HOROSCOP 20 iulie. Capcane azi pentru patru zodii. Cine sau ce le păcăleşte?

Luna intră azi în Săgetător, de unde aderă la un careu tensionat cu Jupiter retrograd din Peşti. Pe fondul acestui aspect, s-ar putea ca unele oportunităţi ale zodiilor Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) să le aducă, de fapt, deservicii.

26326 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 20 iulie. Capcane azi pentru patru zodii. Cine sau ce le păcăleşte?

HOROSCOP 20 iulie. Capcane azi pentru patru zodii. Cine sau ce le păcăleşte?

HOROSCOP 20 iulie - Berbec

Nu pari a fi într-o dispoziţie bună astăzi. Poate că te-a supărat ceva zilele anterioare sau a apărut astăzi un eveniment care te-a întors pe dos. Te frământă unele lucruri şi îţi este greu să îţi ieşi din stare, să te bucuri de oportunităţile pe care ţi le aduce în faţă această zi. Încearcă să vezi dacă nu cumva te poţi detaşa de cele întâmplate. De regulă, este nevoie să faci acest lucru pentru a descoperi soluţii la situaţiile cu care te confrunţi. Un prim pas ar putea fi acela de a vorbi cu cineva de încredere despre ce simţi.

HOROSCOP 20 iulie - Taur

Se întrevede azi o zi solicitantă şi aglomerată la locul de muncă. Este posibil să ţi se delege sarcini mai grele decât ai fi sperat, iar unele dinele vin peste agenda de activităţi pe care o aveai deja. În plus, s-ar putea ca nivelul lor de dificultate să fie destul de mare, să îţi pricinuiască temeri în legătură cu abilitatea ta de a le duce la bun sfârşit. Oricare ar fi situaţia, încearcă să iei lucrurile pe rând, să nu îţi pierzi răbdarea sau să laşi grijile să te copleşească. Într-un fel sau altul, le vei da problemelor de capăt.

HOROSCOP 20 iulie - Gemeni

S-ar putea să se contureze astăzi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii. Este geru de spus de la ce pleacă mai exact, dar în orice caz, s-ar putea să aibă legătură cu faptul că vă doriţi lucruri diferite, care intră în opoziţie cu ceea ce are nevoie celălalt. Aşadar, nu va fi uşor să ajungeţi la un compromis, la o situaţie care să vă mulţumească pe toţi în aceeaşi măsură. Dacă eşti la început cu cineva, aspectele astrale de astăzi s-ar putea să vorbească despre faptul că există riscul să se dezvolte o relaţie cam nesănătoasă.

HOROSCOP 20 iulie - Rac

S-ar putea să apară azi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă pe seama unor chestiuni locative, domestice sau casnice. Ori poate că discuţiile contradictoriu apar între alte persoane din familie şi nu au legătură cu tine. Oricare ar fi situaţia, vei fi afectat(ă) de ele într-o anumită măsură, chiar şi indirect. Dacă nu eşti implicat(ă) însă în ele, s-ar putea să fie mai bine dacă nu te amesteci. Deşi intenţiile tale sunt bune, s-ar putea ca efectul să fie celălalt, să ajungi să pui şi mai multe paie pe foc decât erau deja. Aşadar, înaintează cu foarte multă prudenţă.

HOROSCOP 20 iulie - Leu

Între tine şi colegii de muncă, s-ar putea să apară azi probleme de comunicare. Poate că ţin de modul în care vreţi să abordaţi o problemă apărută într-un proiect de grup sau probabil că este vorba de alte lucruri, care nu au legătură cu activităţile în cadrul cărora colaboraţi. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba despre dificultăţi tehnice, care implică programele pe care le utilizează la serviciu sau aparatura de la birou. Încearcă să intuieşti care ar putea fi sursa problemelor şi încearcă să te gândeşti la nişte modalităţi de a le evita cu succes.

HOROSCOP 20 iulie - Fecioară

Trebuie să ai foarte mare grijă cu cheltuielile astăzi. Dacă bugetul nu îţi permite momentan să te abaţi de la cumpărăturile de bază, încearcă să nu îţi justifici în minte nişte achiziţii pe care nu le poţi face confortabil. S-ar putea să te trezeşti că ţi-ai supraestimat capacitatea de a te descurca cu mai puţin, mai ales în cazul în care apar plăţi la care nu te-ai aşteptat. Dacă trebuie să îi iei un cadou cuiva, însă, mizează pe ceva care îi va fi de trebuinţă. În fond, s-ar putea să se bucure mai mult dacă optezi pentru aşa ceva.

HOROSCOP 20 iulie - Balanţă

S-ar putea să apară azi discuţii în contradictoriu între tine şi unele persoane din familie. Acest lucru s-ar putea datora diferenţelor de viziune între tine şi cei dragi, care te fac să nu vezi că există totuşi unele similitudini între ceea ce credeţi. Încearcă să nu laşi orgoliul să îţi afecteze capacitatea de a ajunge la un compromis, mai ales dacă trebuie să faceţi front comun în faţa unei probleme care vă afectează pe toţi destul de puternic. Iar dacă nu este ceva urgent, s-ar putea să vă ajute mai mult dacă reluaţi unele subiecte când sunteţi ceva mai calmi.

HOROSCOP 20 iulie - Scorpion

Se întrevede astăzi o zi în care veştile pe care le primeşti nu sunt cele mai bune. Sau poate că îţi ajung la ureche zvonuri despre tine sau cineva drag, care te pun pe gânduri. În ambele situaţii, s-ar putea să fie vorba de situaţii mult exagerate ori de interpretări care nu sunt tocmai conforme cu adevărul, cu ceea ce era intenţionat să înţelegi. Aşadar, încearcă să faci unele cercetări pe cont propriu, să vezi dacă nu cumva există cineva care-ţi poate explica ceva mai bine ce anume se întâmplă de fapt. În caz contrar, rişti să-ţi faci griji degeaba.

HOROSCOP 20 iulie - Săgetător

Nu este o zi prea bună în care să îţi iei angajamente pe termen lung, cum ar fi investiţiile în proiecte (indiferent dacă îţi aparţin ţie ori unei persoane de încredere) sau împrumuturile (fie că tu le acorzi sau tu le soliciţi). S-ar putea să nu fi luat în calcul unele riscuri sau situaţii care ar putea apărea pe termen lung şi care ţi-ar putea impune unele probleme. De asemenea, dacă te gândeşti să mergi în concediu cu prietenii, încearcă să discuţi din timp dacă este vorba de ceva ferm, astfel încât să nu te trezeşti că pierzi un avans.

HOROSCOP 20 iulie - Capricorn

S-ar putea ca atmosfera între tine şi superiori să fie destul de tensionată astăzi. Poate că s-au luat decizii care te afectează, dar în legătură cu care nu ai fost consultat(ă). Sau poate că ţi se vorbeşte pe un ton care nu se cade, indiferent de nivelul la care vă aflaţi în ierarhia de la locul de muncă. Încearcă să abordezi astfel de situaţii cu mai multă atenţie, astfel încât să nu îţi creezi antipatii în rândul unor persoane care te pot lipsi de unele oportunităţi pe care le meriţi. Aşadar, este foarte important să dai dovadă de multă diplomaţie.

HOROSCOP 20 iulie - Vărsător

S-ar putea să te confrunţi astăzi cu nişte temeri în legătură cu modul în care evoluează un proiect, o relaţie sau o prietenie. Poate că lucrurile nu merg bine de ceva vreme încoace, iar astăzi ţi se confirmă nişte bănuieli deloc plăcute. Dacă apar conflicte, nu este momentul să iei o decizii de moment în focul lor, dar când se mai calmează lucrurile, este important să le semnalezi celor implicaţi că trebuie să comunicaţi pe temele apărute, astfel încât să nu se agraveze şi mai mult problemele deja existente. În caz contrar, s-ar putea să se meargă mult prea departe.

HOROSCOP 20 iulie - Peşti

Între tine şi unii colegi de muncă, ar putea apărea astăzi tensiuni destul de mari, mai ales dacă unii au tendinţa de a-şi afişa ostentativ autoritatea faţă de alte persoane, conferită de poziţia pe care o au la serviciu. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba de probleme în cuplu din această cauză, căci s-ar putea ca unul din parteneri să aducă, voit sau nu, comportamente de la locul de muncă în plan sentimental. În ambele situaţii, este clar că există unele probleme de comunicare, care necesită a fi abordate cu multă delicateţe pentru a nu se agrava.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici