HOROSCOP 2 SEPTEMBRIE 2020: Luna Plină în Peşti azi. Patru zodii iau decizii importante pentru viitorul lor

14503 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 2 SEPTEMBRIE 2020: Luna Plină în Peşti azi. Patru zodii iau decizii importante pentru viitorul lor

Mijlocul acestei săptămâni se distinge prin fenomenul de Lună Plină în semnul Peştilor. Zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) resimt acest eveniment astral ca pe un moment de răscruce, un context în care sunt presate să ia decizii. Peştii şi celelate semne de Apă (Rac, Scorpion) se bucură însă de un plus de inspiraţie, de o sclipire care le ajută să atragă şansa de partea lor.

HOROSCOP 2 SEPTEMBRIE BERBEC

Luna Plină de astăzi se suprapune peste casele sănătăţii din horoscopul tău general, dar efectul să se simte mai ales la nivelul subconştientului. Aşa se face că mijlocul acestei săptămâni te surprinde într-o pasă meditativă, gânditoare, mai preocupată de cum te simţi pe interior decât cu ce se întâmplă în jurul tău. Ai grijă însă pentru că legea atracţiei universale este activă tot timpul, iar dacă petreci prea mult timp gândindu-te la scenarii negative, starea ta emoţională fluctuantă se va reflecta în mersul lucrurilor din exterior. Aşadar, este important să îţi păstrezi echilibrul interior, să gândeşti pozitiv în toate circumstanţele.

HOROSCOP 2 SEPTEMBRIE TAUR

Luna Plină de azi se manifestă plenar în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, semn că atenţia ta se va îndrepta asupra lor în a doua parte a acestei săptămâni. De reţinut însă este că acest eveniment astral implică nişte energii opozante, care implică să iei dintr-o parte şi să investeşti în cealaltă. În cazul tău, asta înseamnă că, pentru câteva zile, ar putea fi nevoie să renunţi la o parte din timpul tău liber pentru a te concentra pe iniţiativele cu bătaie lungă, pe networking şi construirea unei echipe în jurul unei idei care vă animă.

HOROSCOP 2 SEPTEMBRIE GEMENI

Luna Plină de la mijlocul acestei săptămâni se perfectează în casa carierei din horoscopul tău general, indiciu că următoarele zile ar putea veni la pachet cu oportunităţi de a te afirma la nivel profesional. Pe de altă parte, s-ar putea să îţi mai rămână puţin timp de investit în familie, în raport cu îndatoririle casnice care îţi revin. Aşadar, dacă evoluţia în planul muncii reprezintă un centru de interes pentru tine în această perioadă, caută să te foloseşti de conjuncturile pe care ţi le creează acest eveniment astral. Poţi obţine progrese importante pe acest plan dacă valorifici aceste momente-cheie unice.

HOROSCOP 2 SEPTEMBRIE RAC

În cazul tău, Luna Plină de miercurea aceasta se manifestă la nivelul casei călătoriilor, a studiilor şi a relaţiei cu instituţiile publice. Cum acest eveniment astral aduce de obicei punctul culminant al unor eforturi depuse în ultimele două săptămâni, puteam intui că, în ceea ce te priveşte, vorbim despre o reuşită în cazul unui examen sau al unui concurs, de o plecare în străinătate sau la mare distanţă de casă, în scopuri personale sau profesionale. În acelaşi timp, poate fi vorba despre o aprobare care vine exact la ţanc sau de o autorizaţie. În orice caz, planurile tale se materializează.

HOROSCOP 2 SEPTEMBRIE LEU

În ceea ce te priveşte, Luna Plină de la mijlocul acestei săptămâni se manifestă într-o importantă casă relaţională din harta ta solară, cu valenţe financiare care nu pot fi trecute cu vederea. Dacă ai început recent o colaborare sau ţi-ai îmbogăţit portofoliul cu un client nou, este posibil să apară primele profituri de pe urma acestui nou angajament. În cazul în care ţi-ai asumat să duci o relaţie profesională la un nou nivel, s-ar putea să constaţi că a meritat riscul alegerii făcute. Pe de altă parte, este indicat să-ţi regândeşti într-o anumită proporţie relaţia cu banii şi resursele comune.

HOROSCOP 2 SEPTEMBRIE FECIOARĂ

Luna Plină de azi se face simţită în casa parteneriatelor din harta ta solară, ceea ce înseamnă că acolo ar trebui să ţi se îndrepte atenţia în a doua parte a săptămânii. În interiorul relaţiei de cuplu sau al relaţiilor avute cu cei care lucrezi, ultimele săptămâni au adus tot felul de situaţii delicate, iar acum, pe fondul acestui eveniment astral, vei vedea ce influenţă au avut asupra lor. Este clar că trebuie să schimbi atitudini în raport cu ei, dar trebuie să vezi mai exact la ce anume trebuie să lucrezi în relaţie cu aceste persoane din viaţa ta.

HOROSCOP 2 SEPTEMBRIE BALANŢĂ

Luna Plină de astăzi se perfectează în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că a doua parte a acestei săptămâni poate fi una aglomerată, deci solicitantă pentru organismul tău. Între cele două sectoare de viaţă, acest eveniment astral creează o punte de legătură, astfel că ai nevoie de energie pentru a-ţi îndeplini sarcinile la muncă, iar dacă rezultatele lasă de dorit, ai putea avea tendinţa să le somatizezi, să resimţi la nivel fizic neputinţa de a fi făcut faţă provocării. Aşadar, este important ca aceste două domenii să fie într-o stare de echilibru perfect.

HOROSCOP 2 SEPTEMBRIE SCORPION

Luna Plină de azi se manifestă în casa iubirii şi a copiilor din harta ta solară. Dacă tu şi partenerul v-aţi decis de curând că ar fi momentul să vă extindeţi familia, s-ar putea ca zilele următoare să îţi aducă o veste bună în acest sens. În cazul în care abia acum ai cunoscut pe cineva, acest eveniment astral te încurajează să faci primul pas. Ai grijă însă că scânteile riscă să se sting repede, semn că e nevoie de determinare din partea ta pentru a menţine flacăra pasiunii vie în cuplu, fie el consacrat sau la început de drum.

HOROSCOP 2 SEPTEMBRIE SĂGETĂTOR

Luna Plină de astăzi se perfectează în casa familiei din horoscopul tău general, prilej numai bun ca, în zilele următoare, să îţi faci mai mult timp pentru cei dragi. Printr-o implicare mai mare pe acest plan, vei reuşi să amortizezi unele tensiuni latente care ar putea conduce altfel la o distanţare emoţională de anumite persoane dragi. Dar pentru a avea mai mult timp pentru familie, este nevoie să renunţi zilele acestea la orele peste program sau la sarcinile de muncă pe care le aduc acasă. Cei dragi ar trebui să constituie centrul tău principal de interes în perioada care urmează.

HOROSCOP 2 SEPTEMBRIE CAPRICORN

Luna Plină de azi se formează în casa comunicării din harta ta solară, semn că, în zilele care urmează, nu puţine vor fi ocaziile în care trebuie să uzezi la maximum de abilităţile tale de interacţiune cu ceilalţi. Aşadar, se anunţă discuţii de tot felul în perioada care urmează, unele sub formă de negocieri sau brainstorming-uri, iar altele care vizează o posibilă colaborare, de exemplu. Oricare ar fi situaţia, fii sigur(ă) însă că te vei întâlni cu situaţii în care se abordează şi subiecte sensibile, în care trebuie să afişezi mai multă flexibilitate vis-a-vis de propriile viziuni şi anumite principii.

HOROSCOP 2 SEPTEMBRIE VĂRSĂTOR

În cazul tău, Luna Plină de astăzi cade peste casele banilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că finanţele ar trebui să constituie o prioritate pentru tine în zilele care urmează. În acelaşi timp, acest eveniment astral poate aduce pierderi, dar şi câştiguri, în funcţie de deciziile pe care le ai sub influenţa sa şi de alegerile pe care le-ai făcut în ultimele săptămâni. Indiferent de urmările pe care le are în cazul tău, cert este că nu vei putea să le treci cu vederea, că va fi nevoie să schimbi ceva în atitudinea şi în startegiile tale financiare.

HOROSCOP 2 SEPTEMBRIE PEŞTI

Luna Plină de azi se manifestă plenar în chiar semnul naşterii tale. Pe de-o parte, asta înseamnă că primeşti un imbold de energie în a doua parte a săptămânii. Pe de altă parte, te cheamă să iei atitudine în raport cu unele relaţii. Aşadar, dacă există colaborări sau legături, la nivel profesional sau personal, care merg într-o direcţie nepotrivită, trebuie să îţi găseşti curajul de a lua atitudine. Taie nodul gordian, pune capăt acelor discuţii interminabile şi trasează nişte linii directoare pentru conversaţiile ulterioare. În caz contrar, v-aţi putea confrunta cu confuzii sau neînţelegeri mari, care vă vor afecta negreşit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici