HOROSCOP 20 august 2021. Uranus retrogradează. Taurii şi alte trei zodii, vizate de revoluţii în plan personal

Uranus începe azi să retrogradeze prin Taur şi menţine acest sens de mers până în 18 ianuarie anul viitor. Pentru că această planetă este transsaturniană, nu îi vom simţi prea des influenţa, dar când Luna sau o altă planetă realizează o conjuncţie cu ea sau alte aspecte ptolemaice, vom simţi schimbări bruşte în vieţile noastre. Cei vizaţi sunt, mai ales, Taurii, Leii, Scorpionii şi Vărsătorii.

32488 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 20 august 2021. Uranus retrogradează. Taurii şi alte trei zodii, vizate de revoluţii în plan personal

Sursă FOTO: Hepta

HOROSCOP 20 august 2021 - Berbec

Uranus începe azi să retrogradeze prin casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că ar putea apărea unele surprize nu tocmai plăcute pe plan financiar în perioada următoare. Vor exista situaţii în care ai impresia că banii îţi alunecă printre degete, iar în altele, îţi dai seama că ai luat unele decizii care te-au costat scump, la propriu. Aşadar, în lunile acestui tranzit, caută să lucrezi puţin la modul în care îţi administrezi finanţele, astfel încât să nu te trezeşti cu situaţii mult prea greu de gestionat. Încearcă să vezi unde anume ai greşit.

HOROSCOP 20 august 2021 - Taur

Uranus retrogradează de azi înainte semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că, în lunile care urmează, s-ar putea să ai parte mai des decât de obicei de episoade în care îţi pierzi pur şi simplu cumpătul. Nu eşti genul de persoană căreia să i se întâmple prea des aşa ceva, dar s-ar putea ca, în ultima perioadă, să fii ţinut multe lucruri în tine, care acum se aduc la suprafaţă prin intermediul unor situaţii pe care, de regulă, nu le băgai în seamă. Încearcă să lucrezi la acest aspect, să-ţi urmăreşti mai atent comportamentul, astfel încât să nu ratezi oportunităţi.

HOROSCOP 20 august 2021 - Gemeni

Uranus începe azi să se mişte în sens aparent invers prin casa subconştientului din horoscopul tău general, fapt care subliniază încă o dată importanţa atenţiei acordate propriei bunăstări mentale şi emoţionale. Pe parcursul acestui tranzit, nu puţine vor fi momentele în care se vor aduce la suprafaţă episoade din trecut peste care nu ai trecut complet ori persoane cu care nu ai închis cum trebuia un capitol de viaţă care te-a marcat. Toate aceste lucruri vor reveni în viaţa ta când te aştepţi mai puţin, iar tocmai de aceea trebuie să fii pregătit(ă) pentru ele. Meditaţia şi introspecţia sunt cheia.

HOROSCOP 20 august 2021 - Rac

Uranus retrogradează de azi începând casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că aceste domenii de viaţă s-ar putea să fie afectate de surprize nu tocmai plăcute în lunile care urmează. În primul caz, s-ar putea să fie vorba de scenarii pe care nu le-ai luat în seamă şi care riscă să îţi tragă înapoi proiectele dacă nu te mobilizezi şi nu dai dovadă de flexibilitate. În raport cu prietenii, s-ar putea să afli unele lucruri care te dezamăgesc, iar acest lucru fie vă consolidează relaţia mai încolo, fie o distrug complet.

HOROSCOP 20 august 2021 - Leu

Uranus retrogradează începând de azi prin casa carierei din horoscopul tău general, semn că ascensiunea ta profesională s-ar putea să fie presărată cu tot felul de suprize în perioada următoare. Vestea proastă este însă aceea că nu sunt plăcute, deoarece riscă să scoată la suprafaţă erori pe care le-ai făcut la locul de muncă sau momente în care te-ai ocupat superficial de treaba care îţi revenea. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de faux pas-uri sociale, care riscă să le afecteze destul de puternic reputaţia acestor zodii. Pentru a trece de această perioadă, e nevoie de mult profesionalism.

HOROSCOP 20 august 2021 - Fecioară

Uranus începe azi să retrogradeze în casa studiilor, a călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. În cazul examenelor şi al călătoriilor, trebuie să te asiguri că ai parcurs toate materiale, respectiv că ţi-ai verificat maşina şi ai mai multe trasee în minte înainte să pleci la drum. În ambele situaţii, pot apărea surpize neplăcute în următoarea perioadă, care riscă să te deturneze de la scopul tău. În privinţa proceselor birocratice, trebuie să ţii minte că graba strică treaba, deci nu forţa lucrurile. Toate aceste evenimente îţi pot aduce lecţii importante, dar nu trebuie să le înveţi după o lovitură.

HOROSCOP 20 august 2021 - Balanţă

Uranus începe astăzi să se mişte în sens aparent invers prin casa banilor şi a relaţiilor din horoscopul tău solar, lucru care semnalează faptul că s-ar putea să te loveşti de obstacole în raport cu proiecele pe care le derulezi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Problema s-ar putea să o constituie faptul că ies la iveală, în lunile care urmează, dezechilibre la nivelul raportului de forţe între voi, dereglaje care riscă să vă deturneze de la scopul vostru final. Ceea ce poţi face în această privinţă este să rediscutaţi din nou responsabilităţile şi drepturile.

HOROSCOP 20 august 2021 - Scorpion

Uranus retrogradează prin casa parteneriatelor din horoscopul tău general în următoarele luni, iar acest lucru înseamnă faptul că pot apărea suprize nu tocmai pozitive în relaţia de cuplu şi/ sau în parteneriatele cu cei cu care lucrezi. Poate că este vorba de unele dezamăgiri sau chiar de o întrerupere temporară a acestor legături, până te lămureşti ce anume ai putea să faci în ceea ce le priveşte pentru a le repune din nou pe calea cea bună. Nu îţi va fi deloc uşor să traversezi aceste momente, dar trebuie să treci prin ele pentru a ca lucrurile să se regleze.

HOROSCOP 20 august 2021 - Săgetător

Uranus se mişcă în sens aparent invers de azi începând prin horoscopul tău solar, şi mai exact prin casa muncii şi a sănătăţii. Ceea ce face acest tranzit este să îţi dea episoade temporare de energie şi randament, pe care nu le poţi prevedea din timp, astfel încât să ştii când să îţi programezi treburile cele mai solicitante. În fond, acesta ar trebui să fie considerat un semnal de alarmă că trebuie să ai mai multă grijă de tine, că trebuie să te mobilizezi chiar şi acele momente când nu eşti chiar în cea mai bună formă pe plan profesional.

HOROSCOP 20 august 2021 - Capricorn

Uranus se mişcă de-a-ndoasele de azi înainte prin casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii îţi rezervă tot felul de surprize în lunile care urmează şi nu toate sunt pozitive. Uneori pare că e doar lapte şi miere între voi, iar în altele ies la iveală tensiuni pe care nu le credeai posibile, din motive care altă dată nu vă aduceau la discuţii aprinse. Toate acestea generează probleme la care nu credeai că veţi ajunge, dar care, gestionate corect, pot consolida relaţia ta cu ei.

HOROSCOP 20 august 2021 - Vărsător

Uranus se mişcă în sens invers aparent prin casa familiei din horoscopul tău general, iar acest lucru denotă faptul că s-ar putea să apară mai multe momente tensionate între tine şi cei dragi în perioada care urmează. Este greu de spus de la ce anume vi se trag, dar s-ar putea să fie vorba despre probleme frecvent măturate sub covor, de care nu te-ai ocupat la momentul potrivit alături de membrii familiei. Acesta este un semnal că trebuie să comunicaţi mai mult, să ajungeţi la rădăcina acelor situaţii care v-au adus în situaţii similare în trecut şi nu le-aţi rezolvat.

HOROSCOP 20 august 2021 - Peşti

Uranus retrogradează de azi înainte prin casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că felul în care interacţionezi cu cei din jurul tău în lunile următoare s-ar putea să îţi aducă unele deservicii uneori. Mai exact, este vorba de situaţii în care spui prea multe şi de alte în care nu vorbeşti la momentul potrivit, astfel că este important să analizezi cu mare atenţie contextele în care te afli pentru a vedea care este cea mai bună abordare de care poţi da dovadă. În caz contrar, s-ar putea să îţi scape din mână unele oportunităţi destul e importante. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici