HOROSCOP 2 MAI 2020: O zi plină de surprize pentru unele zodii. La ce se pot aştepta nativii sâmbătă

Se anunţă o sâmbătă de pomină pentru zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn) graţie aspectului armonios de trigon format de Luna proaspăt intrată în Fecioară şi Uranus din Taur. Surprize continuă şi astăzi pentru cei mai cerebrali nativi ai Zodiacului.

6728 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 2 MAI 2020: O zi plină de surprize pentru unele zodii. La ce se pot aştepta nativii sâmbătă

Sursa: Profimedia

HOROSCOP 2 MAI BERBEC
 
Sâmbăta aceasta te găseşte într-o formă bună, ceea ce îţi permite să finalizezi o parte din activităţile profesionale sau de ordin casnic pe care nu ai reuşit să le duci la bun sfârşit în restul zilelor de dinainte. Ba mai mult, în cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, ziua ar putea aduce oportunităţi de suplimentare a veniturilor prin intermediul unor comisioane sau activităţi extraprofesionale. Sau cine ştie, primeşti un bonus pentru activităţi prestate deja în trecut.
 
HOROSCOP 2 MAI TAUR
 
Şi tu eşti într-o dispoziţie bună pe parcursul acestei zilei. Ai poate în plan activităţi cu persoana iubită şi/ sau copiii, iar dacă nu aţi organizat nimic special pentru astăzi, poate reuşiţi să puneţi de ceva ad hoc. Un picnic pe balcon, o călătorie virtuală la un muzeu sau câteva ore bune de jocuri de societate v-ar repune tuturora zâmbetul pe buze, fără niciun dubiu. Trebuie doar să vă permiteţi să fiţi mai inventivi acum.
 
HOROSCOP 2 MAI GEMENI
 
Nu ţi-a mai rămas prea multă energie după săptămâna aceasta. Fie că te-a obosit fizic sau mental, ai nevoie de timp să te refaci. Activităţile casnice ce cad în răspunderea ta sau momentele cu familia te ajută şi ele să te repui pe picioare, astfel încât să nu îţi iroseşti tot sfârşitul de săptămână stând în pat. Ai nevoie şi de repaus, da, dar clipele cu cei dragi şi odihna activă au un rol important.
 
HOROSCOP 2 MAI RAC 
 
Simţi mai acut decât de obicei azi dorul ieşitului cu prietenii, al brunch-ului la care vă întâlneaţi în weekend sau al serilor de la barul preferat. Perioada aceasta nu este una în care să vă puteţi bucura astfel de timpul liber, dar asta nu înseamnă că nu vă puteţi da întâlnire în faţa monitorului. Vei vedea că voia bună şi râsetele îşi vor face apariţia şi aşa, cu toate că mai apar unele probleme tehnice.
 
HOROSCOP 2 MAI LEU
 
Sâmbăta te surprinde activ(ă) şi în putere, semn că poate lucrezi în avans la un proiect pentru a te califica pentru o primă. Ori probabil că ţi-ai luat ceva de făcut pe lângă sau faci ore suplimentare la serviciu. La fel de posibil este fi primit deja un bonus pentru nişte realizări mai vechi, iar acest lucru te impulsionează să găseşti cea mai bună modalitate de a-ţi valorifica noile resurse. Te gândeşti la nişte investiţii.
 
HOROSCOP 2 MAI FECIOARĂ  
 
Eşti într-o formă foarte bună astăzi, mai ales la nivel mental. Singura problemă ar fi că te răscoleşte dorul de ducă şi te surprinzi adesea gândindu-te la următorul city break sau următoarea drumeţie la munte ori undeva la ţară. Nu îţi face sânge rău şi caută metode de a te bucura de locuri noi din siguranţa propriului cămin. Ajută, de asemenea, şi dacă îţi dedici timp planificării itinerariului excursiei pe care urmează s-o faci curând.
 
HOROSCOP 2 MAI BALANŢĂ
 
Aceasta este o zi în care te urmăreşte căscatul la tot pasul şi-ţi tot vine să stai prin pat şi să nu faci mare lucru. Iar dacă ţi-o cere imperativ organismul, nu ai niciun motiv să nu îi oferi acest răsfăţ. O baie prelungită, o carte bună şi un pahar de vin ţi-ar prinde de minune, mai ales dacă ai avut parte de o săptămână plină şi stresantă pe deasupra. Îţi vei mulţumi mai târziu.
 
HOROSCOP 2 MAI SCORPION
 
Nici pe tine nu te ocoleşte pofta de ieşit cu gaşca şi/ sau cu partenerul. Ai chef de socializat, de povestit, de întors planuri şi veşti de pe-o parte pe alta. Cu toate că nu este un moment bun să vă vedeţi, aţi putea face asta şi la telefon. Iar dacă prietenii au alte planuri, încinge-te la o discuţie despre proiectele de viitor cu partenerul. Cu siguranţă are şi cel drag unele idei de împărtăşit.
 
HOROSCOP 2 MAI SĂGETĂTOR
 
Dacă lucrezi astăzi, de acasă ori de la birou, te vei bucura de mult spor în tot ceea ce întreprinzi. Pe deasupra, ai parte şi de susţinerea şefilor, ceea ce îţi dă mai multă încredere în tehnicile pe care le utilizezi. În felul acesta, vei reuşi să duci la bun sfârşit sarcinile restante, dar şi să furi startul luni, când vei avea o parte din treburile programate pe acea zi deja rezolvate în mare măsură.
 
HOROSCOP 2 MAI CAPRICORN
 
Eşti într-o formă de milioane astăzi, iar oricine se află în jurul tău se molipseşte de atitudinea pozitivă de care dai dovadă pe toate planurile. Ideal ar fi să îţi faci planuri astăzi cu persoana iubită şi/ sau cu copiii, să vă bucuraţi împreună de activităţi care vă aduc satisfacţii şi de pe urma cărora rămâneţi cu informaţii noi. Jocurile de cultură generală sunt cele care vă consolidează relaţia şi vă pun mintea la contribuţie.
 
HOROSCOP 2 MAI VĂRSĂTOR
 
Ieşi la liman astăzi în privinţa unei situaţii mai complicate de ordin familial, casnic sau locativ. Nu a fost uşor să ajungeţi în punctul acesta, s-au întâmplat multe evenimente neprevăzute pe parcurs, dar Universul v-a arătat că sunteţi mai puternici atunci când formaţi o echipă. Dacă o rudă apropiată se află într-o situaţie specială, încearcă să vezi ce poţi face pentru a-i oferi o mână de ajutor. Se va bucura sigur că ai luat iniţiativa.
 
HOROSCOP 2 MAI PEŞTI
 
Porţi astăzi discuţii eficiente cu partenerul de viaţă, dar şi cu asociaţii, clienţii şi colaboratorii, în cazul în care vă întâlniţi online sau faţă în faţă. Vă doriţi lucruri similare, aveţi în minte aceleaşi planuri, iar într-un final, se ajunge la o strategie care mulţumeşte pe toată lumea. Faptul că viziunile voastre coincid vă ajută să vă conectaţi pe aceeaşi frecvenţă şi să evitaţi certurile, care doar vă fac să pierdeţi timpul deosebit de preţios.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici