HOROSCOP 20 mai. Situaţii de stres maxim, urmate de o relaxare relativă. Unele zodii rămân marcate de evenimentele de dimineaţă

Înainte să ajungă în Vărsător, Luna face o conjuncţie cu Pluto retrograd în Capricorn, iar apoi se angajează într-un trigon armonios cu Mercur retrograd din Gemeni. Zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) au motive reale de stres de dimineaţă, dar cel puţin în cazul Balanţelor şi al celorlalte zodii de Aer (Gemeni, Vărsător), ziua continuă mai bine decât a început.

13618 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 20 mai. Situaţii de stres maxim, urmate de o relaxare relativă. Unele zodii rămân marcate de evenimentele de dimineaţă

HOROSCOP 20 mai - Berbec

Conjuncţia Lunii cu Pluto retrograd se formează în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce denptă faptul că s-ar putea să ai parte de o dimineaţă stresantă la locul de muncă. În a doua parte a zilei, Luna îşi face loc în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, indiciu cum că apar oportunităţi să te concentrezi pe proiecte şi colaborări. S-ar putea să primeşti unele sfaturi valoroase din partea prietenilor sau chiar ajutor material sau financiar. În alte cazuri, poate fi vorba de o propunere de a te alătura unei iniţiative sau poate tu vii cu invitaţia.

HOROSCOP 20 mai - Taur

Conjuncţia Lunii cu Pluto retrograd se perfectează în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Astfel, de dimineaţă, există posibilitatea să apară unele încercări cu privire la un examen, o deplasare sau o problemă birocratică pe care încerci să o rezolvi. În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în casa carierei, semn că centrul tău de interes se mută pe sectorul profesional. Apar veşti bune în acest domeniu de viaţă, în sensul că pot apărea unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor, de un proiect suplimentar sau alte posibilităţi de a câştiga mai mult.

HOROSCOP 20 mai - Gemeni

Conjuncţia Lunii cu Pluto retrograd ocupă casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, indiciu cum că s-ar putea să apară unele neînţelegeri între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi cu privire la finanţele comune. Apoi, Luna progresează în casa filozofiei de viaţă, ceea ce îţi dă timp să te gândeşti la lucrurile care s-au spus. În plus, îţi este mai uşor să dai dovadă de flexibilitate în gândire, să vezi lucrurile dintr-o perspectivă nouă, care nu este neapărat compatibilă cu ceea ce crezi tu că este bine sau că ar trebuie făcut acum.

HOROSCOP 20 mai - Rac

Conjuncţia Lunii cu Pluto retrograd se formează în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, indiciu cum că s-ar putea să ai parte de o stare de tensiune în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. În a doua parte a zilei, Luna intră în casa relaţiilor şi a banilor, semn că discuţiile voastre vor ajunge inevitabil şi la bani. În plan mental şi emoţional, eşti bine, dar acest lucru poate să fie uşor schimbat de energiile cu care intri în contact. Trebuie să ai grijă şi să îţi conservi starea de bine din această zi.

HOROSCOP 20 mai - Leu

Conjuncţia Lunii cu Pluto retrograd se realizează în casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea să începi ziua mai greu, să ai mai puţină energie decât de obicei. În a doua jumătate a zilei, Luna îşi face apariţia în casa parteneriatelor, indiciu cum că atenţia ta ar trebui să se îndrepte către persoana iubită şi cei cu care lucrezi. Astrele vă aduc pe aceeaşi lungime de undă, ceea ce arată că aveţi încredere unul în celălalt şi că puteţi discuta aproape orice, fără să vă fie teamă că aţi ajunge la un conflict.

HOROSCOP 20 mai - Fecioară

Conjuncţia Lunii cu Pluto retrograd se formează în casa iubirii şi a copiilor, ceea ce poate produce o atmosferă nu tocmai plăcută în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în casa muncii şi a sănătăţii, semn că fie eşti mai solicitat(ă) la serviciu după-amiaza, fie eşti tu mai productiv(ă) decât în restul zilei. Aşadar, dacă nu ai reuşit să faci mare lucru de dimineaţă, vei recupera în a doua parte a zilei, când se pare că îţi descoperi în sfârşit ritmul. În felul acesta, vei face progresele dorite.

HOROSCOP 20 mai - Balanţă

Conjuncţia Lunii cu Pluto retrograd se perfectează în casa familiei din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să apară unele probleme de comunicare cu cei dragi pe parcursul acestei zile. În a doua parte a zilei, Luna ajunge în casa iubirii şi a copiilor, ceea ce arată că, în raport cu ei, lucrurile stau mai bine. Aveţi idei similare cu privire la modul în care vă veţi petrece timpul liber şi vă simţiţi bine unul în compania celuilalt. În plus, sunteţi racordaţi pe aceeaşi frecvenţă, iar acest lucru vă ajută să ajungeţi la un consens când e cazul.

HOROSCOP 20 mai - Scorpion

Conjuncţia Lunii cu Pluto retrograd se formează în casa comunicării din horoscopul tău solar, indiciu cum că, în anumite contexte, s-ar putea să ai parte de trac. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa familiei, aducând cu ea o atmosferă plăcută în mijlocul celor dragi. Din câte se pare, aţi trecut recent printr-o perioadă tensionată care a clarificat unele neînţelegeri care trenau de multă vreme. Este drept că au rămas unele puncte nevralgice care au nevoie de timp pentru a se vindeca, dar dacă ai grijă să nu le activezi, totul va merge bine între voi astăzi.

HOROSCOP 20 mai - Săgetător

Conjuncţia Lunii cu Pluto retrograd se perfectează în casa banilor, semn că trebuie să ai mai multă grijă cum îţi gestionezi finanţele. De asemenea, gândeşte-te de două ori înainte să îţi asumi riscuri în privinţa banilor. În a doua jumătate a zilei, Luna poposeşte în casa comunicării, ceea ce te face un partener de conversaţi extrem de abil, mai ales în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Poţi discuta fără grijă orice cu ei pe parcursul acestei zile deoarece reuşiţi să gestionaţi foarte uşor eventualele incompatibilităţi de perspectivă ce se pot naşte între voi.

HOROSCOP 20 mai - Capricorn

Conjuncţia Lunii cu Pluto retrograd se realizează în semnul naşterii tale, ceea ce poate să îţi creeze o oarecare stare de nervozitate în prima parte a zilei. Apoi, Luna trece în casa finanţelor, semn că centrul tău de interes se mută în plan financiar. Mai exact, s-ar putea să apară unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor, cel mai probabil prin intermediul unor activităţi extraprofesionale. În cazul anumitor nativi(e), ar putea fi vorba de proiecte într-un sector de activitate cu care cochetează din când în când. Oricare ar fi situaţia, nu stai rău nici pe plan profesional, nici la nivel financiar.

HOROSCOP 20 mai - Vărsător

Conjuncţia Lunii cu Pluto retrograd se perfectează în casa subconştientului din horoscopul tău general, semn că unele îngrijorări mai mult sau mai puţin fondate îţi dau târcoale în această dimineaţă. În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în semnul naşterii tale, semn că primeşti mai multă energie din partea astrelor, că te simţi mai bine în pielea ta. La această dispoziţie bună s-ar putea să contribuie şi cei dragi, partenerul de viaţă şi/ sau copiii, alături de care ai parte de o atmosferă caldă şi de momente de calitate. Sau poate că îi molipseşti tu cu veselia de azi.

HOROSCOP 20 mai - Peşti

Conjuncţia Lunii cu Pluto retrograd se formează în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, semn că apar unele obstacole în privinţa proiectelor şi/ sau neînţelegeri cu unii prieteni. În a doua parte a zilei, când Luna ajunge în casa subconştientului, înţelegi că trebuie să îţi acorzi mai mult timp ţie, să fii mai atent(ă) la nevoile tale. Îţi prinde bine să petreci timp cu cei dragi sau poate chiar de una singur(ă), să îţi aduni gândurile şi forţele. În caz contrar, există riscul să se ajungă la suprasolicitare şi să faci mai greu faţă stresului în zilele următoare.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici