Ştii exact ce şi cum să spui pentru a-ţi impune punctul de vedere în mod asertiv şi nu agresiv. Sinceritatea rămână însă un lucru de la care nu trebuie să faci rabat, cu toate că îţi asumi nişte riscuri făcând unele afirmaţii care ar putea leza la început. Dar dacă îţi doreşti relaţii puternice, construite pe baze solide, este nevoie să dai dovadă de transparenţă totală.

HOROSCOP 19 noiembrie - Săgetător

Astăzi te-ar putea vizita unele oportunităţi financiare la care nici nu te-ai fi gândit. Poate fi vorba despre şansa suplimentării veniturilor şi/ sau despre un pont legat de o investiţie care se va amortiza cât de curând. Oricare ar fi situaţia, te surprinde plăcut sursa acestei infuzii de capital. Pe de altă parte, există însă riscul ca, în cazul anumitor nativi(e), aparenţele să înşele. Aşadar, întoarce lucrurile pe toate părţile şi asigură-te că încearcă cineva să te poarte cu zăhărelul. Din prietenie sau din prea mult entuziasm, s-ar putea să faci o greşeală care te va costa destul de mult.

HOROSCOP 19 noiembrie - Capricorn

Ai multă încredere în planurile tale pentru astăzi şi te încurajează impactul pe care l-ar putea avea rezultatele în cadrul proiectelor tale pe termen lung. S-ar putea totuşi să realizezi, pe parcursul zilei, că lucrurile stau altfel de fapt, că ţi-ai luat o serie de angajamente care sunt greu de dus într-o perioadă scurtă şi încercată cum este aceasta. Iar cu arareori se potriveşte socoteala de acasă cu cea din târg, este foarte probabil să te trezeşti cu surprize mai puţin plăcute. Dar odată intrat(ă) în horă, trebuie să joci, chiar dacă nu reuşeşti să obţii tot ce ţi-ai propus.

HOROSCOP 19 noiembrie - Vărsător

Te simţi susţinut(ă) şi apreciat(ă) la serviciu sau ai încredere că eşti pe calea cea bună către recunoaştere la nivel profesional. Pe de altă parte, ai frământările tale şi unele temeri fondate în legătură cu diverse lucruri, ceea ce te-ar putea face să dai dovadă de o productivitate scăzută, deşi este un moment bun pentru tine acum să tragi tare. Gândeşte-te bine dacă chiar ai motive să te îndoieşti de anumite lucruri sau să dezvolţi frici referitoare la anumite situaţii. În fond, unele lucruri nu pot fi controlate, iar în situaţii de acel gen, trebuie să dai dovadă de flexibilitate.

HOROSCOP 19 noiembrie - Peşti

Per ansamblu, îţi merge bine şi ai toate motivele să fii încrezător(oare) cu privire la viitor. Ţi-ai ordonat bine lucrurile şi ai luat în calcul tot felul de scenarii, iar asta îţi dă un sentiment de siguranţă care te ajută să faci mai uşor faţă acestor vremuri. Persistă şi în cazul tău unele temeri, mai ales în ceea ce priveşte situaţii în care depinzi de alte persoane sau de factori care nu ţin deloc de tine. Din punct de vedere financiar, investiţiile nu sunt însă recomandate în această perioadă. Încă mai durează până se amortizează cele făcute până de curând.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici