HOROSCOP 2 decembrie. Alegeri dificile care schimbă totul. Din patru zodii, doar una ia decizia cea bună

Luna din Scorpion face azi o opoziţie la Uranus retrograd din Taur şi un trigon armonios la Neptun din Peşti. Cu excepţia Scorpionilor, celelalte zodii Fixe (Taur, Leu, Vărsător) au parte azi de o zi în care trebuie să facă unele alegeri dificile.

7501 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 2 decembrie. Alegeri dificile care schimbă totul. Din patru zodii, doar una ia decizia cea bună

HOROSCOP 2 decembrie. Alegeri dificile care schimbă totul. Din patru zodii, doar una ia decizia cea bună

HOROSCOP 2 decembrie - Berbec 

Dacă există probleme la nivelul relaţiei de cuplu şi/ sau a colaborări cu colegii de muncă, acestea s-ar putea manifesta astăzi pe plan financiar, în ceea ce priveşte câştigurile sau, mai bine spus, lipsa lor, cu toate că investit destul de multe resurse, timp şi energie în proiectele voastre comune. În ciuda acestei situaţie, eşti într-o stare de spirit destul de bună. Realizezi că este vorba de ceva trecător, care se poate rezolva dacă se restabileşte o stare de echilibru între tine şi ceilalţi. Aşadar, eforturile tale trebuie să se îndrepte acum către un dialog deschis şi productiv cu ceilalţi.

HOROSCOP 2 decembrie - Taur

Ceva din comportamentul şi/ sau din ceea ce îţi spune partenerul de viaţă ori cei cu care lucrezi s-ar putea să te scoată din pepeni, cu toate că, de obicei, eşti o persoană calmă, care nu se enervează cu una, cu două. Reveniţi la sentimente mai bune în a doua parte a zilei, atunci când reuşiţi să comunici mai uşor. Faptul că aveţi proiecte în comun sau planuri de viitor care necesită decizii luate în unanimitate ajută la restabilirea armoniei între voi, la depăşirea acelor diferenţe de viziune şi/ sau de personalitate care v-a pus unele piedici serioase de dimineaţă.

HOROSCOP 2 decembrie - Gemeni 

În prima parte a zilei, s-ar putea să ai parte de un program încărcat şi solicitant la locul de muncă, unul care îţi pune la încercare nervii şi capacitatea de a rezista la stres şi la presiune. Până la prânz, însă, se vor rezolva o bună parte din problemele cu care te-ai luptat de dimineaţă. Ba mai mult, s-ar putea să le rezolvi nu numai pe acelea, ci şi pe altele mai mici, care apar pe parcurs. Aşadar, până la finele zilei, vei duce la bun sfârşit o bună parte din activităţile pe care le avea pe agenda acestei zile.

HOROSCOP 2 decebrie - Rac

Astăzi, timpul nu îţi va permite să te ocupi atât de planurile de viitor, cât şi de preocupările de moment. Intuiţia îţi spune să le amâni pe cele dintâi şi să te concentrezi pe cele din urmă, ceea ce, vei vedea, va fi o decizie bună: petreci momente de calitate alături de cei dragi şi te apropii de ei după nişte zile în care nu aţi prea avut timp unul pentru celălalt. Pe de altă parte, s-ar putea ca iniţiativele tale pe termen lung să bată pasul pe loc sau să ia întorsături pe care nu ţi le doreai deloc.

HOROSCOP 2 decembrie - Leu 

Dacă apar astăzi nişte situaţii mai speciale acasă, nu ezita să te concentrezi asupra lor. Este drept că te poţi alege cu unele antipatii trecătoare la serviciu din această cauză, mai ales în cazul în care ţi s-a întâmplat de multe ori să stai peste program la serviciu sau să îţi iei de lucru şi acasă. De data aceasta, ar trebui să fie altele priorităţile tale, să pui familia şi gospodăria pe primul loc. Din acest domeniu de viaţă, te vei alege astăzi cu multe satisfacţii importante, pe care sectorul profesional nu ţi le-a mai adus de foarte multă vreme.

HOROSCOP 2 decembrie - Fecioară

Nu este o zi bună în care să intri azi în dezbateri cu cei din jurul tău. S-ar putea să îţi lipsească deschiderea necesară de a vedea unele lucruri dintr-o altă perspectivă decât a ta, iar din acest motiv, s-ar putea ca unele discuţii să ia o întorsătură nepotrivită. Spiritele se mai calmează de la prânz începând, atunci când atmosfera revine la normal. Pe de altă parte, încearcă să nu ignori existenţa unor astfel de episoade, căci rolul lor este acela de a-ţi semnala că ar trebui să dai dovadă de mai multă deschidere în raport cu cei din jur.

HOROSCOP 2 decembrie - Balanţă

Din punct de vedere finanaciar, nu se arată o zi prea grozavă. Exită posibilitatea fie că nu iei o decizie prea bună în legătură cu o achiziţie sau cu o investiţie, fie să resimţi acum urmările unei alegeri mai puţin bune pe plan financiar. Pe de ală parte, s-ar putea să apară o oportunitate de suplimentare a veniturilor, cel mai probabil printr-o activitate extraprofesională, într-un domeniu cu care conchetezi din când în când. Oricare ar fi situaţia, cert este că ar fi de bun augur nişte schimbări în ceea ce priveşte modul în care îţi gestionezi finanţele pe mai târziu.

HOROSCOP 2 decembrie - Scorpion 

Ceva din modul în care te comporţi sau din ceea ce spui s-ar putea să enerveze la culme partenerul de viaţă şi/ sau pe cei cu care lucrezi, iar din acest motiv, ar fi indicat să fii mai atent(ă) cum te porţi şi vorbeşti cu aceste persoane importante pentru tine. În a doua parte a zilei, se reve la sentimente mai bune, cel puţin în sectorul sentimental. Cel drag îşi dă seama că n-a fost cu intenţie, că poate a exagerat când a interpretat în mod negativ un gest sau un comportament venit din partea ta pe parcursul acestei zile.

HOROSCOP 2 decembrie - Săgetător 

Te aşteaptă o zi dificilă la locul de muncă, cel puţin în prima ei parte. Ai de rezolvat multe probleme, iar responsabilităţile care apară pe umerii tăi sunt mai mari decât ţi-ai imaginat. Într-un fel sau altul, o vei scoate la capăt , iar vestea bună este că atmosfera de acasă te va ajuta să te repui pe picioare după o zi agitată ca aceasta. Cei dragi înţeleg, fără să le spui prea multe lucruri, că ai avut parte de o zi grea şi nu au aşteptări prea mari de la tine în contextul acesta. Este fix ceea ce aveai nevoie.

HOROSCOP 2 decembrie - Capricorn 

Astăzi ar trebui să gândeşti în perspectivă şi să te concentrezi pe iniţiativele pe termen lung, chiar dacă acest lucru implică să amâni unele activităţi pe care ţi le-ai pogramat pe astăzi. Ai de-a face cu unele oportunităţi unice în sectorul planurilor de viitor şi al proiectelor comune, de oameni de la care ai multe lucruri de învăţat, şi ar fi păcat să pierzi aceste şanse pentru ceva ce ai putea face şi mâine, de exemplu. Aşadar, trebuie să iei o decizie astăzi, acre s-ar putea să deranjeze unele persoane din jurul tău, dar trebuie să îţi cunoşti adevăratele priorităţi.

HOROSCOP 2 decembrie - Vărsător

Aceasta s-ar putea să fie una din acele zile în care este bine să pui cariera pe primul loc. Cu alte cuvinte, se prea poate să ai de-a face azi cu o oportunitate în plan profesional, cu un proiect care plăteşte bine sau cu o şansă de a te face remarcat(ă). Pntru a profita de ea, s-ar putea să fie nevoie să petreci timp peste program la serviciu sau să îţi iei de lucru acasă, fapt care nu îi va mulţumi deloc pe cei dragi. Încearcă să le explici că este vorba despre ceva important şi vor înţelege în final.

HOROSCOP 2 decembrie - Peşti

Dacă ai parte azi de negocieri, la serviciu sau în viaţa personală, trebuie să fii foarte atent(ă) cum le abordezi, căci există riscul să pierzi oportunităţi foarte bune din cauză că nu poţi vedea anumite lucruri dintr-o altă perspectivă decât a ta. Încearcă să te depărtezi de anumite convingeri şi să vezi dacă nu cumva există nişte asemănări între viziunile tale şi cele ale interlocutorilor, similitudini pe care poţi construi ceva. Până la finele zilei, s-ar putea să constaţi că modul în care gândiţi nu este chiar atât de diferit pe cât credeai la început, când purtai ochelari de cal.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici