HOROSCOP 2 august 2021. Zodiile, fără încredere de sine. Astrele anunţă conflicte

La început de săptămână, Mercur şi Soarele din Leu aderă la opoziţie cu Saturn retrograd din Vărsător, ceea ce înseamnă că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) riscă să se confrunte cu tensiuni în comunicare şi cu o încredere de sine scăzută.

18192 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 2 august 2021. Zodiile, fără încredere de sine. Astrele anunţă conflicte

HOROSCOP 2 august 2021

HOROSCOP 2 august 2021 - Berbec

S-ar putea să îţi fie dificil astăzi să te împarţi între ceea ce vrei să faci azi şi planurile tale de termen lung. Poate că dacă te concentrezi asupra unora, nu o să mai ai timp de celelalte sau rişti să îţi utilizezi resursele într-o direcţie şi să nu mai dispui de ele şi în cealaltă parte. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, de faptul că timpul nu îţi permite să îţi respecţi angajamentele, atât faţă de prieteni, cât şi în raport cu partenerul şi/ sau copiii. Trebuie să îţi setezi unele priorităţi pentru această zi.

HOROSCOP 2 august 2021 - Taur

Este important să găseşti astăzi o modalitate prin care poţi să performezi la acelaşi nivel şi acasă şi la locul de muncă. Ai tot felul de responsabilităţi pe ambele planuri şi nu te poţi sustrage de la ele, motiv pentru care s-ar putea să nu poţi amâna treburi pe mâine sau pe o altă zi când eşti mai liber(ă). Aşadar, s-ar putea să fie nevoie să laşi pe altă dată planurile personale pentru a te ocupa de urgenţele apărute în aceste sectoare. Mobilizează-te, căci va fi uşor să dai dovadă de aceeaşi energie şi implicare în ambele domenii de viaţă.

HOROSCOP 2 august 2021 - Gemeni

Discuţiile pe care le porţi astăzi s-ar putea transforma destul de uşor în conflicte. Acest lucru s-ar putea să se datoreze faptului că eşti destul de inflexibil(ă) în gândire când vine vorba de anumite lucruri şi nu eşti dispus(ă) să laşi de la tine, să accepţi puncte de vedere diametral opuse de ale tale. În acest context, negocierile programate astăzi ar putea să nu meargă în direcţia potrivită, iar dacă crezi că se va ajunge la subiecte de discuţie care ar putea activa această tendinţă, mai bine încerci să faci cumva astfel încât să le amâni pentru o dată ulterioară.

HOROSCOP 2 august 2021 - Rac

Începutul de săptămână vine în cazul tău cu cheltuieli destul de mari. S-ar putea să fie vorba, de exemplu, de plăţi pe care nu le-ai anticipat ori pe care nu aveai cum să le intuieşti mai din timp. În alte cazuri, poate că resimţi urmările unor decizii nu tocmai strălucite pe care le-ai luat mai demult în plan financiar. Sau poate că te confrunţi cu efectele faptului că nu ţi-ai gestionat prea atent veniturile în ultima vreme. În orice caz, se cere să schimbi ceva la acest nivel pentru a nu mai risca să te confrunţi cu astfel de situaţii.

HOROSCOP 2 august 2021 - Leu  

S-ar putea să apară azi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Este greu de spus care sunt motivele pentru care riscaţi să vă certaţi, dar în orice caz, ele există de mai multă vreme. Un motiv, de exemplu, poate fi acela că nu te simţi suficient de preţuit(ă), cu toate că faci eforturi foarte mari să le arăţi celorlalţi cât de mult înseamnă pentru tine eforturile pe care ei le depun în proiectele comune. Încearcă să vorbeşti despre acest aspect şi să vezi dacă nu cumva ai trecut cu vederea gesturi.

HOROSCOP 2 august 2021 - Fecioară

Se întrevede azi o zi dificilă la locul de muncă. Poate că ai parte de sarcini cu termene-limită reduse ori care te provoacă să găseşti soluţii pentru diverse lipsuri. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, despre nişte probleme de sănătate care te împiedică să dai dovadă de un randament prea ridicat. Oricare ar fi situaţia, este cert că nu te aşteaptă o zi uşoară, că nu îţi permiţi să intri pe pilot automat şi să faci totul din inerţie. Pe de altă parte, cu cât te mobilizezi mai repede, cu atât mai uşor îţi va fi.

HOROSCOP 2 august 2021 - Balanţă

Nu îţi va fi uşor să te împarţi astăzi între angajamentele luate faţă de partenerul de viaţă şi/ sau copiii şi proiectele tale de viitor. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba despre preocupările în planul personal şi viaţa socială, care îi solicită azi în egală măsură pe nativii(ele) acestui semn. Aşadar, este foarte important să-ţi organizezi cu mare grijă programul, astfel încât să te poţi împărţi în toate direcţiile, fără să iroseşti energie în alte direcţii, care nu reprezintă o prioritate pentru tine acum. Dacă trebuie să faci totuşi o alegere, mizează pe sectorul sentimental de data aceasta.

HOROSCOP 2 august 2021 - Scorpion

Te solicită azi la fel de mult şi viaţa profesională şi cea de familie şi nu este de mirare dacă te simţi asemeni unui resort de care se trage la ambele capete. Pe de altă parte, s-ar putea ca timpul de care dispui să fie într-atât de limitat încât să nu reuşeşti să te împarţi cu succes în ambele direcţii. Din această cauză, este important să iei cea mai bună decizie cu privire la sectorul de viaţă asupra căruia te concentrezi astăzi. Din câte se pare, ceea ce se întâmplă pe plan casnic şi/sau domestic necesită cea mai multă implicare.

HOROSCOP 2 august 2021 - Săgetător

Ceva din felul în care comunici astăzi s-ar putea să nu îţi aducă rezultatele dorite în raport cu cei dragi sau cu persoanele cu care interacţionezi pe plan profesional. Înţelegi foarte bine punctele de vedere emise de cei din jurul tău, dar atunci când vine vorba să îţi exprimi propria opinie, s-ar putea să stârneşti reacţiile pe care nu ţi le doreai. Aşadar, poate că ar fi bine să îţi pregăteşti din timp un discurs, să atingi anumite puncte atunci când te afi într-o conversaţie cu mize mari. În caz contrar, s-ar putea să apară tot felul de probleme mari.

HOROSCOP 2 august 2021 - Capricorn

În plan financiar, nu se arată o zi prea grozavă. Apar tot felul de plăţi pe care nu le-ai anticipat sau pe care nu aveai cum să le prevezi mai din timp. Sau poate că ai încercat să-ţi justifici o cheltuială nenecesară acum ceva vreme, iar acum suferi consecinţele faptului că nu ai dat dovadă de o atitudine mai cumpătată la momentul potrivit. Aşadar, este important să strângi cureaua astăzi şi să te achiţi de aceste dări. Pe de altă parte, trebuie să implementezi nişte schimbări în ceea ce priveşte atitudinea ta în plan financiar. Altfel, povestea se va repeta.

HOROSCOP 2 august 2021 - Vărsător

Ceva din atitudinea ta s-ar putea să te împiedice să obţii rezultatele scontate în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi. Cel mai probabil, ei se aşteaptă de la tine să afişezi mai multă apreciere cu privire la eforturile de care dau dovadă ori să fii mai deschis(ă) la unele sugestii, atitudine de care nu prea pari să dai dovadă astăzi. Dacă acesta este un lucru pe care ţi-l reproşează adeseori, poate că ar trebui să vezi ce anume te face să te închizi în anumite momente. În caz contrar, aceasta va rămâne o problemă persistentă.

HOROSCOP 2 august 2021 - Peşti

Nu eşti în cea mai bună stare de spirit, iar acest lucru se vede din randamentul de care dai dovadă la serviciu - sau, mai bine spus, nu dau dovadă. Îţi este azi mai greu decât de obicei să te desprinzi de starea ta emoţională şi să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut. Poate că este o problemă recentă cea cu care te confrunţi sau doar nu ţi-ai revenit din stresul şi evenimentele mai puţin plăcute de săptămâna trecută. Oricare ar fi situaţia, trebuie să ştii că ar fi bine să te regrupezi şi să te pui pe treabă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici