HOROSCOP 20 aprilie. Veşti proaste şi risc de certuri pentru aceste zodii. Vezi dacă te numeri printre ele

Luna din Leu aderă azi la două aspecte tensionate de careu cu Mercur şi Venus din Taur, semn că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) s-ar putea să întâmpine azi dificultăţi în a relaţiona cu anumite persoane din anturajul lor.

20637 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 20 aprilie. Veşti proaste şi risc de certuri pentru aceste zodii. Vezi dacă te numeri printre ele

 

HOROSCOP 20 aprilie. Berbec

Încearcă să nu exagerezi astăzi cu cheltuielile. Tentaţiile pândesc de peste tot şi te loveşti de ele la tot pasul, motiv pentru care bugetul tău se află în pericol astăzi. Aşadar, este foarte important să nu depăşeşti limitele, să nu te abaţi prea mult de la lista de cumpărături de bază. Dacă te afli totuşi în situaţia de a trebui să cumperi un cadou pentru o zi de naştere sau un alt eveniment important, mizează mai degrabă pe ceva util decât scump. În fond, în vremuri ca acestea, contează mai mult ca sărbătoritul(a) să se poată folosi de acel ceva.

HOROSCOP 20 aprilie. Taur

Se poate abate astăzi o stare de tensiune asupra sectorului de familie. Îţi vine mai greu decât de obicei să faci faţă diferenţelor de viziune şi/ sau de caracter dintre tine şi unii membri ai familiei, de o vârstă mai înaintată cel mai probabil. În plus, niciunul din voi nu pare a fi dispus să renunţe la anumite mentalităţi pentru a găsi un numitor comun. Aşadar, poate ar fi mai indicat să nu abodezi anumite subiecte de discuţie astăzi, mai ales dacă evidenţiază şi mai mult aceste incompatibilităţi. Se vor găsi zile în care puteţi dialoga liniştit pe tema lor.

HOROSCOP 20 aprilie. Gemeni

Ai mai multă grijă la informaţiile cu care intri în contact. Se prea poate ca unele din ele să fie false, fie că cineva încearcă să te inducă deliberat în eroare sau nu cunoaşte situaţia prea bine. Din acest motiv, recomandarea astrelor pentru tine este aceea de a face cercetări pe cont propriu, mai ales dacă veştile primite nu sunt bune. În caz contrar, rişti să iei decizii nu prea înţelepte sau poate că îţi faci griji degeaba. În cazul altor nativi(e), poate fi vorba despre documente care se pierd ori despre e-mail-uri care se trimit unui destinatar complet nepotrivit.

HOROSCOP 20 aprilie. Rac

Nu se recomandă astăzi să îţi iei angajamente financiare pe termen lung, indiferent dacă vizează propriile proiecte sau planuri de viitor ori iniţiative care nu îţi aparţin, dar în care crezi că ar merita să investeşti. În teorie, premisele sunt bune şi pare că nu ai mult de aşteptat până când cheltuiala ţi se va amortiza, dar s-ar putea ca lucrurile să nu stea chiar aşa. Încearcă să întorci lucrurile pe toate părţile şi vei vedea că, de fapt, te-ai expune unor riscuri pentru care nu eşti pregătit(ă). Ia-ţi totuşi un timp de gândire şi vezi ce părere ai mâine.

HOROSCOP 20 aprilie. Leu

S-ar putea ca relaţia ta cu superiorii să sufere astăzi destul de mult. Ţi se pare, poate, că nu eşti consultat(ă) atunci când se iau decizii în legătură cu nişte proiecte pe care tu le-ai dezvoltat ori că eşti pus(ă) să faci lucruri care nu intră în fişa postului tău. Aşadar, se creează o stare de tensiune destul de mare în mijlocul vostru, pe care trebuie să ai grijă cum o gestionezi, căci altfel îţi atragi animozităţi care îţi pot pune beţe în roate. Încearcă să dai dovadă de diplomaţie şi tact, cu toate că dreptatea este de partea ta.

HOROSCOP 20 aprilie. Fecioară

Nu eşti în cea mai bună dispoziţie astăzi. S-ar putea să aibă legătură cu ceva ce s-a întâmplat astăzi ori cu chestiuni nerezolvate care trenează de mai multe zile. La fel de posibil este să fie o stare de spirit trecătoare, care nu se bazează pe ceva anume. În orice caz, este clar că nu eşti în apele tale şi că ar fi mai bine să nu te presezi cu activităţi complicate, dacă nu este absolut necesar. Lasă-le pe mâine sau cândva zilele următoare, căci astăzi există riscul să faci greşeli care îţi vor lua mult timp să le remediezi.

HOROSCOP 20 aprilie. Balanţă

Un proiect, o relaţie de prietenie sau colaborare ori chiar viaţa de cuplu ajung astăzi la o cotitură, la un moment de cumpănă. A escaladat destul de mult o situaţie căreia nu i-ai prea dat atenţie sau de care nu ai avut timp ori nu ai ştiut cum să te ocupi. Acum te obligă Universul să iei decizii, să faci o alegere pe care ai amânat-o sau evitat-o. Profită, aşadar, de această oportunitate pentru a repune lucrurile în ordine, mai ales dacă au cam mers din inerţie ori s-au îndreptat în direcţia greşită. Manşa este la tine, foloseşte-o cu înţelepciune.

HOROSCOP 20 aprilie. Scorpion

Raportul de forţe în relaţia de cuplu şi/ sau în cele de la serviciu este dezechilibrat astăzi. Poate că este ceva ce observi abia astăzi ori problemele existau, de fapt, de mai multă vreme. În orice caz, ceva nu merge bine de s-a ajuns la această situaţie şi trebuie să acţionezi repede, poate reuşeşti să nu se meargă până într-acolo încât să vă fie afectată relaţia. O discuţie despre limite sau îndatoririle fiecăruia în proiectele comune s-ar putea să pice la ţanc şi să rezolve o mare parte din problemă. S-ar putea să fi fost doar o neînţelegere la mijloc.

HOROSCOP 20 aprilie. Săgetător

Te aşteaptă o zi complicată la serviciu, poate cea mai dificilă de săptămâna aceasta. S-ar putea să se scurteze termenul-limită pentru un proiect ori apar variabile pe care nu le-ai luat în calcul, de la aşteptări care nu au fost formulate explicit la informaţii care nu ţi-au fost la dispoziţie. Ori probabil că intervin urgenţe care te fac să lucrezi peste program pentru a finaliza sarcini care trebuie predate astăzi. În orice caz, înarmează-te cu multă răbdare şi flexibilitate la începutul programului, căci există posibilitatea ca lucrurile să nu evolueze aşa cum te-ai aşteptat la început, atunci când le-ai planificat.

HOROSCOP 20 aprilie. Capricorn

S-ar putea să intervină azi nişte tensiuni între tine şi cei dragi, mai exact în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii. Cel mai probabil, vin în urma faptului că nu există suficientă încredere între voi atunci când vine vorba de anumite subiecte. Sau poate că s-a greşit într-o privinţă şi nu ştii cum să gestionezi foarte bine această situaţie. Acesta ar trebui să constituie pentru tine un semnal de alarmă că trebuie să comunici mai des cu cei dragi. Chiar şi din prea multă iubire se poate ajunge la probleme de genul acesta, dar comunicarea este mereu răspunsul.

HOROSCOP 20 aprilie. Vărsător

Intervin astăzi probleme de natură casnică, domestică sau locativă între tine şi partenerul de viaţă, poate chiar şi unii membri ai familiei. Altfel spus, se creează tensiuni între voi din aceste cauze, ceea ce scoate la iveală faptul că aveţi viziuni şi păreri diferite în legătură cu sursa lor şi ceea ce trebuie făcut în ceea ce le priveşte. Încearcă să nu insişti prea mult cu propriile perspective şi soluţii pe lângă apropiaţi, ci caută să ajungeţi la o strategie comună, care poate fi chiar mai eficientă decât a ta sau a lor. Două capete gândesc mai bine decât unul.

HOROSCOP 20 aprilie. Peşti

Comunici astăzi destul de dificil cu colegii de muncă, fie din cauza diferenţelor de mentalitate şi caracter, fie din pricina faptului că limbajul lacunar din e-mail-uri lasă loc de interpretări. Dacă ţi se pare că nu s-a înţeles ceva corect, o idee bună ar fi aceea de a mai explica încă o dată o poziţie sau o perspectivă. În felul acesta, vei evita erorile care pot decurge din faptul că nu s-au înţeles anumite lucruri, dar şi animozităţile în raport cu persoane cu care vei lucra şi mâine. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, problemele sunt însă de natură tehnică.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici