HOROSCOP 19 octombrie 2021 - Limite şi obstacole pentru aceste zodii. Peste unele riscă să nu poată trece

Luna din Taur aderă azi la un careu tensionat cu Saturn din Vărsător, indiciu cum că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) au de-a face azi cu unele obstacole sau limitări.

8296 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 19 octombrie 2021 - Limite şi obstacole pentru aceste zodii. Peste unele riscă să nu poată trece

HOROSCOP 19 octombrie 2021 - Limite şi obstacole pentru aceste zodii. Peste unele riscă să nu poată trece

 

HOROSCOP 19 octombrie 2021 - Berbec

Colaborarea dintre tine şi partenerul de viaţă şi/ sau colaboratori poate fi una fructuoasă astăzi, ci s-ar putea să faceţi mai multe progrese decât v-aţi aşteptat în privinţa planurilor de viitor şi/ sau a proiectelor de grup de care vă ocupaţi. În acelaşi timp, s-ar putea să vă întâlniţi cu unele oportunităţi importante, care necesită viteză de reacţie, dar care promit să avanseze în mod vizibil iniţiativele în care sunteţi implicaţi. Aşadar, viitorul arată cât se poate de bine pentru voi, iar dacă reuşiţi să menţineţi acest ritm, vă veţi bucura mai curând decât vă aşteptaţi de rezultatele acestor eforturi.
 

HOROSCOP 19 octombrie 2021 - Taur

Randamentul de care dai dovadă astăzi la serviciu este mult mai ridicat decât de obicei, astfel că la finalul zilei, s-ar putea să fi realizat mai multe lucruri decât ţi-ai propus, ba chiar reuşeşti să te ocupi chiar şi de o parte din treburile pe care ţi-ai propus să le faci mâine. La locul de muncă, această performanţă nu va trece neobservată. Simţi că superiorii îţi dau mai multă atenţie, că ai acces la oportunităţi de afirmare şi beneficii la care n-ai fi sperat până acum. Încearcă să te păstrezi pe această curbă ascendentă şi vei avea mult de câştigat.
 

HOROSCOP 19 octombrie 2021 - Gemeni 

 
Prin intermediul celor mici şi/ sau al partenerului, descoperi astăzi o pasiune care îţi va deschide larg orizonturile în perioada care urmează. Poate fi vorba şi de o discuţie care îţi deschide ochii sau de faptul că îţi dai seama ce simţi pentru acel cineva special, în cazul în care eşti single. Oricare ar fi situaţia, este cert că o activitate care îţi aduce multe satisfacţii te face mai maleabil(ă), mai dispus(ă) să înţelegi puncte de vedere diferite de ale tale. Acest lucru îţi poate aduce, cât de curând, unele revelaţii binevenite, care schimbă unele perspective care s-au înrădăcinat puternic.
 

HOROSCOP 19 octombrie 2021- Rac 

Dacă te-ai confruntat recent cu tensiuni în planul vieţii de familie, s-ar putea ca lucrurile să reintre într-un soi de normalitate de azi începând. Este drept că s-ar putea să rămână unele puncte sensibile, lucru pe care îl simţi prin faptul că unele subiecte de discuţie se abordează cu greu, dar în acelaşi timp, se simt şi schimbările pozitive, care mai schimbă atmosfera la nivel domestic. Încearcă să nu forţezi lucrurile, să le iei încetul cu încetul. De aici încolo, eşti pe drumul cel bun şi vei sesiza, cu fiecare zi, că se aşterne echilibrul peste acest sector de viaţă.
 

HOROSCOP 19 octombrie 2021 - Leu 

 
Felul în care comunici cu cei din jur atrage atenţie pozitivă asupra ta, căci te pune într-o lumină bună şi te înfăţişează într-o manieră care îi face pe ceilalţi să vadă că merită într-adevăr să investească încrederea în tine. Efectele benefice le simţi, mai ales, la nivelul parteneriatului de viaţă şi/ sau al colaborărilor, unde eşti pe aceeaşi lungime de undă cu persoana iubită şi/ sau cu cei cu care lucrezi. S-ar putea să se manifeste şi o oarecare competiţie între tine şi ei, dar ea are o influenţă bună, căci s-ar putea să ajute la progresul unor proiecte comune.
 

HOROSCOP 19 octombrie 2021 - Fecioară 

S-ar putea să te intersectezi astăzi cu unele oportunităţi de a realiza câştiguri suplimentare, pe lângă salariu, sau poate că apar şanse de investi o parte din economii în iniţiative profitabile. În cele mai multe cazuri, s-ar putea să fie vorba de activităţi extraprofesionale, poate chiar într-un domeniu cu care doar cochetezi din când în când, în care nu lucrezi în mod normal. Este drept că s-ar putea să nu mai ai atât de mult timp liber astăzi ori în zilele următoare, dar în acelaşi timp, este vorba de un plus financiar de care aveai multă nevoie în contextul actual.
 

HOROSCOP 19 octombrie 2021 - Balanţă 

Te bucuri astăzi de o stare de spirit extrem de bună, ocazionată, cel mai probabil, de un eveniment fericit din viaţa personală. Poate că se întâmplă ceva frumos în viaţa de cuplu sau în relaţia cu cei mici ori, dacă eşti single, s-ar putea să întâlneşti pe cineva care are un efect pozitiv asupra dispoziţiei tale, care îţi trezeşte sentimente pe care nu le-ai mai simţit de multă vreme. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de un hobby care îi/le animă pe nativi(e), care le face să îşi descopere talente noi, pe care nu ştiau că le au.
 

HOROSCOP 19 octombrie 2021 - Scorpion 

Ai parte azi de o zi liniştită, care cade la ţanc după o perioadă mai stresantă prin care ai trecut recent. Familia are o influenţă bună asupra stării tale de spirit, căci îţi arată încă o dată că este alături de tine orice ar fi. Poate că nu eşti înţeles(asă) pe deplin în orice situaţie, dar de data aceasta, ştiu exact ce să îţi spună pentru a te ajuta să treci mai uşor peste un moment mai puţin plăcut. Pe de altă parte, ţine doar de tine să rezolvi acele probleme care te-au adus în acest impas pe plan personal.
 

HOROSCOP 19 octombrie 2021 - Săgetător 

Comunici astăzi foarte bine cu persoanele cu care eşti implicat(ă) într-un proiect sau într-un plan de viitor. Sunteţi pe aceeaşi frecvenţă şi aveţi păreri similare despre ceea ce trebuie făcut în această perioadă pentru ca ideile voastre să prindă aripi. În alte cazuri, s-ar putea ca, în această zi, nativii(ele) acestui semn să cunoască pe cineva care le deschide orizonturile, care îi/le inspiră să îşi urmeze visurile. Aşadar, se poate spune că ai un anturaj care te impulsionează să îţi depăşeşti limitele şi să mergi mai departe către adevăratul tău potenţial. Dacă te menţii pe această traiectorie, apar beneficii curând.
 

HOROSCOP 19 octombrie 2021 - Capricorn 

S-ar putea ca astăzi să intri în contact cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor, care pot avea un efect bun şi asupra vizibilităţii tale în plan profesional. Poate fi vorba de un proiect suplimentar la locul de muncă ori de ceva pe lângă orele de program, la propunerea unuia dintre superiori sau a unei persoane importante din domeniul tău principal de activitate. Dacă îţi joci cărţile bine, s-ar putea să te alegi nu numai cu profituri, ci şi cu o consolidare a unor legături profesionale care te pot duce departe. Aşadar, caută să dai dovadă de tact şi profesionalism.
 

HOROSCOP 19 octombrie 2021 - Vărsător 

Te numeri astăzi printre nativii(ele) care au parte de o zi bună, cu o stare de spirit pe măsură. Transmiţi optimism şi bună dispoziţie prin toţi porii, iar acest lucru te ajută să treci cu bine peste orice provocări pe care ţi-o aştern astăzi în faţă astrele. În unele cazuri, s-ar putea ca această atitudine pozitivă să se datoreze unor lucruri pozitive întâmplate recent în viaţa personală, care au legătură cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. În cazul în care eşti single, s-ar putea să ţină de o persoanlă specială care apare în viaţa ta şi te inspiră.
 

HOROSCOP 19 octombrie 2021 - Peşti

Ai trecut rencent printr-o perioadă destul de grea, dar se pare că ai ajuns la linia de sosire mai puternic(ă) decât înainte. Nu ţi-a fost uşor să admiţi că, pentru a evolua, este nevoie să închizi unele capitole care au rămas deschise prea multă vreme, care au permis ca elemente din trecut - situaţii sau persoane - să îşi pună piedici în calea evoluţiei personale. Acum eşti pe o traiectorie ascendentă, cu toate că lecţiile pe care le-ai primit nu au fost deloc uşoare, dar eşti mai pregătit(ă) ca oricând să laşi noutatea să-şi facă loc în acele sectoare care au stagnat.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici